Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Beantwoord

wie kan me helpen

  • 26 maart 2020
  • 56 reacties
  • 1530 Bekeken

Reputatie 2
Badge +2

Hallo iedereen .                       ik heb een probleem ik was vandaag met mijn beste vriend aan het fietsen en toen we even een pauze namen voor te eten en te drinken zei hij ik wil met jou naar bed . ik weet niet wat te doen ik ben nu gewoon snel weg gefietst ik kan dit zeker niet thuis zeggen want mijn ouders zijn zo hard katholiek wie o wie kan me helpen

Ik zal nog wat zeggen ik ben 14 en nu gaan jullie lachen denk ik en ja ik ben nog maagd

 

Alvast bedankt bij voorbaat

 

Mvg roefel23

icon

Beste antwoord door Yniem 26 maart 2020, 08:44

He Roefel23,

ik snap goed dat je bang bent en dat is logisch. Bespreek het met hem op school want als je echt erg bang bent dat hij iets met je gaat doen zijn er altijd mensen om je heen om je te helpen. Jullie zijn 14 en weten allebei wat seks is je hoeft met hem ook niet te praten over intieme dingen.

Bekijk origineel

56 reacties

Badge

He Roefel23,

als eerst wilde ik even zeggen dat het erg vervelend  is wat er is gebeurd. Hij is je beste vriend en ik denk dat je het er wel met hem over moet hebben. Dan is duidelijk voor jou en voor hem. En vragen kan nooit kwaad. 
Ook is het helemaal niet raar dat je nog niet ontmaagd ben op die leeftijd. Ik heb het ook nog nooit gedaan en ik ben 15.

Reputatie 2
Badge +2

Hi Yniem

Dank u wel voor je reactie ik zal het zeker met hem bespreken ook al ben ik nu wel een beetje bang van hem geworden ik weet wel dat hij mijn beste vriend is en we kennen elkaar al van ons 5 of 6 jaar we hebben samen al wel wat dingen gedaan en veel met elkaar gesproken maar nooit over seks of zo we spelen samen op de basket we doen bijna alles samen bijvoorbeeld fietsen , zwemmen enzo gewoon normale dingen en nu dit ben echt een beetje bang geworden van hem

Badge

He Roefel23,

ik snap goed dat je bang bent en dat is logisch. Bespreek het met hem op school want als je echt erg bang bent dat hij iets met je gaat doen zijn er altijd mensen om je heen om je te helpen. Jullie zijn 14 en weten allebei wat seks is je hoeft met hem ook niet te praten over intieme dingen.

Reputatie 2
Badge +2

Hey Yniem

 

Hij komt deze middag weer naar hier voor onze les voor vandaag ( krijg thuis les samen met hem ) ik zal erna wel met hem praten als we naar het tennisbaan wandelen ( die ligt in onze tuin ) ik laat je wel iets weten hoe het was gegaan maar wat als hij tijdens het gesprek nogmaals probeert hier kan niet echt ver weg lopen

 

Mvg Roefel23

Reputatie 2
Badge +2

Ps vind het fijn dat we hier kunnen praten ik krijg verlopig nog alleen reacties van jou Yniem en ik ben daar zo dankbaar voor

 

Nog maals dank je

 

 

Met Vriendelijke Groeten Roefel23

Reputatie 4
Badge +7

Heyy 

Tuurlijk lachen we niet! Als hij let je naar bed wil  jij niet moet je dat hem gewoon duidelijk maken. Ook al verpest het jullie vriendschap, anders is het gewoonweg verkrachting omdat jij het niet wilt! Hoop dat je er snel uitkomt

Groetjes

Kaas123

Reputatie 2
Badge +2

Hey Kaas123

Alvast bedankt voor uw reactie

Ik ga straks met hem praten en ik hoop niet dat onze vriendschap erdoor stuk gaat want dan weet ik niet meer wat te doen en om eerlijk te zijn hij is ook mijn enige vriend die ik heb vind het persoonlijk wel jammer maar ooit zullen er wel meer komen denk ik ( hoop ik )

 

Mvg Roefel23

Reputatie 2
Badge +2

Weet je wat ik bel hem even om te vragen of hij nu wenst te komen kunnen we even rustig praten toch voor de les begint zeg maar

 

Badge

He,

het komt vast en zeker goed! Luister goed naar je zelf en doe niks van ar je niet wilt. 
 

veel succes!

Reputatie 2
Badge +2

Hey ,

 

Dank je laat wel iets weten hoe is afgelopen is

 

Ik dank iedereen voor de hulp voor nu al jullie lezen het resultaat als we hebben gesproken en wat de uitslag ervan was

 

Mvg Roefel23

Reputatie 5
Badge +13

Hi roefel23,

er is helemaal geen reden om jou uit te lachen. Maak je daar dus niet druk om.

Ik kan me voorstellen dat de vraag van jouw vriend een beetje onverwachts kwam of zelfs heel onverwachts. Ik kan me ook voorstellen dat jouw vriend het ook wel lastig vond om die vraag te stellen. Het was voor jullie allebei waarschijnlijk awkward.

 

Ik weet niet precies waarom jouw vriend jou die vraag stelde. Het kan zijn dat hij het leuk/spannend/geil vindt om iets met een andere jongen te ‘doen’. Misschien is het experimenteren voor hem.

 

Het kan ook dat jouw vriend jongens leuk vindt en jou dan in het bijzonder. Het is dan eerlijk van hem om dat te zeggen, ook al is vragen ‘of je met hem naar bed wilt’ dan misschien niet het handigste. Maar ja, stel hij valt op jongens, dan is het ook niet altijd gemakkelijk om dat tegen een andere jongen te zeggen.

Het kan dus verschillende redenen hebben dat hij dat zo tegen jou heeft gezegd.

Ik begrijp dat het jou overviel en dat je op dat moment even niet wist wat je er mee aan moest. Even afstand nemen en weg fietsen is dan wel logisch.

Maar het houd je nog wel bezig. Terecht. Het is toch verder gewoon ook je beste vriend.

Ik denk ook dat hij zich nu afvraagt wat hij er mee aan moet.

Als ik jou was, zou ik gewoon eerlijk tegen hem zijn. Niet boos worden, gewoon zeggen hoe jij er over denkt.

Goed dat je al met hem hebt afgesproken/dat jullie elkaar vanmiddag zien, zodat je hier over met hem kunt praten.

Je kunt het gesprek beginnen met zoiets als ‘hoi, ik was gisteren ineens weg gefietst omdat ik niet precies wist hoe ik moest reageren op jouw vraag. Maar, omdat we beste vrienden zijn, wil ik er wel graag over praten’

Je kunt hem vragen of hij op jongens valt of waarom hij met jou naar bed zou willen. Volgens mij hoef je niet bang te zijn voor hem, zeker niet dat hij ongevraagd iets met jou zou doen. Ik denk dat hij zich veilig genoeg bij jou voelde om jou die vraag te stellen. Hij heeft zich misschien alleen niet goed genoeg gerealiseerd dat jij ook kan schrikken van zo'n vraag. Maar aan de andere kant, wist hij ook misschien niet hoe hij het anders moest vragen. Ik ga uit van goede bedoelingen van zijn kant. Het is je beste vriend, dus praat er met elkaar over. Hij zit er vast ook mee hoe het nu gelopen is.

Je kunt gewoon eerlijk zeggen wat je er van vindt. Bijvoorbeeld dat je alleen op meisjes valt of dat je helemaal nog niet aan seks toe bent. Het kan van alles zijn. Zeg gewoon wat je voelt, maar ga niet schelden. Met schelden los je niks op.

Misschien ben jij wel de eerste voor wie hij uit de kast durft te komen en ook al val jij niet op hem, dan kun je er als beste vriend wel voor hem zijn. Je helpt hem al door naar hem te luisteren. Dat op zich zal hij al fijn vinden.

Probeer er open over te praten en dan komen jullie er vast wel uit. Hij zal het vast wel begrijpen als jij eerlijk zegt hoe jij er over denkt. Dus ook als jij niet met hem naar bed wilt.

 

Kun je hier iets mee?

 

Je mag altijd nog extra vragen stellen hier.

Oh ja, ik val zelf op jongens, net als mijn twin. Wij zijn 17 en al sinds ons 13e uit de kast, maar voor een heleboel jongens is uit de kast komen niet zo gemakkelijk of vanzelfsprekend. Vaak kunnen ze wel een beetje hulp en steun gebruiken.

Je kunt wat meer info vinden op https://sense.info/nl/liefde-en-relaties/lesbisch-homo-bi-hetero

 

Verder weet ik ff niks. Ik lees jouw reactie wel en dan kan ik je misschien nog wel verder helpen of iemand anders hier op het forum.

 

Groetjes,

M&M’s

Reputatie 2
Badge +2

Hey M&M's

Dankjewel voor je reactie en voor de tips enzo ik was al van plan om met hem erover te praten alleen weet ik niet goed hoe ik eraan moest beginnen nu ik jou tekst heb gelezen zal het alniets makkelijker worden hoop ik en nee ik ga zeket niet schelden tegen hem ik heb wel de laatste 4 jaar gemerkt dat hij bij mij is een bult in zijn broek heeft maar zei er nooit wat van want ik dacht dat dat wel normaal was voor een jongen van onze leeftijd ( we zijn even jong 14 jaar ) ik zag het veel als we gingen zwemmen bij mij in het zwembad maar is dat normaal of is dat omdat hij op mij valt ofzo iets ? 

 

 

Met Vriendelijke Groeten 

 

Roefel23

 

Ow ja wat er ook gebeurd hij blijft mijn beste vriend we kennen elkaar al zolang dus het zal wel goed komen toch

Reputatie 5
Badge +13

Hi roefel23,

 

jongens kunnen om verschillende redenen een stijve krijgen. Het kan gewoon spontaan zijn door de hormonen, zeg maar. Soms ook omdat ze ergens opgewonden door zijn, dat kan een gedachte zijn of door een aanraking, ook al is die aanraking niet seksueel bedoeld. Dat kan iedere jongen overkomen. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat hij ‘een goed gevoel’ bij jou heeft en dat hoeft niet per se te zijn dat hij verliefd op jou is, maar het zou zeker wel zo kunnen zijn dat hij dat wel is. Het kan ook gewoon nieuwsgierigheid zijn naar hoe jij er bloot uit ziet. Veel jongens willen zich vergelijken met andere jongens. Soms omdat ze toch een beetje onzeker zijn over zichzelf, maar het kan ook gewoon geilheid zijn en dan experimenteren jongens soms met elkaar, zonder dat dat verdere bedoelingen heeft. Het kan echt van alles zijn.

Ik denk dat, omdat jullie elkaar al zo lang kennen en hij zich bij jou veilig voelt, hij het aandurfde om het te zeggen.

 

In een gesprek zal duidelijk worden (hopelijk) welke reden hij had om het te zeggen.

Jullie komen er vast wel uit.

Als jij rustig vertelt wat jij voelt en jij hem de kans geeft om te vertellen wat er in zijn hoofd om gaat, gaan jullie elkaar vast beter begrijpen.

 

Het kan zo maar zijn dat hij gewoon over zijn seksualiteit wil praten en niet precies wist hoe hij dat gesprek moest beginnen. Ik heb dat zelf ook wel mee gemaakt met andere jongens.

Misschien sprak hij gewoon zijn gevoel uit. Dat op zich kan ook al een hele grote stap zijn voor een jongen die nog niet uit de kast is. Ook al weet ik natuurlijk niet of dat in zijn geval zo is.

Probeer elkaar te begrijpen. Het is niet gek als dat in het begin een beetje lastig is.

Hopelijk komen jullie er uit en laat dit niet tussen jullie staan.

Je kunt in mijn ogen zeker nog wel beste vrienden met een andere jongen zijn/blijven, ook al verschillen jullie op sommige punten van mening/gevoelens etc.

Behalve dat hij jou gisteren misschien iets onverwachts heeft verteld, is hij nog steeds diezelfde jongen waar jij al heel lang mee bevriend bent. Ik denk niet dat je bang hoeft te zijn dat hij je gaat bespringen of iets met jou doen, wat jij niet wilt.

Ik ben ook wel eens verliefd geweest op jongens, die niet op mij vielen of sws niet op andere jongens vielen. Ik heb ook wel eens gedacht dat een andere jongen mij signalen gaf, waarop ik dacht dat hij interesse zou kunnen hebben om iets met mij te doen. Toen bleek dat ik dingen verkeerd had opgevangen. Nou ja, dat is het leven en dat kan gebeuren.

 

Ik lees wel hoe het verder gaat en alvast sterkte bij jullie gesprek. Het begin kan ff lastig zijn, maar hopelijk gaat het daarna beter.

 

Groetjes :relaxed: ,

M&M’s

Reputatie 2
Badge +2

Hey M&M's

 

 

We hebben een goed gesprek gehad en ja ik weet nu wel waarom hij dat had gevraagd hij dacht dat net zoals hem was en daarom zei hij dat hij had echt wel zin en hij zei dat hij op mij is nu weet ik wat hij wil maar nu weet ik weer niet goed watvik moet doen en zeggen ik heb wel gezegd dat we voor altijd beste vrienden blijven wat er ook gebeurd en ik zag weer die buld in zijn broek en hij zei dat heb ik alrujd als ik jou zie als sinds mijn 8 jaar kan je me helpen aub oke hij niet mis maar ik weet zelf nog niet eens wat ik ben ( hetro / bi / homo of wat dan nog ) 

 

Mvg Roefel23

Reputatie 2
Badge +2

We hebben bijna 2 uur een goed gesprek gehad en we hebben goed naar elkaar geluisterd ik heb zelfs beloofd dat hij de rest van de week bij mag blijven slapen ouders zijn niet thuis dus dacht ik is een goed moment om dan rustig voort te praten en zo elkaar beter te leren begrijpen maar nu weet ik niet of dat wel slim van mij is want ik heb maar 1 bed en ik denk niwt dat mijn ouders het fijn vinden als ik hem in hun bed laat slapen dus zal die dan maar in mijn bed mee moeten denk ik

Reputatie 5
Badge +13

Hi roefel23,

 

goed dat jullie gepraat hebben. Nu weet je iig welke reden hij had om dat te zeggen.

 

Ik snap dat jullie allebei nog even moeten wennen ‘nu alles eruit is’. Neem rustig de tijd om er verder over na te denken en te praten.

 

Dat jij zelf nog niet precies weet of je jongens of meisjes of allebei of iets anders leuk vindt is helemaal niet erg. Je hebt nog alle tijd om daar achter te komen.

 

Volg je gevoel en denk er rustig over na.

Doe wat goed voelt voor jou en jouw beste vriend. Hij zal het echt wel begrijpen als jij het fijner of beter vindt als jullie apart slapen. Maar ook met bij elkaar slapen op één kamer is op zich niks mis, zolang jullie maar duidelijk tegen elkaar zijn en er allebei comfortabel bij zijn.

Het is niet gek als jij nu ook verder wilt onderzoeken of jij hem leuk vindt op een andere manier dan dat je hem tot nu toe leuk hebt gevonden.

Doe dat in je eigen tempo en als je het gevoel hebt dat het te snel gaat of dat er dingen gebeuren die jij niet prettig vindt, zeg het hem eerlijk.

Voor de rest zal de tijd het wel duidelijk maken.

 

Ben jij de eerste waar hij voor uit de kast is gekomen?

Dat op zich zal voor hem al een opluchting zijn, dus wat dat betreft zal hij jou ook al dankbaar zijn.

 

Kijk gewoon hoe het verder gaat en blijf ook vooral al die leuke dingen met elkaar doen, die jullie tot nu toe ook al deden.

Ik lees het wel als je nog iets post of iets te vragen hebt.

 

Groetjes,

M&M’s

Reputatie 2
Badge +2

Hij leest nu mee we hebben geen geheimen meer voor elkaar hebben nu beslist en hij zegt dat ik de enige ben die het weet ik vind het niet erg als hij bij mij in bed slaapt dat deden we ook altijd al dus ik heb gezegd dat er niets veranderd nu ik het weet en als hij zin heeft dat die maar naar mijn badkamer moet gaan tot we zeker weten op wat ik val 

 

 

Ik vind hem wel een mooie jongen en ja we hebben elkaar al veel naakt gezien (  als we gaan zwemmen in ons zwembad of alsvwe ons omkleden ) dus dat vind ik geen probleem en hij ook niet .

 

We hebben ook elkaar beloofd dst als er iets is dat we het eerst bespreken met elkaar

 

Ik vond zijn reactie wel grappig toen ik zei dat ik nog opzoek ben op wat ik val en hij zei ik wacht wel tot je het weet ( en daar stond hij met zijn rode oren ) alle we gaan wat sporten in de tuin en dat is minigolf tennissen zwemmen en banketten tot snel iedereen ven nog maalsvik dank iedereen voor de hulp de update volgt morgen wel tot dan

 

 

Mvg Roefel23

Reputatie 5
Badge +13

Hi Roefel23,

 

bedankt voor je update en cool dat jullie er nu helemaal open over zijn.

 

Ik lees wel wat je nog te vertellen hebt.

Ik ga zo ook nog even wat andere dingen doen. Ik zit al weer veel te lang hier vandaag :joy:

 

Volgens mij is het wel een toffe gast en jij ook als ik het zo lees.

 

Veel plezier alvast met de dingen die jullie nog gaan doen vandaag.

 

Btw, is hij ook zelfde leeftijd als jou? Heeft hij al ervaring met jongens?

 

 

Groetjes,

M&M's

Reputatie 2
Badge +2

Hallo M&M's en andere mensen die mij geholpen hebben nog maals bedankt voor jullie hulp en informatie 

Ik dach het eten is nog niet klaar dus even snel een kleine update we hebben nog wat gepraat maar ik denk dat hij alle naar mijn gevoel ( toen on het zwembad ) heeft hij geprobeerd aan mijn penis te komen maar ik heb gezegd dat ik dat niet wil en hij was even boos ik denk een minuutje of 2 dan is hij terug gekomen en heeft sorry gezegd ik zei het is oke ik weet wat er is maar je weet ook wat ik nu even wíl en toen zijn we naar binnen gegaan om te eten die ik in de diepvriezer had staan ik zei laten we eerst ons omkleden en daar stond hij met een harde penis naar mij te kijken maar hij zei ik zal me zo wel even verwennen dan ben je toch zeker voor een paar uur gerust nu is mijn vraag heb ik dit wel goed aangepakt of moest ik het anders aanpakken of hem laten doen ? 

 

 

En m&m's 

Mijn vriend en ik zijn even jong en hij is ook nog maagd

Reputatie 2
Badge +2

Ow ja 

Mensen tips en info zijn nog steeds welkom ik zal deze topic niet sluiten totdat ik weet voor wek geslaagd ik ben

 

Mvg Roefel23

Reputatie 5
Badge +13

Hi Roefel23,

 

het is voor jullie allebei even wennen aan de nieuwe situatie.

 

Laat je leiden door je gevoel en ook door je verstand en maak dan telkens de keuzes die jou goed lijken.

 

Het kan dat je er over een dag in sommige gevallen toch weer een beetje anders over denkt, maar zolang je geen dingen doet waarvan je nu al weet dat je dat niet wilt, zal het over het algemeen wel mee vallen. Wees liever wat terughoudender de eerste tijd om te voorkomen dat je overhaaste beslissingen maakt.

 

Elke beslissing of keuze die je maakt, maak je op de dan bestaande situatie en beschikbare informatie. Je moet nu eenmaal de hele dag allerlei keuzes maken en sommige zijn wat makkelijker als andere.

That's live.

Gewoon doorgaan met leven en die andere, nieuwe dingen kun je telkens apart over beslissen.

 

Dat zal hij ook wel begrijpen, maar ik begrijp ook wel dat hij nu wat dingetjes probeert, nu dat hij er open over is geweest. Hij heeft hier al lang naar uitgekeken en voor jou is het een nieuwe situatie.

 

Als hij ook de beste bedoelingen heeft kan hij ook nog wel even wachten en misschien lijkt het je uiteindelijk helemaal niks om meer seksuele dingen met hem te doen. Dat kan ook en dan heeft hij daar ook mee te dealen. Dan moet hij voor dat seksuele gedeelte iemand anders zoeken en kunnen jullie je vriendschap op andere vlakken voort zetten.

 

Komt vast wel goed. Doe het rustig aan.

 

Is die pizza uit de diepvries al opgewarmd :joy: of ga je iets anders eten?

 

Groetjes,

M&M's

 

 

 

Reputatie 2
Badge +2

Een goedemorgen iedereen

 

Even op M&M's reageren en dan de nieuwe update

M&M's het was geen pizza maar rijst met kip en natuurlijk veel groenten ik zelf heb geprobeerd om er curry saus bij te maken maar die mislukte 😞☺️😊 daarna zijn we gaan fitnessen en dan even sauna en dan even in bubbelbad geweest dan douchen tandenpoetsen en dan wisten we niet goed wat we wilden gaan doen heb een tv op mijn kamer en daar zaten we ook op en ja ik heb een Xbox en een PlayStation na 15 minuten zei mijn vriend laten we wat zappen ik weet nog steeds niet wat hij ermee wilde zeggen want dat woord ( zappen ) had ik nog nooit gehoord dus zei ik kom we gaan op de PlayStation en dat vond hij goed en toen hebben we ik denk 30 minuten zitten zoeken naar een spel die we samen leuk vinden ( ok ik heb wel 2 kasten vol met alleen PlayStation spelletjes en 1.5 kast voor Xbox)  dus lekker ontspannen en na een uurtje of zo zeiden we dat het saai was dus hebben we wat tv gekeken

 

 

 

Update voor iedereen

Mensen ik schrok me bijna dd toen ik wakker werd jullie weten dat niet maar ik slaap altijd in mijn blootje en mijn vriend sliep ook zo maar even terug bij het opstaan dus ik werd eigenlijk wakker omdat ik naar de wc moest en ik weet hij kan er niets aan doen want hij sliep nog maar zijn hand lag dus op mijn penis . heb zijn hand stilletjes van me af gedaan ( om hem niet te wekken ) en ben naar de wc gegaan toen ik terug kwam in mijn kamer was hij wakker ik zei een goedemorgen en blijf maar even liggen we gaan voor 1 keer iets doen wat niet mag van mijn ouders ik snel naar de keuken ontbijt op een karretje en terug naar de kamer alleen was ik vergeten te vragen wat hij wenst te drinken maar geen nood ik vroeg het hem en hij zei ik kijk wel in jou koelkast ok dat was makkelijk vandaag krijgen we geen mailtje van onze meester dus kunnen we veel plezier maken vandaag maar eerst beter iets aantrekken denk ik niet dat iemand ons kan zien ook niet met de gordijnen open of je moet met een verrekijker aan de poort staan dan kan je ons wel zien.

Sorry voor delange tekst maar nu zijn jullie op de hoogte van mij.

 

Mijn vriend is echt een toffe jongen grappig ,aardig , en is altij beleefd geen idee wat hij allemaal vind van mij maar daar gaat het niet om ik voel me goed dus iedereen blij 😄 Ik wens iedereen een fijne dag toe 

 

Mvg Roefel23 

Heb je vragen stel ze maar 

Reputatie 5
Badge +13

Hi Roefel23,

 

bedankt voor de update. Sausje meer of minder is niet zo erg. Je hoeft ook weer niet Masterchef junior te winnen hè.

Ik ben zelf niet zo'n gamer, ik ga liever sporten. Zo heeft iedereen zo zijn eigen dingen. Niks mis mee.

Oh ja, je vriend zal wel ff aan je piemel gezeten hebben terwijl je sliep. Dat deden die jongens die mij en mijn twin misbruikt hebben ook wel. Gelukkig merkten we het niet altijd. Af en toe werden we er wel wakker van, maar ja, we konden er verder toch niks aan doen. Ze gingen gewoon door met alles.

 

Hopelijk doet jouw vriend geen dingen waar jij nog niet aan toe bent.

 

Veel plezier met alles wat jij/jullie vandaag nog gaan doen.

 

Groetjes,

M&M's

Reputatie 2
Badge +2

UPDATE :

de dag zit er bijna op we hebben weer veel met elkasr gesproken en hij heeft toch nog 2 maal geprobeerd om aan mijn geslachtsdeel te komen ik was eerst nogal boos dus ban ik naar de sauna gegaan zonder hem en als ik terug kwam heb hem gezegd dat ik het niet fijn vond wat hij deed hij zei ja sorry maar ben zo verliefd op je ik zei dat weet ik en je weet wat ik heb gezegd dus hou daar alstublieft rekening mee hij zei oké zal ik doen . dit gebeurde rond 10 uur.

nu een uurtje ( 14 uur) terug na het zwemmen heeft hij weer een poging gedaan hij heeft hem heel kort aangeraakt want ik was een het drinken . ik wilde eerst roepen tegen hem maar heb ik niet gedaan heb hem wel boos aangezien hij trok zijn zwembroek uit en zei kijk naar mijn penis hij wil jou ik heb niet gezien ik ben gewoon naar binnen gegaan heb rust gevende muziek opgezet en ben beginnen met huilen ik weet niet waar mijn vriend nu is maar hij heeft me dit keer wel evht pijn gedaan 

zal zien of we later vandaag nog eens een gesprek kunnen hebben maar ben nu te verdrietig om hem onder de ogen te komen ik heb me opgesloten in mijn kamer .

Ik weet ook wel als dit geen goede aanpak is maar ik weet nu niet wat ik anders zal moeten doen hij belooft altijd dat hij het niet meer zal doen en dan 30 minuten later wil hij aan mijn penis zitten . 

 

Alle informatie ven hulp is van harte welkom.

hij zal nog langer bij mij moeten blijven totdat onze ouders terug kunnen komen vanuit het buitenland normaal komen ze zaterdag terug maar met deze virus zal dat niet zijn gelukkig storten ze af en toe wat geld op mijn kaart zo kan ik toch gaan winkelen

sorry voor heel deze lange tekst maar het moest even van mijn hart

 

alle ik wens iedereen nog een fijne dag toe ga zo even snel naar de winkel 

 

Met vriendelijke groeten

Roefel23

Reputatie 3
Badge +4

Wil je het zelf?

Reageer