Vraag

wel voorvocht geen sperma

  • 8 september 2020
  • 5 reacties
  • 304 Bekeken

Badge

Als ik aan het aftrekken ben heb ik gevoel dat ik na voorvocht al klaar is. Het voelt wel fijn als het eruit is maar daarna voelt het aftrekken niet echt meer lekker maar dan is er nog geen sperma gekomen. Ben nu 15 dus zou dat nog moeten komen of is dit niet normaal?


5 reacties

Reputatie 2
Badge +1

Hey Dave44,

 

Het is niet gek dat je nog geen sperma hebt dit komt voor iedere jongen op een andere leeftijd. Ik zou het gewoon afwachten en tot die tijd gewoon doorgaan met wat je doet. Je hoeft je er sowieso niet voor te schamen. 

 

M.v.g T-Town

Reputatie 7
Badge +15

Hi dave44,

 

wat @T-Town  zegt klopt, meestal houden ze een leeftijd aan van 16 jaar (voor zover ik het begrepen heb), maar als het je niet lekker zit dan kun je altijd naar de huisarts met je vragen.

Ben je met ‘alles’ wat later in de puberteit dan de meeste van je klasgenoten of niet? Dan zou ik me sws minder zorgen maken, dan komt dit ook wel goed.

 

Ik heb wel een linkje voor met wat info, hopelijk heb je daar iets aan.

https://sense.info/nl/ontdek-je-lichaam/jongenslichaam/penis-en-balzak/zaadlozing

 

Btw die site is echt top, je vindt er allerlei info voor pubers, dus kijk er eens rond:

https://sense.info/nl/

 

Groetjes,

M&M's

Badge

Ik ben inderdaad wat later met alles, begin Bijvoorbeeld nu pas te groeien. Bedankt voor de reacties!!

Reputatie 7
Badge +15

Hi dave44,

 

ok, op die manier.

 

Bij ons in de klas zat ook een jongen van 16 die toen pas sperma kreeg en ging groeien maar na een jaartje of anderhalf was ie al flink gegroeid en niet alleen zijn lichaamslengte :yum: dus no worries. Jouw tijd komt nog wel.

Btw, je kunt op de site van sense ook vragen stellen aan een deskundige , voor als je dat ooit zou willen, maar dan weet je het alvast :wink:

 

Kijk daarvoor op:

https://sense.info/nl/hulp-advies

 

Tot de volgende.

 

Groetjes,

M&M's

Probeer dit: 1,5 minuut langzaam stroken. Niet klaar komen 1,5 minuut snel stroken niet klaarkomen als je denkt dat je komt loslaten dan op je bed liggen benen als een diamand 1,5 minuut snel stroken niet klaarkomen dan hetzelfde tot je komt

Reageer