weinig tijd maar wil toch seks met vriend (vervolg op: wil graag seks met een vriend)


Badge +3
hoi allemaal!

zoals ik in mijn eerste topic heb gezegd ga ik morgen bij een vriend slapen en wil ik met hem gaan experimenteren. Alleen zei hij straks dat hij nog een feestje had en dat ik om half 9 pas kon komen alleen nu is mijn vraag hoe kan ik zo snel mogelijk zorgen dat hij dat ook wilt? want ik had anders heel de avond de tijd en nu maar best kort, ik ga daar ook niet binnenstappen en dan meteen beginnen zegmaar, maar na een uurtje of langer wil ik toch wel graag beginnen.

groetjes F1fan

alvast bedankt voor de tips!

53 reacties

Hi F1fan,

Misschien zo snel mogelijk naar zijn kamer en dan beetje chillen. Liefst op zijn bed of ergens anders naast elkaar (op een bankje ofzo als ie dat heeft) en dan iets leuks doen en hem per ongeluk expres een keertje aanraken op zijn been ofzo als je even opstaat om iets te pakken en dan je hand op zijn knie of bovenbeen om je soort van af te zetten bij het opstaan. Misschien reageert hij hier al een beetje op.

Ga een beetje stoeien met hem op bed of op dat bankje, niet te veel lawaai maken, anders komen zijn ouders kijken, maar dat je lichamelijk contact hebt. Ga hem onder zijn t-shirt kietelen ofzo. Gewoon dingen die een beetje bij stoeien horen.

Zeg dat dat je een challenge wilt doen wie het langs zijn lachen in kan houden als de anders hem begint te kietelen en doe dan je t-shirt omhoog en zegt dat hij niet echt heel hard mag kietelen, maar alleen door over je buik en beetje in de buurt daar, met zijn hand/vingers mag strelen totdat je lacht. Daarna jij bij hem en dan kun je misschien beetje langs die elastiek van zijn onderbroek gaan en kijken hoe hij hier op reageert.

Je kunt bij jezelf het knoopje van je broek los doen, zodat hij makkelijk bij jouw onderbroek kan. Beetje kijken hoe het loopt. Misschien met een vingertopje onder die elastiek?

Je kunt ook zeggen dat hij de binnenkant van je bovenbeen mag strelen voor te kietelen, omdat dat ook een gevoelig plekje is, maar dan moet je spijkerbroek of andere broek wel uit of naar beneden en dan zie je elkaars onderbroek en bobbel en kun je als je naast hem zit de binnenkant van zijn bovenbeen strelen en dan per ongeluk (haha) met je onderarm op zijn piemel duwen. Zo even per ongeluk expres en misschien krijgt ie wel een stijve :)

Hem het ook bij jou laten doen. Kijk hoe het verder gaat. Die onderbroek kan natuurlijk ook uit of je hand kan erin, maar doe alleen dingen die jullie allebei willen.

Je kunt voorzichtig steeds iets verder en dan steeds kijken of hij het wil en hem het bij jou laten doen.

Ik hoop dat je er iets mee kunt en dat hij geil is of wordt.

Samen douchen voor het slapen of de volgende morgen vind ik ook altijd wel lekker, maar twin en ik en ons jongere broertje hebben een eigen badkamer tussen onze slaapkamers in. Weet niet of jullie bij jouw vriend ook samen makkelijk in de badkamer kunnen.

Laat maar weten of je er iets aan hebt en misschien heb ik nog wel een ideetje, dan schrijf ik het wel.

Een update met details is altijd wel leuk om te lezen :P

Groetjes,
M&M’s
Badge +3
oke dankjewel... ik denk dat het samen douchen het niet gaat worden maar je weet maar nooit:P en die challenge is wel een goed idee maar wat is het andere ideetje?

groetjes F1 fan
Nou ik deed vroeger wel stripboeken lezen en dan zorgde ik dat de jongen die ik leuk vond en ik naast elkaar zaten. Dan gingen we samen dat stripboek lezen en legde ik het op onze bovenbenen. Dus het midden van het stripboek zo’n beetje waar onze benen tegen elkaar komen. De ene pagina dus op zijn kruis en die andere op de mijne.

Iemand moet dus de bladzijden omslaan en als je links zit, ben jij de aangewezen persoon om dat te doen. Je snapt wel dat als je om wilt slaan je die pagina ergens beet moet pakken en meestal is dat precies op dat hoekje dat midden op zijn kruis ligt.

De eerste paar keren kun je dan zachtjes op zijn piemel duwen en dan je hand weer weghalen, maar als hij het leuk vindt kun je je hand gewoon daar laten liggen. Blader expres een beetje snel en zeg dat als hij de bladzij nog niet gelezen heeft, hij even terug moet bladeren. Dan kan hij ff op jouw piemel duwen ofzo. Als jullie allebei een stijve hebben en het leuk vinden, dan deed ik in het begin zelf mijn knoopje los en soms mijn rits ook wel. Dan snapt die ander wel dat ie mijn piemel beet mag pakken.


Als die andere jongen niet gelijk in mijn onderbroek durfde en ik merkte dat ie wel zin in mijn piemel had, dan deed ik mijn piemel wel uit mijn onderbroek. Dan kon hij er eerst lekker naar kijken en daarna aan voelen. Soms deed ik ook mezelf een beetje aftrekken dan om te showen. Bijna altijd pakte die andere jongen dan mij piemel wel en ja dan gewoon lekker aftrekken.

Maar ja, je moet altijd wel ff checken of die ander het echt wil.

Ik heb ook wel eens met een jongen gehad, dat ie eerst zelf niet afgetrokken wilde worden, maar wel de hele tijd met mijn piemel wilde spelen en dat vond ik dan ook niet erg. Sommige jongens wilden dan een volgende keer ook afgetrokken worden door mij en andere wilden alleen maar elke keer mij aftrekken, wat op zich ook wel lekker is.

Dat stripboek hadden we op een gegeven moment niet eens meer nodig, want zodra we dan naast elkaar gingen zitten, deed ik mijn broek en gulp open en liet ze hun gang gaan en omgekeerd ook.

Hoe vaker we het deden hoe relaxter het gaat. Soms kleedde ik me gewoon helemaal uit en ging lekker achterover liggen en liet me aftrekken. Daarna deed ik die andere jongen, maar wat ik altijd wel lekker vind als ik afgetrokken wordt en klaarkom, dat ik dan de hele tijd de piemel van die andere jongen kan zien en in mijn hand houden en er een beetje mee spelen.

Met een aantal jongens gingen we verder en elkaar pijpen. Is ook super lekker :P

Loop niet te hard van stapel en zorg dat jullie niet betrapt worden door zijn ouders ofzo.

Doe nooit iets wat hij niet wil en ook moet je zelf geen dingen doen die je niet wilt. Maak het de eerste keren niet te gek en ga niet gelijk neuken, want dan kan het sneller zijn dat hij niet meer wilt.

Elk weekend elkaar aftrekken weken achter elkaar is veel leuker dan één keertje neuken. Geloof me, dat is echt zo.

Is het iets voor je, denk je?

Het hoeft natuurlijk geen stripboek te zijn, kan met elk boek of tijdschrift. Misschien heb jij of hij nog een playboy of seksblaadje liggen? Misschien kun je iets meenemen naar hem.

Groetjes,
M&M’s
Hoi!

Met de tips van @M en Ms ben je heel erg geholpen.

Hoe snel jullie gaan, hangt best van het moment af. Het is moeilijk te voorspellen hoe dingen zullen lopen. Je komt later aan dan oorspronkelijk gepland, maar heeft de nacht niet iets romantisch, of spannends?

Het is als ik het goed begrijp zaterdagavond dat je bij hem gaat slapen, dus zondag kunnen jullie uitslapen.

De hoofdregel: stoppen als één van jullie het niet fijn vindt. Je kan stoppen op elk moment. Dat je eraan begint, hoeft niet te betekenen dat je het moet afmaken.

Veel plezier :)

Groetjes
x
Badge +3
Oke dankjewel! En nee er is niks romantisch of spannends geplant denkt hij.

Groetjes f1fan
Reputatie 3
Badge +8
Hey,

Er zijn al veel te veel en goede dingen gezegd dus dat laat ik achter.
Ik wil je wel veel succes wensen vanavond en hopelijk 'lukt' het.
Mocht het niet lukken, omdat hij of jij het toch niet wilt, laat het dan gaan en heb plezier.
Badge +3
Ik. Ga zo naar hem toe! En we gaan morgen waarschijnlijk zwemmen dus heeft iemand nog ideeën om “het” te doen?
Laat je weten hoe het gegaan is en welke tip best was? Ben wel benieuwd naar
Hi F1fan,

Voordat je in het zwembad springt, moet je natuurlijk wel je zwembroek aan hebben en dat kunnen jullie alvast samen doen in zijn slaapkamer ofzo. Misschien dat je daardoor wat later in het zwembad aankomt, maar je dat vind je dan vast niet erg…..:)

Je kunt ook samen in één hokje omkleden als je bij het zwembad aankomt en natuurlijk moet je ook weer ff droge kleren aantrekken voordat je naar huis gaat. Misschien kunnen jullie elkaar daar bij helpen :P

Verder kun je niet zo veel in het zwembad zelf denk ik, want je wilt geen ruzie met andere mensen doordat jullie aan elkaar gaan zitten of elkaar uitkleden in het zwembad.

Een smoes om (elkaar?) af te trekken zou kunnen zijn dat je anders bang bent om een stijve te krijgen in het zwembad :D

Oh ja en als samen douchen niet lukt en hij heeft wel een wastafel op zijn slaapkamer, vraag hem dan of het goed is dat je jezelf even opfrist en dan kleed je je uit en gaat jezelf ff wassen waar hij bij staat. Misschien kan ie even helpen met je rug inzepen ofzo?

Verder weet ik zo snel niet echt wat.

Veel plezier iig met hem en doe wat @100Divergent11 en @Daan zeggen, elkaar niet pushen en sws wel plezier maken. Dan heb je sws een positieve herinnering.

Groetjes,
M&M’s
Badge +3
Dankjulliewel voor de tips allemaal! Ik blijf waarschijnlijk nog een nacht slapen afgelopen avond/nacht is er niet veel gebeurt we hebben er wel over gepraat van hoe ver we allebei al waren en ik had het fout gezien hij heeft wel schaamhaar zegt hij en hopelijk wordt het vanavond dan beter?

Groetjes F1fan
Jullie hebben al een gesprek gehad, dat is goed. Wacht het juiste moment maar af.

Veel plezier met het zwemmen, en wie weet wat nog meer 😉
Hoe was het zwemmen
Hi F1fan,

Hoe gaat ie, is het gezellig daar?

Even nog een opmerking: hem in “bed” krijgen moet natuurlijk niet het enige doel zijn van jullie logeerpartijtje. Heb het gwn gezellig en leer elkaar wat beter kennen en dan kan er altijd spontaan iets ontstaan of niet natuurlijk. Maar ben er niet teveel mee bezig om zijn broek uit te krijgen, zodat je zijn piemel kunt zien of aanraken. Het gewoon leuk hebben zou op nummer één moeten staan.

Als jullie het leuk hebben, komen er vast nog wel logeerpartijtjes of momenten dat jullie samen en alleen op jouw of zijn kamer zijn en dan kan er soms spontaan iets gebeuren.

Oké, ik lees je update wel.

Groetjes,
M&M’s
Badge +3
nee nee dat was ook niet het belangrijkste natuurlijk.

maar we waren gisteren allebei echt kapot want we hadden van 11uur tot 6uur gezwommen dus we hebben de tweede nacht niet gedaan dat doen we waarschijnlijk nog een andere keer deze vakantie. maar we hadden het wel gezellig en we zijn allebei ook best eerlijk geweest tijdens het true or dare en zo kwam ik dus te weten dat hij nog geen sperma heeft en hij wel al schaamhaar heeft etc. en hij ook wel nieuwschierig was naar andere... alleen hadden we het nog niet gedaan,dat doen we waarschijjnlijk een andere x deze week dus dan komt er nog een update!

bedankt voor jullie tips allemaal

groetjes f1fan
Fijn dat jullie een leuke tijd hebben gehad samen. Jullie hebben elkaar beter leren kennen en lijken een fijne band te hebben. Wanneer het juiste moment daar is, kunnen jullie een stap verder gaan, maar doe het vooral rustig aan. Er is geen haast bij.
Leuk dat je meer weet over elkaar. Wat zijn de beste vragen met true or dare
Badge +3
ik ha gewoon gevraagd of hij al schaamhaar had en of hij al sperma had enzo maar ik had een app gedownload en daar kun je op true ore dare klikken (ik had stieken het item seksualiteit aangeklikt) dus hij wist niet dat zo´n soort dingen kwamen maar 1ervan was: doe je hand 1minuut in de broek van de ander ofzo dus dat hadden we nog wel gedaan maar dat komt nog wel want ik vroeg of hij al nieuwschierig was en hij zei ja dus wie weet wat er nog komt...

groetjes F1fan
Hallo f1fan.

Je kunt 'per ongeluk' lichaamscontact maken.
Natuurlijk kun je ook gewoon onopvallend flirten.

Groetjes,

IKWILANONIEMZIJN
@ F1fan

Is die Engels of Nederlands?

ik ha gewoon gevraagd of hij al schaamhaar had en of hij al sperma had enzo maar ik had een app gedownload en daar kun je op true ore dare klikken (ik had stieken het item seksualiteit aangeklikt) dus hij wist niet dat zo´n soort dingen kwamen maar 1ervan was: doe je hand 1minuut in de broek van de ander ofzo dus dat hadden we nog wel gedaan maar dat komt nog wel want ik vroeg of hij al nieuwschierig was en hij zei ja dus wie weet wat er nog komt...

groetjes F1fan


Welke app?
Badge +3
Als je gwn in de app of play store true or dare intypt krijg je er genoeg en ik heb er een met een blauw en oranje balkje

Groetjes F1fan
Hi F1fan,

Oké, goed dat jullie een gezellig weekend hebben gehad en dat je wat meer over elkaar te weten zijn gekomen.

Ik hoop dat jullie nog meer leuke dingen gaan doen in de vakantie er daarna.

Als je nieuws hebt, lees ik het wel.

Veel plezier.

Groetjes,
M&M’s
Is er nog iets gebeurt ik lees nu alle reacties en ben wel benieuwd
Ik ben er ook benieuwd naar
Badge +3
Is er nog iets gebeurt ik lees nu alle reacties en ben wel benieuwd

ik had niet nu nog een reactie verwacht maar oke uhh hij kwam naar mij toe omdat bij hem zaten we beneden en moesten we wachten tot ´s avonds en bij mij niet dus rond 2uur kwam hij naar me toe bleef ook slapen en toen hadden we eerst gwn wat gegamed en na het eten rond 6uur vroeg ik of hij ondertussen al sperma had gekregen want het was verplaats naar 2weken later en hij zei toen niet dat ik weet, dus ik vroeg aan hem wil je nog een x die true or dare challenge wou doen hij zei ja is goed dus deden we die weer nu had ik wel gezegd dat ik het item seksualiteit had aangeklikt en begonnen we maar die app was geen eens meer nodig want ik vroeg aan hem of hij niet wilde weten of hij al sperma had hij zei ja datwil ik wel dus ik vroeg toen of hij samen wilde aftrekken hij vond dat goed toen ja begonnen we beide en na 2min vroeg hij of ik hem wilde rukken ik zei natuurlijk ja 🙂 toen vroeg ik aan hem of hij mij dan ook wilde aftrekken dat deed hij ook toen mocht ik hem pijpen en kwamen we erachter dat hij dus al sperma had want hij kwam klaar in mijn mond:D toen mocht ik hem nog even verder pijpen en had hij mij ook nog even gepijpt we waren (alweer) de hele nacht opgebleven en hebben samen porno gekeken en hebben nog de hele nacht elkaar gepijpt en afgetrokken rond 4uur vroeg ik aan hem of ik hem mocht neuken en dat mocht (wel veilig natuurlijk) dat hadden we zo´n half uur gedaan en toen nam hij mij ook nog even! toen hadden we niet voor de eerste keer die nacht nog gezoend en verder allemaal vragen beantwoord over seks wat hij op dat moment nog zou willen doen hij zei dat hij graag wou dat ik hem nog deed pijpen totdat we gingen ontbijten ik zei dat is wel erg lang dus had hij mij ook nog even gepijpt en ik hem dan wel wat langer en hij en ik zijn natuurlijk vaker klaargekomen

Het was zo´n geweldige nacht ik bedoel we hebben over de 12uur gepijpt etc.

hij komt morgen weer naar me toe want dan hebben we vrij en dan gaan we het weer doen alleen niet zo lang denk ik.
oja en mijn ouders waren niet thuis die dag/nacht dus we konden doen wat we wilden.

en leuk dat jullie de moeite hebben genomen om al deze reactie´s te lezen.

groetjes F1 fan

pff eindelijk uitgetypt...:P

Reageer