Vraag

Vragenlijst jongens, masturberen.

  • 2 October 2021
  • 4 reacties
  • 458 Bekeken

Badge

Vraag 1. Heb je een speciale techniek?

Vraag 2. Gebruik je glijmiddel, spuug etc?

Vraag 3. Weet je hoe je een flashlight maakt ofz.

(ben wel benieuwd)

Vraag 4. Waar, wanneer trek je het liefst af?

Vraag 5. Heb jij ook al heb je een orgasme gehad dat je ineen keer niet meer geil bent?  (Al heb je dat gehad pls tell me how to stop it🤣)


4 reacties

Vraag 1. Heb je een speciale techniek? meestal doe ik het met de volle hand, dat maakt het al een stuk lekkerder. maar het is ook erg lekker om gewoon op je buik te gaan liggen 's avonds en met je pik over het matras te gaan.

Vraag 2. Gebruik je glijmiddel, spuug etc? ik gebruik wel eens spuug.

Vraag 3. Weet je hoe je een flashlight maakt ofz.

(ben wel benieuwd) ja weet inmiddels wel hoe het moet, maar nog nooit zelf geprobeerd (toch teveel werk ahahaha)

Vraag 4. Waar, wanneer trek je het liefst af? op mn kamer, 's middags achter de laptop of 's avonds in bed.

Vraag 5. Heb jij ook al heb je een orgasme gehad dat je ineen keer niet meer geil bent?  (Al heb je dat gehad pls tell me how to stop it🤣) ja dat heb ik zeker vaak gehad. nu weet ik van mezelf dat het maar voor een paar minuten is, dat ik niet meer geil ben. dat moment moet je dan leren te negeren en dan kan je er vanzelf weer van genieten.

 

Reputatie 1
Badge

Vraag 1. Heb je een speciale techniek? nee

Vraag 2. Gebruik je glijmiddel, spuug etc? nee, af en toe ( 5 a 6 x per jaar ) wat sperma van de dag ervoor, dan kom ik klaar in een condoom en dan doe ik die uit en leg ik hem in de diepvries, de volgende dag als ik terug geil ben laat ik de condoom met sperma ontdooien en giet ik 3/4de van de sperma over mijn buik, hand en lul en dan smeer ik alles lekker in, 1/4de lik ik dan op

Vraag 3. Weet je hoe je een flashlight maakt ofz. nee ik weet niet wat dat is zelfs

Vraag 4. Waar, wanneer trek je het liefst af? altijd en overal, ganse dag door, meestal thuis maar soms ook  samen met vrienden, op school, tijdens vakantiejob, in de auto, de bus, de trein, speeltuin/park/bos of gewoon op straat(bushokje)

Vraag 5. Heb jij ook al heb je een orgasme gehad dat je ineen keer niet meer geil bent?  (Al heb je dat gehad pls tell me how to stop it🤣) kan je weinig aan doen, eens je klaarkomt is het inderdaad gedaan en ben je niet meer geil, soms voel je je schuldig, zal altijd zo blijven jammer genoeg, er mee leren leven is de beste oplossing want dat zal je altijd blijven hebben en is bij iedereen zo, wat ik wel doe is uitstellen, ik ruk en meestal voel je op voorhand wel van oke… binnen 1 min komt het … dat is de moment om te stoppen en doe je voor 10 min iets anders of kijk je verder porno met je broek aan zodat je niet kan aftrekken en als het wat gezakt is trek je weer af tot je bijna komt en dan stop je terug en doe je terug verder en zo blijf je doen, meestal ruk ik op die manier toch wel 4 uur soms langer ook xd mijn record is trouwens 22 uur rukken aan een stuk.

(tekst verwijderd door Kindertelefoon in verband met onnodige seksuele details, forumregel 9)

 

Reputatie 3
Badge +3

Vraag 1. Heb je een speciale techniek? Nee eig niet

Vraag 2. Gebruik je glijmiddel, spuug etc? Ik gebruik wel eens spuug 

Vraag 3. Weet je hoe je een flashlight maakt ofz.

(ben wel benieuwd)  ik had ergens een x gezien dat t met een Pringles bus kon ofz maar ik heb t nooit geprobeerd…

Vraag 4. Waar, wanneer trek je het liefst af? In bed, tijd boeit me niet echt maar meestal ‘s avonds

Vraag 5. Heb jij ook al heb je een orgasme gehad dat je ineen keer niet meer geil bent?  (Al heb je dat gehad pls tell me how to stop it🤣) helaas wel ja😭 meestal blijf k gwn een beetje met m’n lul of natte eikel spelen nadat ik gespoten heb en dan valt het gevoel wel mee soms :)

 

Badge

Vraag 1. Heb je een speciale techniek? verschillend, soms met mijn hele hand of heel langzaam en de spanning heel erg opbouwen

Vraag 2. Gebruik je glijmiddel, spuug etc? soms gebruik ik glijmiddel, als ik genoeg tijd heb en echt geil ben, als ik even snel wil rukken dan niet.

Vraag 3. Weet je hoe je een flashlight maakt ofz. ik gebruik weleens een tenga egg, erg geil om te gebruiken af en toe. Als je het goedkoop wil doen moet je wat glijdmiddel in een diepvrieszakje doen, je harde pik erin stoppen en dan tussen je matras en je kussen stoppen, dan neuk bewegingen maken terwijl je een beetje op het kussen drukt

(ben wel benieuwd)

Vraag 4. Waar, wanneer trek je het liefst af? meestal achter mijn laptop of tv, onder de douche of soms in bed als ik op zondagochtend loom wakker wordt.

Vraag 5. Heb jij ook al heb je een orgasme gehad dat je ineen keer niet meer geil bent?  (Al heb je dat gehad pls tell me how to stop it🤣) ja dat gebeurd bijna altijd, ik heb soms tijdens het rukken het idee om mijn eigen zaad door te slikken, maar elke keer als je klaarkomt is dat idee niet meer zo aantrekkelijk (misschien toch maar eens proberen om iemand anders zijn zaad in mijn mond te krijgen)

Reageer