Vraag

vraag vingeren

  • 29 December 2021
  • 4 reacties
  • 555 Bekeken

Badge

Hallo ik ben een meisje van 14 jaar en ik masturbeer (alleen clitoris) erg vaak en ik vind het echt leuk om klaar te komen

Maar soms word ik zo geil dat ik iets nieuw wil proberen zoals seks maar ik heb geen vriendje dus ik wil vingeren maar dan echt vingers in mijn kut steken ik heb dit ooit geprobeerd maar het voelt niet goed en daarom ben ik nog nooit klaargekomen door te vingeren alleen door te masturberen ( clitoris) , ik heb geprobeerd om het met 2 vingeren te doen maar is nog minder leuk.

Heeft er iemand tips om het aangenamer te doen? (Ik kijk ook porno bij het vingeren maar lukt bog steeds niet om het een goed gevoel te geven)


4 reacties

Reputatie 3
Badge +2

Hoewel ik een jongen ben weet ik miss wel wat je kan helpen?? Je kan het proberen nat te maken, dan de vingers erin terwijl je met je clitoris bezig bent. Miss helpt dit.

Badge

Bericht aangepast door De Kindertelefoon vanwege overtreding forumregel 7. Het uitwisselen van contactgegevens is niet toegestaan.

miss door er rustig met 1 vinger in te gaan en dan steeds 1 bij ofz? 

Het is niet raar dat je niet klaar kan komen van alleen vaginale penetratie. De meeste vrouwen hebben inderdaad clitorale stimulatie nodig om tot een orgasme te komen. Dus je bent echt geen uitzondering.

Het is gewoon een kwestie van jezelf ontdekken. Probeer gewoon maar wat uit, kijk wat lekker voelt en wat niet. En als vingeren niet lekker is, moet je niet denken dat dat erbij hoort ofzo. Kan prima zonder. 

Nu is vingeren ook niet alleen een kwestie van erin en eruit, je kan daar binnenin ook fijne plekjes opzoeken. Je clitoris loopt namelijk inwendig door. Het is dus mogelijk om deze in zekere maten ook van binnenuit te stimuleren. Ga maar eens op zoek naar plekjes die fijn voelen en anders laat je het lekker bij uitwendig masturberen.

Badge

Bericht aangepast door De Kindertelefoon vanwege overtreding forumregel 7. Het uitwisselen van contactgegevens is niet toegestaan.

miss door er rustig met 1 vinger in te gaan en dan steeds 1 bij ofz? 

Hoe doe jij dat? Misschien werkt het ook wel bij mij

Reageer