Vraag

vingeren

  • 7 September 2020
  • 4 reacties
  • 583 Bekeken

Badge

heyy, ik heb een vraagje,

ik vinger zo ongeveer 4 keer in een week,maar als ik dat doe heb ik nooit echt het gevoel dat ik geil ben, het voelt ook niet echt opgewonden aan, ik probeer alles maar bijna niks helpt, hebben jullie tips om het beter te laten aanvoelen?


4 reacties

Hai, 

Poe wat een lastig probleem

Misschien moet je in een ander houding gaan zitten of jouw vinger er iets verder in doen en misschien kun je het dan doen met geluid maken maar als echt alles niet werkt dan zal ik jouw een huisarts adviseren

Doei doei

hoi ik heb dit even aan mijn experts gevraagd en die zijn tot de conclusie gekomen dat het waarschijnlijk beter is als je wacht tot je geil bent en dan pas begint met vingeren. En als dit niet werkt is het miss een goed idee om een dildo aan te schaven en die zo diep mogelijk te steken.

De tip van @broers is inderdaad een hele goede. Pas gaan vingeren als je geil/opgewonden/nat bent. Niks hoeft overhaast, nergens voor nodig! Een dildo is dan misschien een minder idee om daar al zo vroeg mee te beginnen. Doe lekker wat voor jou fijn voelt, dat weet jij het beste. 

Het lijkt me inderdaad niet fijn om te vingeren als je niet opgewonden bent. Je bent dan namelijk ook niet nat en zal alles dus heel stroef zijn. Misschien is porno dan de oplossing. Misschien dat je daar opgewonden van wordt.

Maar ik vraag me dan wel af waarom je gaat vingeren als je niet opgewonden bent? Denk je dat het moet of hoort ofzo? Het is helemaal je eigen keuze wat je doet. Als je er geen zin of behoefte aan hebt, doe je het gewoon niet joh.

 

Reageer