Vingeren

  • 1 January 2018
  • 10 reacties
  • 1491 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hoi, ik ben een meisje en ik wil graag vingeren, maar ik weet niet goed hoe...
Ik probeer verschillende dingen uit en ik vind het erg lekker, maar ik kom niet echt klaar.
Ik heb twee keer op deze site een zogenaamd 'stappenplan' gevonden.
Dus als je een meisje bent en je doet aan vingeren, zou je dan een 'stappenplan' willen achterlaten??
En hoe komen jullie zonder vingeren/aftrekken klaar?

Het zou lief zijn als je deze vragen beantwoord, alvast bedankt daarvoor!

10 reacties

Er zijn veel verschillende manieren om te vingeren en klaar te komen mail me anders even ik heb nog wel een bestand waar vele tips op staan.

tekst aangepast door de kindertelefoon
Er zijn veel verschillende manieren om te vingeren en klaar te komen mail me anders even ik heb nog wel een bestand waar vele tips op staan
Heel erg bedankt!! Ik ga je mailen...
MT1108 als je wilt weten hoe je je eigen wilt vingeren dan moet ke even een Snapchat sturen als je dat wilt doen ik ben zelf wel een jongen maar ik heb wel wat tips.

Tekst aangepast door de kindertelefoon
MT1108 als ik Mn telefoon niet boven heb en dat ik dan geen porno kan kijken ga ik altijd kontvingeren en dat ga ik aan geile dingen denken en dan kom ik vanzelf wel klaar vaak duurt het 10/20 min en een andere keer duurt het maar 1/5 min
MT1108 als je wilt weten hoe je je eigen wilt vingeren dan moet ke even een Snapchat sturen als je dat wilt doen ik ben zelf wel een jongen maar ik heb wel wat tips.
Oke, gedaan.
Dag allemaal,

Er komen in dit topic meerdere reacties voorbij welke in strijd zijn met forumregel 6: Plaats in je bericht geen persoonsgegevens Jouw anonimiteit is jouw eigen verantwoordelijkheid. Geef alleen je voornaam of een fictieve naam op. Post nooit persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, e-mailadressen, profielen en dergelijke.

Houd er rekening mee dat het tegen de regels is dus om gegevens met elkaar uit te wisselen. Mocht je dit wel doen dan zul je een waarschuwing ontvangen. Bij een derde waarschuwing, zal je geen toegang meer hebben tot het forum van De Kindertelefoon.

Groetjes,
Joyce
De Kindertelefoon
Hoi daar,

Schat ieder lichaam is anders, de een is heel gevoelig de ander juist weer niet en dat maakt dat je heel snel klaar komt of juist wat meer tijd er voor nodig hebt. Ik heb ooit eens een mooi stappen plan voor iemand hier op het forum geschreven. je kunt het terug vinden door even op mijn naam te kliken en dan te klikken op reacties. daar kun je zien op welke topics ik heb gereageerd en een daar van heeft een heel mooi stappen plan. Mag ik vragen aan je hou oud je bent? mischien zit je nog op een leeftijd waar in je lichaam gewoon nog wat ongevoelig is om dat je nog de pubertijd in moet. Ook wil ik je mee geven dat je echt nooit met mensen hier moet gaan mailen of snapchatten. jij weet namelijk niet wie er aan de anderekant zit en wat zijn of haar echte bedoelingen zijn. je wil niet het risico lopen dat je straks een wild vreemde jonge aan de deur hebt die je gaat stalken of ergere dingen van je wil.

Dikke knuff,

T
Precies, probeer zo veel mogelijk anoniem te blijven vooral op het internet. X

Reageer