Verlangen naar seks

  • 27 december 2018
  • 4 reacties
  • 234 Bekeken

Badge +1
Oke dus ik ben 16 en heb (net als de meeste jongens) zin in seks. Soms heb ik van die piek momenten (als je snapt wat ik bedoel) en daarna een soort van dip omdat ik t bij mezelf moet houden. Nou vroeg ik me af of zoiets ook bij meisjes is. Masturberen meisjes ook vaak/veel en hebben ze ook zin in seks? Ik ben erg benieuwd en wil graag horen hoe mensen dit aanpakken/oplossen

4 reacties

Badge
hee hee,

jammer dat meisjes nooit eerlijk durven te zijn over dit soort onderwerpen. Wat ik snap deze vraag volkomen toen ik het masterberen ontdekte. Wilde ik geen woord tegen iemand zeggen en alle jongens schreeuwde het door de gangen.

Ik weet zeker uitgaand van mij en de verhalen die ik hoor,
de ene keer heb je meer zin als de andere keer. En de een doet het voor het gevoel, of voor de ontspanning of lust te kort.

vrouwen lijken soms minder bezig met seks en alles er om heen maar we staan gelijk aan mannen

xx
tmr-j
Wat Tam hier zegt, klopt helemaal. Mensen vinden het gewoon een beetje eng om erover te praten, maar meiden vingeren zichzelf ook vaak. Er was laatst een vragenlijst op dit forum waarop werd gevraagd: 'Vinger je jezelf?' Alle meiden antwoordden 'ja'.
Reputatie 2
Badge +3
Ik wil hier als meisje wel open over zijn hoor. Ik hou ook heel erg van seks hoor. Neuken en beffen zijn gewoon hemels en doe ik graag zo vaak als hebt kan. Ik heb een vriendje en altijd als we met elkaar slapen hebben we seks en vaak zelfs meerdere keren per nacht. We slapen zo’n 4, 5 keer per week bij elkaar dus dat is best wel veel. Het is zelf zo dat ik weleens meer zin heb in seks dan m’n vriendje 😋.
Als ik niet met m’n vriendje slaap mastubeer ik bijna altijd voor ik ga slapen.
Reputatie 1
Badge +2
Kijk meiden zijn met vriendinnen wel heel open over seks en vingeren, porno en dat soort shit. (Ik wel in ieder geval😂) Maar bij meiden wordt het gewoon heel snel raar gevonden maar de meeste meiden zijn gw net zo veel bezig met seks als jongens. Wij worden ook wel eens opeens geil enz hoor maar wij kunnen t gw wat makkelijker verbergen als je begrijpt wat ik bedoel😂 dus ja haha, dat.

Reageer