verkracht

  • 9 September 2021
  • 2 reacties
  • 2374 Bekeken

Reputatie 1
Badge

Hey ik ben een meisje van 13 jaar en ik ben 2 dagen geleden verkracht.

ik had 8e op school en ik wilde daarna nog even leren in de mediatheek. Nadat ik even heb geleerd was het ondertussen 5 uur, dus ik ging naar huis. Onderweg naar huis fietste ik langs 2 jongens, en die wilde de weg vragen aan mij. Toen ik stil ging staan en van mijn fiets stapte, werd ik het bos in gesleurd, en voordat ik het wist werd mijn shirt uit getrokken.

Tekst aangepast i.v.m. regel 9. Expliciete details zijn verwijderd.

Er kwam nog een jongen bij en die ging praten tegen die jongen die naar mij stond te kijken Dus ik moest nu nog achter mijn kleren aan gaan zwemmen in een open meer. Toen ik terug kwam bij mijn fiets hier was ik nogsteeds naakt had ik mij aangekleed, maar ik kwam erachter dat ik mijn sleutel kwijt was. Na een half uur zoeken had ik mijn sleutel gevonden en ging ik naar huis. Het was ondertussen bijna 7 uur. Eenmaal thuis werd ik aangesproken over dat ik zo laat thuis was en waarom ik nat was. Ik heb gezegd dat ik met een paar vriendinnen ben wezen zwemmen, maar ik heb nu heel veel pijn. Weet iemand wat ik kan doen.


2 reacties

Heyy

 

Jeetje.. Wat verschrikkelijk dat je dit hebt moeten meemaken zeg..

 

Ten eerste lijkt het mij een goed plan om te gaan praten met je ouders over deze gebeurtenis en om eerlijk te zijn. Dat is misschien lastig en eng, maar je ouders zijn er echt voor je en houden heel veel van je! Je ouders kunnen jou verder helpen en steunen en samen kunnen jullie kijken naar wat er nu moet gebeuren. Als je praten erg eng vindt kan je je ouders ook een berichtje sturen waarin je dit verteld. Als je liever met iemand anders wilt praten die jij vertrouwd kan dat natuurlijk ook altijd!

Wat deze jongens hebben gedaan is natuurlijk alles behalve oké en wat ze hebben gedaan is best wel strafbaar. Het lijkt mij dus ook een goed plan om ook te kijken of je aangifte kan doen, maar hier kan je het best even naar kijken met je ouders.

 

Deze jongens hebben het ook onveilig gedaan geef je aan. Daarom is het misschien ook een goed plan om een zwangerschapstest te doen. Een zwangerschapstest kan je kopen bij de drogist.

Ook kan je altijd even (samen met je ouders) langs de huisarts gaan om even te checken of alles oke is omdat je ook pijn hebt. Ook kan de huisarts je doorverwijzen naar een specialist die jou kan helpen om deze gebeurtenis te verwerken.

 

Als je het zelf allemaal erg eng vindt en als je het liefst met iemand wilt praten die los van jou staat (anoniem) kan dat ook. Je kan bijvoorbeeld contact opnemen met centrum seksueel geweld. Die zijn 24/7 bereikbaar op het telefoonnummer 0800-0188. Ook kan je met hun chatten. De chat is op werkdagen geopend tussen 16:00 en 06:00 en in het weekend / op feestdagen is de chat open tussen 20:00 en 06:00

 

Ook kan je iedere dag tussen 11:00 en 21:00 bellen of chatten met de kindertelefoon. De kindertelefoon is bereikbaar op het nummer 0800-0432 en de mensen daar kunnen je denk ik ook wel verder helpen.

 

Heel veel sterkte gewenst:heart:

 

Groetjes,

NaamNietBekend

Reputatie 6
Badge +4

Hoi, wat vreselijk wat jouis overkomen,

 

Je kunt De Kindertelefoon elke dag van 11:00 tot 21.00 uur bellen (0800-0432) of met ons chatten als je anoniem je verhaal wilt delen of samen met de Kindertelefoon wilt kijken hoe je met deze situatie om kunt gaan. Ook kan je voor hulp of ondersteuning anoniem contact opnemen met het Centrum voor Seksueel Geweld via 0800-0188 of www.centrumseksueelgeweld.nl.

Je kunt ook contact opnemen met jouw huisarts.

 

 

 

Reageer