Beantwoord

vagina dicht wat nu?

  • 5 August 2019
  • 9 reacties
  • 2780 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hi
Ik weet niet of de opening van de vagina dicht is als je nog niet geil ben of nat dus ja ik denk dit wat hier onder staat dat ik dat heb.

mijn vagina is dicht denk ik dus kan ook niet vingeren ofzo. Ik ben de naam kwijt van dit probleem, je kan een plaatselijke operatie doen maar ben 13 en weet niet hoe ik het me moeder moet vertellen? Ben nog niet ongesteld maar weet zoizo dat ik een tampon wil maar dat kan niet met een dichte vagina ;(maar als ik nu al zoon operatie wil hoe zeg je dat dan ja er zit in me vagina een propje en wil dat weg halen omdat ik nu niet kan vingeren want nu is het nog niet zoon groot probleem nou jawel ik wil vingeren ik wil weten hoe dat is ;)

groetjes anoniem meisje 13
icon

Beste antwoord door Anonymous 5 August 2019, 19:38

Bekijk origineel

9 reacties

Hi ik ben een meisje van 13, ik probeer de laaste tijd te vingeren eerst vrijf ik over me klit tot ik nat genoeg ben en daar na probeer ik het maar het lukt niet ik keek vanochtend in een spiegel kijken of er wel een gaatje zit maar het zat helemaal dicht ik zat toen niet zo comfortabel maar alsnog gister avond probeerde ik te vingen alleen me vingertop paste er in gister was het de eerste keer dat ik het probeerde met echt moet eerst dacht ik altijd laat dat vingeren maar. Maar ik mastrubeer nu met een knuffel een een fibrator app, maar ik ben dat zat ik wil zo graag vingeren. Ik maak me ook zorgen voor als ik ongesteld woord ben ik nu nog niet, maar dan past er toch geen tampon in!of later als ik voor het eerst naar bed gaat dat past dan ook niet toch? Ik heb al een elektrische tanden borstel geprobeerd niks lekker aan douche kop wil ik heel graag doen maar ik doe het denk ik fout voel er namelijk niks lekkers aan pls kan iemand het met de douche kop uitleggen en ik wil ook heel graag vingeren dus kan iemand me helpen
groetjes anoniem meisje 13
Hay Anoniem meisje,
de aandoening die je beschrijft komt overeen net vaginisme (https://www.lentis.nl/probleem/vaginisme/). Wanneer je onbewust je bekkenbodemspieren zo strak aanspant dat de vagina ‘op slot’ lijkt te zitten is er sprake van vaginisme. Maar goed nieuws want vaginisme valt te verhelpen: https://www.lentis.nl/probleem/vaginisme/behandeling-vaginisme/

Het zou ook nog kunnen dat jouw maagdenvlies een minder grote of afwijkende opening heeft. Dit kan echter met een kleine ingreep bij een dokter opgelost worden. Ik weet niet of dit het geval is, maar misschien zou je dit kunnen lezen, misschien komt het overeen met jouw situatie.
https://www.gynandco.be/nl/alles-het-maagdenvlies/

Ik wens je veel succes
Kan ik er zelf ook iets aan doen ?
Kan ik er zelf ook iets aan doen ?
Ik denk het niet. "Operaties" doen op je eigen lichaam is eigenlijk nooit heel slim. Je kan tegen je moeder zeggen dat je zo operatie wil voor de zekerheid voor wanneer je ongesteld wordt en dat je dan een tampon in kan doen. Over zulke dingen mag je echt wel een beetje liegen
Hey,

Ik denk dat wat Cestmoi zegt bij de derde link is wat jij hebt.
Ik heb dit zelf ook en het heet 'Septate Hymen' en je hebt er verschillende typen van. Je zal hiervoor naar de gynaecologe moeten gaan en die zal het weghalen. Dit lijkt mij het slimste omdat je later anders ook geen seks kan hebben of een tampon in kan doen. Ik vraag me inderdaad ook af hoe dat gaat als je ongesteld word. En heb je al afscheiding? Als dat het geval is is het gelukkig niet helemaal dicht en kan er wel wat naar buiten.

xxx
ben ik niet te jong voor zoon operatie en hoelang duurt zoon operatie
Ja heb al een jaar lang afschhijding maar er zit een opening maar het het is te smal
om me vinger in te doen
s
Je bent zeker niet te jong voor de operatie. Toen ik 13 was en er achter kwam kon ik het gelijk weg laten halen maar heb het niet gedaan omdat ik heilige maagd maria ben en omdat ik wel kon overleven zonder tampons. Ik ben nu 15 en heb het wel zo een beetje gehad met maandverband dus wil ik het binnenkort weg laten halen.
Er valt geen informatie te vinden op het internet over de operatie behalve van ervaringen van andere vrouwen of een paar sites die je op 1 hand kan tellen.
Wat ik heb opgemaakt uit een paar filmpjes en informatie bronnen is dat de operatie een kleine medische ingreep is, je onder algehele narcose gaat en het meestal niet langer dan een uur duurt.

Hier een aantal filmpjes (je moet wel Engels kunnen verstaan want het is allemaal in het Engels)
https://www.youtube.com/watch?v=fUsKH29jdns
https://www.youtube.com/watch?v=0ngkQwUze0s
https://www.youtube.com/watch?v=_ivChN8-XzE

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/196143-aangeboren-vaginale-afwijkingen-anomalieen-defecten.html#septate-hymen

Reageer