Skip to main content
hoi iedereen,

Nou, ik zie op het forum dat heel veel jongens sperma schieten.

En ja , ik schiet geen sperma, maar druppelt er uit.

Is er miss een manier voor om sperma te laten schieten ?
Hey,



Je kunt je orgasme een aantal keer uitstellen. Als je dan wel klaarkomt zal het er ongetwijfeld spuitend uitkomen,
Hi SARAHHARVEY,

Ik ben een jongen die 'schiet' en ver!

Ik kan je zeggen dat het orgasme erg heftig is als je ver spuit! En dat je veel sperma moet hebben om harde druk erachter te kunnen zetten! Mijn orgasmes duren meestal ook wat langer en zijn heviger als bij de meeste jongens. Dat is natuurlijk wel erg fijn!

Maar het geeft ook een vervelende troep als het erg slijmig spul is! Soms echt awkward als het bij een vriendje / vriendinnetje thuis gebeurt! Ik moet eigenlijk altijd schoonmaken en denken aan meer dan een meter rond mij!

Ik denk er wel eens aan hoe het zal komen dat ik een 'shooter' ben. Ik zelf heb een flink lange penis en ik denk dat de gespierde buis in de piemel zelf ook langer en groter is uitgevoerd. Die buis geeft het sperma die spuit snelheid. Niet veel jongens spuiten hard.



Wees dus niet ongerust als het bij jou druppelt, want echt meer dan de helft heeft dat.

Er is ook een truc: Als je het spleetje in je eikel strak trekt, dan maak je de spuitopening kleiner. Dus kan je harder spuiten.

Probeer als je klaarkomt eens het velletje naar achteren (strak naar achteren) te trekken!

Veel jongens doen dat als ze mij willen laten zien dat ze kunnen spuiten!

Geluk! M12G
"Nou, ik zie op het forum dat heel veel jongens sperma schieten."

Nou, je kunt niet zien of ze liegen of overdrijven, dus als jij het niet kan dan is dat zeer waarschijnlijk zeer normaal.
inderdaad menspersoon
M12G

Dankje voor de tip van de voorhuid naar achteren trekken, ik heb normaal ook dat het er uit drupt (in een straaltje) behalve als ik echt EXTREEM geil ben maar dat is way te geil voor alleen wat porno. Ik heb het meteen geprobeerd en inderdaad! Er spoot een straaltje ook op de wc bril! Super bedankt!!

Reageer