Vraag

seksualiteit

  • 5 January 2020
  • 9 reacties
  • 270 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Ik ben 14 jaar oud en mijn penis is 13cm. Is dit normaal of klein. Ik ben ook nog niet al te ver in de puberteit, ik heb nog geen baard in de keel ofzo. Heeft dit er ook mee te maken?

 


9 reacties

Is normaal

Ik ben 14 en en mijn plasser 14 cm Ik denk dat 13 cm voor een plasser , niet zo abnormaal is .

Oke, en heeft de puberteit er iets mee te maken van hoe ver je er in zit?

Ik heb er geen idee van . Zou kunnen . Ik zou het wel leuk vinden , als  mijn plasser nog wat zou groeien Ik ben wel tevreden .

Reputatie 2
Badge +3

Ik ben 14 jaar oud en mijn penis is 13cm. Is dit normaal of klein. Ik ben ook nog niet al te ver in de puberteit, ik heb nog geen baard in de keel ofzo. Heeft dit er ook mee te maken?

 

Toem ik 14 was dan was me pik 15cm en nu ben k byna 18 met 20cm

Het is normaal, niet iedereens piemel is even groot, ik ben 15 en stijf is die 19cm. Is wel groot maar had al een zware stem voor mijn 12 dus… hij gaat zeker nog groeien! Maak je geen zorgen.

Hi oranjekokosnoot,

 

je kunt veel puberinfo vinden op de site van sense.info, dus ook over welke veranderingen er allemaal komen in je puberteit, zowel lichamelijk als in hoe je je voelt:

https://sense.info/nl/ontdek-je-lichaam/jongenslichaam/puberteit

en https://sense.info/nl/werkstukinformatie/onderwerpen/het-jongenslichaam

je kunt daar doorklikken naar andere pagina's.

 

Verder is de site van de GGD ook wel nice:

https://www.jouwggd.nl/lichaam/veranderingen-in-de-puberteit/

 

Op  de volgende site zie je allerlei veranderingen op een rijtje staan, dus ook van de baard in de keel:

https://encyclopedie.medicinfo.nl/puberteit-bij-jongens

 

Volgens mij ben je gwn normaal, dus zoals anderen. Het verschilt wel eens een beetje tussen verschillende jongens op welke leeftijd alles begint en ook overlappen sommige dingen soms. Maar er is wel een soort volgorde, als je het zo kunt noemen.

 

Groetjes,

M&M's

Dank jullie wel

Zoals velen al zeiden, het verschilt echt per persoon. Ik ben nu 18 en de mijne is ongeveer 14,5cm stijf. Zelf ben ik biseksueel en heb dan ook wat ervaring met jongens. Laatst heb ik wat dingen met een vriend van me gedaan (Hij is 21) en hij had een pik van 11cm denk ik dus met 13cm kun je al tevreden zijn maar hij gaat waarschijnlijk nog verder groeien.

Reageer