Vraag

seks speeltjes kopen (jongen), Maar hoe? GRAAG REAGEREN!!

  • 13 september 2019
  • 2 reacties
  • 442 Bekeken

Badge +3
Hallo! Ik ben boyboiii!
Ik ben een homoseksuele jongen van 14 jaar oud!

Ik wil graag seks speeltjes kopen. Maar ik weet helaas niet hoe ik dat moet doen zonder dat mijn ouders er vanaf weten.

Mijn ouders hebben helaas toezicht op mijn bankrekening. En ik ga mijn ouders niet vragen om het toezicht eraf te halen. Dan worden mijn ouders nogal achterdochtig! Ook ga ik mijn ouders niet vragen of ik een seks speeltje mag!

En in een seksshop vind ik persoonlijk iets te chenant. Ik ben nog maar 14, en eerlijk gezegd zie ik er best jong uit.


Misschien kan ik mezelf over de schaamte heen zetten om naar een seksshop te gaan. Maar verkopen seksshops eigenlijk wel seks speeltjes aan mensen van 14? Minderjarigen dus.
en als ik een manier heb gevonden om seks speeltjes te kopen. Welke raden jullie dan aan voor een beginner?

Alvast bedankt voor het reageren! Hopelijk kunnen jullie mij helpen bij het vinden van een oplossing!


groetjes, Boyboiii!

2 reacties

Reputatie 2
Badge +3
Voor vgm alle sexshops is het verboden om als minderjarige iets te kopen. Je kan bijv aan een vriend vragen of zijn ouders op z'n rekening kunnen kijken wat ie koopt, zo niet, dan kan je vragen of het met zijn rekening kan en dat jij hem terug betaald. Als je het laat leveren thuis is er soms de mogelijkheid om het in een pakketje te laten doen waarvan je niet ziet dat het van een sexshop komt, dan weten je ouders niet meteen waar je mee bezig bent, of je kan het bij een bezorg punt laten doen.

Je kan een fleshlight kopen, een nepmond of nepvagina dus. Of een dildo bijv. Als je even op sites kijkt, vind je vast snel iets geschikts, wel zou ik met zowat alle toys glijmiddel gebruiken. Dan gaat het makkelijker. Dat kan je gewoon bij een drogist halen, het voelt misschien ongemakkelijk maar de cassiere is je na een dag vergeten, geloof me.

Succes ermee in ieder geval! Zeg het maar als je nog meer vragen hebt!
Reputatie 6
Badge +17
Zoek iets uit, bijvoorbeeld bij Bol.com (het grote voordeel is dat ze leveren bij ophaalpunten) en kijk even wat dit gaat kosten.
Open een PayPal rekening (of een alternatief).
Je hebt daarvoor een e-mail adres nodig en een extra adres is misschien wel zo prettig, mochten ze ook je inbox kunnen bekijken.
Je zet dan geld over op die andere rekening, wat ze wel zullen zien, maar ze zullen niet zien wat er vervolgens met dat geld gebeurt op die andere rekening.
Vervolgens bestel je met dat geld het geweste product en dat laat je bij een afhaalpunt leveren.

Reageer