Vraag

Seks met nicht - Wat moet ik doen?

  • 28 november 2020
  • 6 reacties
  • 1259 Bekeken

Badge

Hallo, ik heb dus seks met mijn nicht gehad. Het begon allemaal toen ze bij me kwam logeren. We lagen boven in bed (zolder) en mijn ouders waren nog met begonnen met een best lange film te kijken. We waren heel normaal aan het praten tot we over het topic seks begonnen. Toen vroeg ze aan me of ik wist hoe ik moet aftrekken; en ja, dat weet ik. Dus ik deed mijn broek omlaag en trok mezelf af terwijl mij nicht keek. Toen deed je opeens haar shirt omhoog en ik zag haar borsten. Ze zij: wrijf hem tussen mijn borsten, en dat deed ik. Het voelde zo goed tot ze toen vroeg of ik seks wou hebben met haar. Ik twijfelde maar toen namen mijn hormonen de beslissing en voor ik het wist hadden we seks. Het voelde goed. Heel goed zelfs. De dagen daarop kwam ik bij haar thuis en deden we het omdat haar ouders toch bijna nooit thuis waren. Maar nu weet ik niet of ik nog met haar moet blijven neuken of niet.

 

Gr. Mark

 


6 reacties

Reputatie 7
Badge +11

Heyy

Seks hebben met iemand binnen je familie is sws niet slim. Als jouw of haar ouders het ontdekken wordt het extreem ongemakkelijk. Ook kunnen jullie er in je latere leven spijt van krijgen, wat het er ook niet makkelijker op maakt. Vermijd gwn seks met familie.

Groetjs

 

 

Badge +1

Hoii! 
 

Als je het gewoon beide voor jezelf houd kan er eigelijk niks gebeuren je bent sowieso niet de enige  het gebeurt vaker 

Maar als jullie beide niks zeggen en gewoon neuke als jullie ouders weg zijn zie ik persoonlijk geen probleem maken

en omdat je het lekker vind gewoon lekker doorgaan ;)

Reputatie 3
Badge +4

Lekker doorgaan en niets vertellen en zorgen dat je niet betrapt wordt.

is het puur voor de sex of vinden jullie elkaar ook anders leuk en zouden jullie wel een relatie willen?

Dit gebeurt wel vaker binnen families en is niet strafbaar en jullie mogen ook gewoon trouwen en kinderen krijgen 

Badge +3

Ga GEEN. Kinderen maken met familie.!! Er is veel kans ddan de kinderen ziektes gaan krijgen dus doe dit niet.  En btw gewoon niet doen.

Reputatie 3
Badge +4

Ik ben het gaan op zoeken in google . Ik heb mijn ouders ooit oren zeggen dat de Marokkaanse buren getrouwde neef en nicht .

 

“In Nederland mogen neven en nichten gewoon met elkaar trouwen.

Neven en nichten trouwden vroeger vaak met elkaar

Wel een grotere kans op gezondheidsproblemen en aangeboren afwijkingen

Gevaren van een huwelijk tussen neef en nicht”

 

Om dat ik ook wel is samen met een neefje heb gerukt . Eerder om dat hij mijn betrapte . Doe we in een vakantiehuis onze kamer deelde . Je weet je denk dat de ander slaap . En kijk is je slaapzak naar leuke porno . Met oortjes in hoor je niet echt meer wat er om je gebeurd . En sta je neefje naast je bed met een stijve in de hand .

Reputatie 2
Badge +3

doe ten minste met een condoom

Reageer