seks


  • Anonymous
  • 0 reacties
ik ben een meisje van 13 ik kijk vaak porno en ik wil dolgraag een x seks hebben het maakt me niet uit wie ookal is het een wild vreemde als die maar 14 is het probleem is dat ik van mijn ouders geen sakes mag hebben ik mag niet eens een vriendje of alcohol drinken maar ik raak zou opgewonden altijd als ik het woordje seks hoor en vinger me zelf wel en ik squirt ook best wel vaak als me ouders dat weten ben ik dood maar ja ik mag ook amper contact hebben met jongen wat moet ik doen moet ik gwn seks hebben ?

18 reacties

Voeg me toe op kik: hzo?

- Deze tekst is aangepast door de Kindertelefoon -

NB anonimiteit is belangrijk. daarom is forumregel 6: plaats geen persoonsgegevens, en forumregel 7: dating is niet toegestaan! heel belangrijk
Ik wil hetzelfde als jij
We kunnen elkaar helpen
We kunnen elkaar helpen ik zou wel willen maar je bent helaas 15
Je kan het beste wachten tot je een vriend krijgt, het is namelijk erg gevaarlijk om met een wild vreemde af te spreken.
Het is erg normaal dat je hier behoefte tot hebt, echter is het verstandig om het uit te stellen.
"of alcohol drinken"
Nouja, je bent per slot van rekening minderjarig, dus dat is niet zo bijzonder.

Tot je 16e kunnen jouw ouders het nog verbieden, dus als jij in tussentijd voor een vriendje zorgt en het met jouw ouders uitpraat, dan kan het werken.
Reputatie 3
Badge +8
Hey,

Dat jij geen vriendje mag hebben of alchohol mag drinken is niet per se vreemd. Sommige ouders zijn eenmaal wat voorzichtiger wat betreft vriendjes. Dit betekent echter niet dat ze je verbieden seks met jezelf te hebben. Dit is menselijk en juist hartstikke goed om jezelf te ontdekken. Denk in ieder geval niet dat je, als je masturbeert, verboden dingen doet.

Je kunt inderdaad beter wachten tot je een vriendje hebt. Tot die tijd kun je jezelf ontdekken. Het lukt je nog nieteens een vinger naar binnen te krijgen, dus hoe dacht je een piemel pijnloos te kunnen hebben? Er zijn verschillende sites waarop je tips en informatie kunt vinden, zoals allesoverseks.be & sense.info. Genoeg nog te doen dus.

Het is niet gek een grote behoefte te hebben, dit hebben meerdere meisjes op jouw leeftijd. Echter kun je beter jezelf nog 2 jaar onder bedwang houden tot in ieder geval je vijftiende. Je hebt nog amper seks met jezelf gehad, dus begin daar maar eerst mee.

(Nog) geen seks hebben dus en zeker niet met een vreemde. Seks hebben als je jezelf op seksueel gebied kent is ook zoveel leuker voor beide. Dus niet alleen is masturberen fijn, het is ook ergens goed voor.
@ Daan

ik zou ook zeker niet met een vreemde het doen maar wachten tot een vriende ik vinger me zelf wel maar ik mag tot zeker een jaar of 20 niet ontmaagd worden van mijn ouder ik vind dit wel jammer moet ik dat gewoon vol houden om moet ik toch gewoon seks hebben bijvoorbeeld om mijn 16e ?

(Nog) geen seks hebben dus en zeker niet met een vreemde. Seks hebben als je jezelf op seksueel gebied kent is ook zoveel leuker voor beide. Dus niet alleen is masturberen fijn, het is ook ergens goed voor.[/quote]
bedankt voor je hulp ik hebhier echt veel van geleerd en ja je hebt nderdaad gelijk ik kan met mezelf spelen plaats van iemand anders dankjewell x
Reputatie 3
Badge +8
Hey,

Gelukkig heb je er wat aan gehad, maar vergeet niet dat dit mijn mening was. Het betekent niet dat ik gelijk heb, of dat je naar me moet luisteren.

Je zei in je topic dat het ook met een wildvreemde mocht zijn vandaar dat sommige daarop inhaakte, maar gelukkig is dit niet het geval. Je hoeft ook weer niet speciaal op een vriendje te wachten, want er wordt genoeg geneukt zonder dat de twee een relatie hebben. Denk dan aan een scharrel/fwb. Niet dat ik je het aanraadt, maar deze opties zijn er ook. Dan nog zal ik wachten tot je 16+ bent.

Het verbieden tot een jaar of 20 is niet gebruikelijk, maar je ouders hebben dit eenmaal bepaald. Als je een paar jaar ouder bent kun je met hen hierover in gesprek gaan, want wachten tot 20 terwijl je op je zeventiende al wilt is een beetje overbodig. Ze zullen dan echt wel hun kijk erop bijstellen. Ze kunnen je niet altijd blijven beschermen. Doen ze dat nou niet en wil je echt graag seks hebben op je 16de/17de zou ik dat gewoon doen.
@ Daan

ja ik mag eigelijk pas seks hebben als ik ben getrouwdd
"ja ik mag eigelijk pas seks hebben als ik ben getrouwdd"
Ah, dat.....
Echter zitten er daar realistisch gezien wat problemen achter:
-De meeste mensen trouwen relatief laat, dus als jij geen partner kiest ,dan zal dat nog wel even duren.
-Als je eenmaal volwassen bent, dan hebben jouw ouders vrij weinig nog te zeggen over jou. (Wel zijn ze verantwoordelijk voor jou tot je 21e , maar dat is iets anders)
-Als ik mij niet vergis, ik heb de link niet meer, mogen iemands ouders iemand na zijn 16e niet verbieden om seksuele contacten aan te gaan.
Reputatie 3
Badge +8
Ach ja, dat vindt ik ook zo onzinnig. Hoe kun je nou weten of je je hele leven met diegene wilt zijn als je nog nooit seks gehad hebt? Seks schijnt toch echt een belangrijk middel te zijn in een relatie. Als je eenmaal volwassen bent heb je het voor het zeggen, dus als je dan voor het huwelijk al seks wilt hebben kan dit gewoon.
@jongen053,het is sws niet toegestaan om contactgegevens te wisselen dus afspreken word moeilijk voor je.
daarnaast zou je dat wille? met een meisje dat je helemaal niet kent t doen
Dat van alcohol is heel normaal maar wat is het verschil tussen vingeren en squirten?
Wats jouwr voordat je een creep bent...
Nee geen snap.??
Ik wil gewoon praten en elkaar beter leren kennen, ik hoef niet perse nudes of iemand gezicht...
Badge +2
Hallo forumgebruikers,

ullie gaan offtopic, willen jullie bij het onderwerp blijven? Wij vinden het ook heel belangrijk dat kinderen anoniem kunnen zijn op ons forum. Daarom is het uitwisselen van contactgegevens niet toegestaan (forumregel 6 en 7)

6. Plaats in je bericht geen persoonsgegevens
Jouw anonimiteit is jouw eigen verantwoordelijkheid. Plaats geen foto’s van personen en geef alleen je nickname of een fictieve naam op. Post nooit persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, e-mailadressen, profielen en dergelijke waardoor andere forumgebruikers je kunnen herkennen/identificeren.

7. Dating is niet toegestaan

Dating van forumleden via het forum van de Kindertelefoon of het forum gebruiken als chat is niet toegestaan. Onder dating valt elke vorm van contact buiten het forum en ook het uitwisselen van gegevens.

Hartelijke groet,

Carina,
De Kindertelefoon.

Reageer