Beantwoord

Scheve penis

  • 27 November 2018
  • 7 reacties
  • 1606 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hallo allemaal, ik ben een jongen van 14 jaar en ik heb een probleem. Mijn penis staat tijdens een erectie scheef naar links en in een boogje voor mij uit. Ga ik hier problemen mee hebben tijdens sex? Zou het kunnen komen door veel aftrekken dat doe ik namelijk best vaak.


av bedankt
icon

Beste antwoord door Kaasplank 27 November 2018, 20:58

Bekijk origineel

7 reacties

Nog een toevoeging: Als ik lig komt hij bijna tegen mijn buik aan. Hoe komt dit en is dit normaal?
Reputatie 3
Badge +4
Heyo,

Meeste mannen hebben een beetje een scheve penis bij een erectie. Niks ergs aan. Hier zal je ook geen problemen mee krijgen met seks. Je zegt dat ie naar links staat en dat is bij veel mannen zo het geval. Naar rechts kan een ziekte zijn ofzo.
Dat ie bijna tegen je buik aan zit als je ligt komt volgens mij door zwaartekracht. Hij blijft echt niet rechtop staan 😉. Je zal geen problemen krijgen met seks enzo. Laat je niet onzeker maken door porno he. Geen idee of je het kijkt maar dat is allemaal nep dus wees niet onzeker.

Lerker blijven trekken wanneer je wil dus 😉
Hai
Ontzettend bedankt voor deze reactie ik was al n beetje onzeker dacht dat ik een ziekte had ofz aangezien die best ver naar links staat.
bedankt!
Hallo allemaal sorry voor al deze penisvragen maar ik ben de laatste tijd nogal onzeker. Ik heb hier nog 3 vragen:

1 Ik heb aan de linkerkant van mijn penis een (slag)ader die een beetje naar buiten komt en daarop zit ook een bult/zwelling het doet geen pijn ofz maar het voelt heel raar. Is dit abnormaal/schadelijk?

2 Ik heb af en toe als ik moet plassen en het bijvoorbeeld koud heb(dan is het uiteinde van Mn penis opgekruld) dan doet het pijn en wil de urine er niet uitkomen en dan wordt het begin van mijn penis helemaal groot en dik en opgezwollen en het einde niet. Is dit abnormaal/schadelijk?
3 Ik heb aan de achterkant van mijn penis(de kant waar die tegen de ballen aanhangt) een rood/blauwe lijn lopen die ik erg raar vond. Is dat abnormaal/schadelijk?

nogmAals sorry voor deze rare vragen ben erg onzeker en denk dat ik misschien een ziekte heb ofz met al deze afwijkingen. Hoop dat iemand me kan helpen.

alvast bedankt
Reputatie 3
Badge +4
Heyo,

Alleen maar goed dat je dit vraagt hoor.

1. Over het algemeen is een uitstekende ader niet erg. Wat je bedoeld met bult/zwelling weet ik het niet. Ik weet niet hoe ik het me kan voorstellen.

2. Weet ik niet.

3. Grote kans dat dit aders zijn.

Wat ik allemaal zeg is iets waar ik vanuit ga. Ik heb het nooit gezien en zal daarom niet kunnen beoordelen of dit goed is of niet. Als je er heel onzeker over bent kan je het beste naar de huisarts gaan... Ja een huisarts. Ik weet wat je denkt en dat je dat nooit gaat doen. Maar stel je hebt toch iets wil je daar wel optijd bij voor zijn.

Je zou nog op internet kunnen kijken... Alleen pas op dat je jezelf niet helemaal gek maakt want op internet komen vaak veel verschillende soorten ziektes/aandoeningen die je misschien helemaal niet hebt.

Voor de zekerheid ga je naar de huisarts. Geloof me, die heeft genoeg penissen en vagina's gezien 😉 Dus schaam je niet. Gaat ten slotte over je eigen gezondheid!
Hai met zwelling bedoel ik een uitstekende ader met daarop een soort bultje die als ik douch of in bad ga groot word normaal heb ik er niet veel last van. Bedankt voor je advies denk je dat dit erg genoeg is om naar de huisarts te gaan?


is het trouwens ook echt niet erg van mijn afwijking want mijn penis staat scheef als een banaan half naar beneden en recht vooruit en ook naar links zeker weten dat ik daar later geen problemen mee krijg?
1 mijn penis staat ik een beetje naar rechts heel normaal,
2 ik heb ook zo een bult : hobbel heuvel maar ik ziet dat / heb dat alleen als hij stijf is het geen pijn en ik vind het niet erg denk dat dat gewoon iets normaal iets
.

Reageer