Vraag

samen aftrekken

  • 3 November 2021
  • 8 reacties
  • 3011 Bekeken

Badge

beste iedereen.

hebben jullie ooit met iemand afgetrokken zo ja met wie.

wil dit ook ooit een keer doen. hoe wat het toen jij en deed.

als je wilt mag je het hele verhaal vertellen.


8 reacties

Reputatie 5
Badge +3

-onnodige quote verwijderd door De Kindertelefoon-

Nog nooit gedaan, zou het wel willen doen.. mja

Badge

heb je een vriend met wie je het zou willen of niet

 

Badge

Heb al een paar keer afgetrokken met een vriend, we hebben elkaar ook al eens gepijpt. Was super geil! Ik zal het verhaal vertellen, een vriend van mij kwam slapen ik ging naar beneden om te plassen en kwam terug naar boven hij was in mn bed gekropen en wou er niet uit hij zei alleen als ik koud heb ga ik eruit toen trok ik de dekens ervan en zei koud genoeg? toen zei hij nee nog steeds warm daarna trok ik zn kleren uit en daar lag hij dan naakt, hij speelde wat met zn piemel en ik werd stijf hij vroeg als ik samen wou aftrekken toen hebben we porno gekeken en klaargekomen daarna nog wat gebabbeld en gaan slapen de tweede keer gebeurde precies hetzelfde maar hij lag dus op me bed en ik was zo geil dat ik zonder iets te zeggen zijn kleren afdeed hem aftrekte en dan zelf begon af te trekken en zo kwamen we beide klaar, de laatste keer gingen we zwemmen, hij vroeg om samen om te kleden, dit hadden we al vaker gedaan dus ik zei ja isgoed, hij begon me af te trekken en kreeg een stijve, daarna pijpten we elkaaf was zo geil! ik verlang zo hard naar de volgende keer dat ik hem zie word geil van erover te praten. ben trouwens niet homo, vind het gewoon leuk om te expirimenteren

Reputatie 5
Badge +3

Lekker om te lezen!

Hii

Tijdens no nut november vorig jaar ontdekten ik en mijn beste vriend dat we allebei wel eens samen wilden rukken, hoe dit precies gebeurde was volgens mij via iets op reddit ofzo. Anyways, wij dus afgesproken en hebben buiten elkaar afgetrokken, was best fun!

Ik zou zeggen, als je iemand in gedachten hebt die je goed kent , zeg eens zoiets van ‘blijkbaar is het een ding dat jongens samen aftrekken’ en aan de reactie dan kun je zien of je het voorstel doet of niet… Succes!

Reputatie 4
Badge +4

beste iedereen.

hebben jullie ooit met iemand afgetrokken zo ja met wie.

wil dit ook ooit een keer doen. hoe wat het toen jij en deed.

als je wilt mag je het hele verhaal vertellen.

Ik wil dit ook nog een keer heel graag doen maar denk dat mn vriend me gay gaat vinden dus heeft iemand nog tips over hoe ik dit kan aanpakken?

Reputatie 3
Badge +2

Onnodige quote verwijderd door De Kindertelefoon 

 

Er is niets gay aan, het is gewoon expirimenteren en het is zelfs enorm leuk en geil om te doen! Ik zelf heb het al een paar keer gedaan. Misschien wanneer jullie over dit soort onderwerpen aan het praten zijn zoiets vragen en kijken als hij ervoor openstaat.

Reputatie 7
Badge +5

ja vaker gedaan met vriend en campingvriend

Reageer