Vraag

penis voelen

  • 11 June 2020
  • 3 reacties
  • 544 Bekeken

Reputatie 1
Badge +3

Hye mensen van het forum, 

 

ik ben een meisje van 12 en ik wil een keer aan een penis voelen. Wat kan ik het best doen want dat ziet er zo leuk uit om dat te voel en zeker als die stijf is, iemand tips wat ik het best kan doen want ik wil het echt raar (klinkt raar) en dan kunnen we misschien samen masturberen maar dat is voor later. Iemand tips?

 

daag


3 reacties

heey,

Aangezien je leeftijd zou ik hier mee wachten, maar als je het echt graag wil moet je het vooral doen. Ik zou (als je die hebt) naar je vriendje toestappen of met iemand die je leuk vind in contact te komen en daar uiteindelijk een relatie mee krijgen. Als je denkt dat je er klaar voor bent kan je het hem vragen of er naar toe werken tijdens het kijken van een film bijv. beginnen met voorzichtige aanrakingen misschien op zijn schoot gaan zitten, hem zoenen en met je handen langzaam over zijn buik naar zijn penis gaan.

Hoop dat je hier wat aan had!

Reputatie 1
Badge +3

 -onnodige quote verwijderd-

Dankjewel voor de info je hebt gelijk ik zal er nig eventjes mee wachten😊

Als je een vriendje hebt zou je kunnen proberen maar ik zou wachten aangezien je 12 bent en je zou dan beter porno kunnen kijken dan echt iets doen want 12 is jong het is niet raar trouwe

Reageer