Onzeker over penis


  • Anonymous
  • 0 reacties
Hey, mijn penis heeft zegmaar onder Mn eikel het plasgaatje (aan de onderkant zegmaar), ik ben alleen heel onzeker hierover want als ik ooit sex ofzo ga hebben dan ben ik bang dat mijne zo lelijk is en zo anders dan andere piemels...
Iemand die misschien kan helpen van Mn onzekerheid of te komen?

48 reacties

Hi Lucas,
Wat jij beschrijft heet hypospadie.
Misschien kan je zelf even kijken op Wikipedia.
Ik heb een keer een seksfilmpje gezien waar een man dat had. Hij kon gewoon seks hebben.
Waarschijnlijk zul je de lichte vorm hebben.
Je kan denken over een operatie.
GroetJe M12G
Kijk alles werkt wel gewoon zegmaar alleen het ziet er een beetje vreemd uitzegmaar, maar denk je dat ik hierdoor minder snel in sexueel contact kom omdat andere piemels mooier zijn ofzo?
Wil eig ook wel weten hoe meiden hier over denken......
Dus meiden zeg even of dat de vorm/lengte van een penis voor jullie uitmaakt?
Nouja, de meeste mensen beginnen een relatie niet bij het bekijken van elkaars geslachtsdelen.
En gezien liefde blind zou maken denk ik wel dat jouw toekomstige partner er niet echt moeite mee zal hebben.
Hi Lucas,
Ik denk dat het wel mee zal vallen. Meisjes zullen jou niet afwijzen omdat jouw piemel er wat anders uitziet dan bij anderen.
Jouw piemel zal waarschijnlijk de eerste zijn die het meisje wat beter kan zien. Dus ze weet niet beter.
Geloof mij: er wordt in het begin helemaal niet op kleinigheden gelet! Ik heb zelf een 'dubbele meatus'. Dat is twee plasgaatjes in plaats van een spleetje! Echt maar heel weinig vrouwen komen zelf tot die ontdekking.
Jongens letten daar veel meer op.
Ga je eigenlijk voor meisjes of jongens? (ik allebei)

Het belangrijkste is, wat jij er zelf van vind. En of je het zelf mooi vind.
Als je zelfverzekerd overkomt valt het echt niet op! Probeer er wat anders naar te kijken dan een probleem. Het werkt toch gewoon?

Hebben je ouders het er eerder met je over gehad? Een dokter heeft het vast gezien toen jij baby was. Daar wordt op gelet.
GroetJe M12G
Hey M12G,
Ik wil binnenkort met vriend aftrekken alleen ben dus bang dat hij raar gaar reageren op Mn penis... ik ben gewoon onzeker over de vorm (Mn eikel) maar de lengte is verder niks mis mee hij is zelfs groter dan gemiddeld vgm.
Maar zelf heb ik er geen last van zegmaar alleen ben soms beetje jaloers op andere, maarja je hebt het niet voor het kiezen zegmaar Haha.
En ja ik heb er met Mn ouders over gepraat en die zeiden dat geeneen hetzelfde is en dat het niet op de vorm/lengte gaat maar om wat je er mee kan en aangezien ik er alles mee kan moet dat geen probleem zijn:)

Groetjes Lucas
Hoi, Lucas hoe oud ben je eigenlijk dan? En wat is je lengte dan?
Hey Lucas,
Spannend dat je gaat aftrekken met die vriend.
Ga je nou maar niet van tevoren zorgen maken over hoe het er uitziet!
Je kan natuurlijk ook naar zijn pik kijken.
Misschien vind hij jouwe juist wel weer mooier omdat hij groter is?
Je ouders hebben gelijk! er is heel veel verschil tussen pikken.
Jongens vinden die twee spuitgaatjes bij mij juist heel boeiend.
Geluk man!
Tnx man
Ik hoop dat je wat zekerder bent.
Ik heb al heel veel piemels gezien (en gevoeld) en er zijn maar enkelen die ik niet zo mooi vond!
Flinke piemels vind ik meestal wel boeiend!
(als iemand jou op je piemel zou afwijzen, dan kan dat nooit een goeie vriend zijn!)
Ik wens je heel veel plezier toe
Accepteer het, wat boeit het. Als iemand je niet wilt doordat is diegene je niet waard. Zo heeft iedereen zijn dingen.
Hoi, Lucas hoe oud ben je eigenlijk dan? En wat is je lengte dan?

Ik ben 15 en 13 cm slap en 20 stijf
Hi lucas 03,

Ik vind het juist wel mooi dat iedere jongen zijn “eigen” soort piemel heeft. De één heeft een grotere, de andere een kleinere of slap een kleine en stijf een hele grote, een kromme naar links of rechts of onderen of boven, een dunne of een dikke piemel, een lange of een korte of geen voorhuid enzo.

Ik vind het wel geil als ik een jongen alleen aan zijn piemel al kan herkennen.

Ik heb ook wel eens jongens gezien waarbij het plas/sperma gaatje op een beetje een andere plek in hun eikel zit.

Ik heb het soort van zeg maar in het midden van mijn eikel zitten, als ik er bovenop kijk en dan loopt vanaf mijn plasgaatje dat draadje wat aan mijn voorhuid vast zit. Aan allebei de kanten van dat draadje heb je dan een beetje een bobbeltje op je eikel of hoe leg ik dat uit.

Is bij jou je eikel zeg maar een beetje naar beneden geknikt en wijst je plasgaatje daarom naar beneden en lijkt het dus dat het soort van aan de onderkant van je eikel zit en zit dat draadje er bij jou ook, zoals bij mij of is je eikel eigenlijk hetzelfde als de mijne, maar zit je plasgaatje echt aan de achterkant van je eikel? Maar waar zit dat draadje van je voorhuid dan?

Nou ja, misschien kun je het een beetje uitleggen waar het dan precies zit.

Welke kant spuit jouw sperma op als je piemel richting je gezicht wijst. Is dat ook gwn omhoog in de richting waar je piemel naartoe wijst of spuit het dan meer richting je voeten? Kun je er ook ver mee spuiten?

Sorry als ik het een beetje raar vraag, maar het lijkt me wel soort van geil om het te zien en niet iets om je voor te schamen.

Heb je wel eens blokfluit gespeeld? Misschien een beetje een rare vraag, maar ik bedenk me dan dat je dan misschien makkelijker kunt uitleggen waar jouw plasgaatje zit. Als ik mijn piemel beet pak als een blokfluit dan doe ik mijn duim aan de voorkant en alle andere vingers aan de achterkant. Op mijn plasgaatje zit dan geen vinger, want mijn plasgaatje zit dan bovenop mijn eikel tussen mijn duim en wijsvinger in. Welke vinger zit dan op jouw plasgaatje als je je wijsvinger van boven aan je eikel doet, een beetje op het plekje waar bij de meeste jongens dat draadje zit van hun voorhuid.

Btw je hebt echt een lekkere grote piemel 😛 Twin en ik hebben slap wel een grote (14 cm lang en 12,5 cm omtrek, maar stijf wordt ie niet zo lang als die van jou, onze piemels zijn stijf ruim 16 cm lang en omtrek 14 cm).

Is de jouwe ook dik? Hoeveel cm omtrek?


@M12G,

Zitten jouw plasgaatjes dan vlak bij elkaar, dus is het eigenlijk soort van één plasgaatje met een soort schotje ertussen of zitten er echt 2 aparte plasgaatjes op je eikel en hoe ver zitten die dan uit elkaar?

Komt er als je klaarkomt uit allebei sperma of alleen uit eentje? En hoe is dat als je plast?

Spuit je sperma 2 verschillende kanten op en heb je dan ook 2 straaltjes plas?

Groetjes,
M&M’s
@ M&M's,
Alle jongens hebben een spleetje. Alleen ik heb op beide einden van het spleetje een gaatje!
Als je het zijwaarts uit elkaar trekt, zie je een schotje. Een flinke verbinding. Ze liggen ongeveer 4 mm uit elkaar. De afwijking heet: Dubbele Meatus. (de Meatus is het plasgaatje)
Uit beide gaatjes komt sperma of plas. De gaatjes staan normaal een beetje op elkaar gericht, dus anderen zien maar één straal. Je moet er echt dicht op staan om te zien dat het eigenlijk 2 stralen zijn. En dat is met plassen erg handig. Alleen als mijn eikel strak staat willen de stralen wel eens wijken. Dat is met klaarkomen zo. En vooral als ik erg hevig klaarkom. Vooral als ik orgasmes met veel, dun, waterig sperma heb, zie je dat er 2 straaltjes zijn. Dat is dan meestal bij het tweede en derde orgasme. Je begrijpt wel dat het dan een kliederboel wordt. Ook gebeurt het als er bij een orgasme veel sperma vrijkomt. Het lijkt dan alsof ik plas.

@Lucas,
Nou dan heb je een grote penis man! Ik denk dat andere jongens daar wel naar kijken!
@M12G,

bedankt voor je uitleg, ik zie het al bijna voor me, maar zou het graag wel eens bij een jongen van dichtbij zien natuurlijk :P

Btw twin en ik hebben er nog eens goed naar gekeken en wij hebben een spleetje met één plas/spermagaatje.
Ik had er nog nooit van gehoord.

Lijkt me wel supergeil om er 2 straaltjes sperma (en plas ook wel) uit te zien komen.

Heb je dan wel gewoon één plas/spermabuis of ook twee. Of is alleen het gaatje dubbel?

Is jouw piemel daarom ook zo groot, dat alles dubbel is of heeft dat er niks mee te maken?

Groetjes,
M&M’s
Mijn eikel staat niet heel erg omlaag maar Mn eikel is best groot en Mn plasgaatje zit eig precies op het stukje waar Mn eikel ophoud zegmaar en dat draadje wat je bedoeld ligt bij mij precies naast Mn plasgaatje (aan de rechterkant).
Als ik klaarkom en Mn penis richting Mn hoofd die spuit ik wel een soortaanduiding gwn richting Mn hoofd alleen komt er ook wat in Mn hand terecht...
En de omtrek: slap: 12 ofzo en stijf 14

Ben btw wel benieuwd naar jullie penis:P

Groetjes
@M&M's,
Ja M&M's ik vind het zelf ook geil om 2 straaltjes sperma te zien!
Vorig jaar bij de Uroloog is er ook naar mijn penis en ballen gekeken. Toen heeft hij het over de 2 gaatjes gehad.
Ik moest hem zelfs stijf maken! (toch wel een beetje beschamend) Maar (en dat zeg ik voor alle jongens die twijfelen aan de grootte van hun penis) ik maak maar zelden mee dat het met mijn lengte en dikte echt niet gaat! Mijn penis is zelfs sinds vorig jaar nog ietsje groter.
Meestal hoor ik van sekspartners (man en vrouw) dat het een luxe penis is.
Het onderzoek ging toen over mijn grote zaadlozingen (of mijn zaad gezond was) en niet over de binnenkant van mijn penis. Ik denk dat je dat pas ziet als je een MRI-scan maakt.
Antwoord op je vraag is: ik zou het niet weten of alles daarom ook zo groot is. Ik denk dat het alleen bij mijn eikel dubbele buisjes zijn. Het voelt daar ook wat harder en mijn eikel is ook erg groot en dik. Als hij heel stijf is, voel ik de buisjes aan de top van mijn eikel naar binnen trekken, zo groot. Een heel apart, en lekker gevoel.
@Lucas. Om dan weer te eindigen bij Lucas' vraag: Ik denk net als M&M's dat wij juist naar de verschillendheid van piemels kijken en dat mooi vinden. Net als met gezichten.
Je hoeft je dus niet te schamen omdat jouw piemel anders is: Alle piemels zijn anders.
@vraag voor Lucas:
Hoe voelt het dan aan de punt van je eikelkop. Ik bedoel, bij de meesten zit daar het gaatje, en dat is toch gevoelig daar.
M12G
Hi Lucas 03,

bedankt voor je uitleg, ik heb net op internet naar plaatjes gezocht en nu weet ik een beetje hoe jouw piemel eruit ziet. Ik vind het wel geil en zou het wel eens in het echt willen zien en aanraken, maar ja, afspreken mag sws niet, dus het zou wel heel toevallig zijn als we jou een keertje zouden tegenkomen ergens.

Twin en ik zijn wel blij met onze piemels. We hebben dezelfde, nou ja we hebben er allebei eentje, maar die lijken precies op elkaar. Net zo lang, dik en krom. We hebben op het einde, beetje dat stukje bij onze eikels een klein bochtje naar links erin en dat vinden we zelf wel cool 🆒

Ik vind altijd zijn piemel groter en hij de mijne, maar das een soort gezichtsbedrog, want als we ze tegen elkaar aan houden zijn ze even groot :D

Wij zijn veel op het naaktstrand, dus als je heel Nederland alle naaktstranden langs gaat, kom je ons misschien wel ergens tegen haha. Mag niet zeggen welk naaktstrand natuurlijk. Btw we zijn nu in het zuiden van Frankrijk op vakantie, maar das zo groot dat je ons ook niet gaat vinden. Wel jammer, anders hadden we even piemels kunnen vergelijken 🆒

Wij vinden jouw piemel wel cool als we zo horen hoe die er uit ziet. Hij is net zo dik als die van ons, alleen is de jouwe stijf 4 centimeter langer, dus jouw eikel steekt helemaal boven onze piemels uit. Ook lekker groot en dik en een grote eikel. Ook wel nice dat je sperma gwn soort van omhoog spuit.

“Niks meer aan doen” zou Abel van Taarten van Abel zeggen :)


@M12G,

Bedankt voor de update. Nog groter geworden, wow, echt lekker en giga die piemel die jij hebt :)

Misschien dat er toch dingen dubbel(groot) in je piemel zijn, maar ja, als alles werkt hoef je niet een MRI te maken. What you see is what you get en das al mooi genoeg, toch?

Ja, klopt, twin en ik vallen op piemels net zoals op jongensgezichten, maar het gaat ons natuurlijk niet alleen om hun piemel of hun gezicht. We moeten gwn een klik hebben met een jongen en dan kunnen we er ook mee seksen.

Hij kan nog zo’n mooie piemel hebben, maar dat wil niet zeggen dat we dan verliefd op hem kunnen worden als de klik er niet is. We willen hem dan natuurlijk wel graag toch even aftrekken en liefst ook pijpen, maar das logisch :P

Groetjes,
M&M’s
Vraag voor Lucas 03,
Hoe wist je dat jouw plasgaatje er wat anders in zit, dan bij de meesten?
Heb je moeite met plassen?
Kan je je sperma 'schieten' met jouw gaatje? Zou je een probleem kunnen krijgen met gebruik van condooms? Je kan immers niet direct in het reservoir spuiten.

@M&M's,
Ja, ik zou jullie piemels ook wel willen zien (vooral omdat ze hetzelfde zijn! dat lijkt me echt mooi). Hebben jullie ook seks met elkaar? of doen jullie dat niet. Mijn broertje heeft wel eens wat om uitleg gevraagd, en ik heb hem eerlijk geantwoord, maar het voordoen bij hem vind ik toch 'not done'.
Mijn piemel is nog duidelijk een halve cm. langer, echt niet zo veel hoor!
Nou kijk ik kijk welis porno enzo en heb al wat zitten googelen...
Ja plassen gaat normaal en spuiten ook alleen dan beetje andere kant op.
En nee heb welis condoom omgehad en het sperma liep gwn in dat tuutje zegmaar:D
Maar wat jullie dus eig zeggen is dat jullie het opzich wel spannend vinden als een lul wat anders is...?
Ja, klopt!
Groetjes M12G
He M12G kan je jouw penis misschien omschrijven want ben wel benieuwd naar jouwe
Hi Lucas,
Kijk even bij mijn recentere posts.
Om daar hier antwoord op te geven is off topic.
Groetje M12G
Hi Lucas 03,

meestal is het niet zo dat ik al eerste verliefd wordt op de piemel van een jongen en daarna pas de rest van hem bekijk. Ik kom natuurlijk op het naaktstrand blote jongens tegen en dan denk ik wel eens “wat een lekkere piemel heeft ie”, maar meestal trekt hij al op een andere manier mijn aandacht. Door zijn lach, ogen, lichaam, alles bij elkaar.

Verder is het zo dat je elkaars piemel ook nog niet gelijk echt uitgebreid gaat staan bekijken en vergelijken.

Ik weet niet hoe het bij jou is, maar als mijn piemel slap is, zit ie helemaal “ingepakt”. Twin en ik hebben best een lange voorhuid en slap kun je onze eikels niet zien en zit er een soort tuutje aan onze piemels, zoals veel jongens dat hebben. Als we een stijve hebben zit onze voorhuid nog steeds over onze eikels, alleen is dat tuutje een stuk kleiner als bij onze slappe. We kunnen slap en stijf onze voorhuid wel helemaal naar beneden doen, maar als we ons velletje loslaten dat floept het weer over onze eikels.

Is dat bij jou ook zo? Want ik bedoel dan maar, dat je bij jou je plasgaatje wsch ook niet kunt zien als je piemel slap is en ik weet niet of jouw eikel gelijk bloot is als je een stijve krijgt?

Dus, ik bedoel maar te zeggen dat eigenlijk niemand gelijk ziet dat jouw plasgaatje op een beetje een andere plek zit. Dat zie je pas later als je al een beetje aan het vrijen bent met elkaar.

Alle piemels zijn een beetje verschillend, sommige zijn groot, andere klein, dik of dun, krom of recht, met of zonder voorhuid etc etc.

In principe vinden we alle piemels wel mooi, hoe verschillend ze ook zijn, maar ook de persoon, die aan die piemel zit speelt natuurlijk een belangrijke rol. Jij bent meer dan je piemel alleen.

Zolang piemels schoon zijn en je geen besmettelijke ziekte (zoals bv. een SOA) hebt lijkt er mij niet zo heel veel aan de hand. Natuurlijk zijn er verschillen tussen jongenspiemels, maar als je eenmaal aan elkaars piemel zit, ben je meestal gewoon super geil en opgewonden. Het is ook niet alleen hoe jouw piemel eruit ziet, maar meer ook wat je ermee doet en hoe jij die andere jongen een lekker gevoel aan zijn piemel geeft.

Natuurlijk kan iemand wel eens vragen waarom jouw plasgaatje een beetje anders is, maar je kunt dan zeggen dat iedereen een verschillende piemel heeft en dat bij jou het plasgaatje een beetje anders zit, maar dat jouw piemel net als die van andere jongen werkt en je gewoon kunt klaarkomen en plassen en alles ermee kunt doen, wat andere jongens ook kunnen.

Jij zou dan bv. over mijn piemel kunnen zeggen dat er een bochtje in zit, terwijl die van jou misschien mooi recht is of dat mijn voorhuid best lang is ofzo. Zo hebben we allemaal wel wat dat verschillend is.

Twin en ik hebben wel dezelfde piemel. Maar natuurlijk zitten er wel (hele) kleine verschilletjes in, die wij natuurlijk wel weten, maar die andere jongens nog nooit opgevallen zijn, ook al vergelijken ze onze piemels.

Op foto’s en filmpjes van onze piemels weten we zelf bijna altijd wel of het de piemel van mijn twin is of de mijne, zonder dat we daarvoor de rest van ons lichaam moeten zien, alhoewel het soms moeilijk te zien is.

Laat die andere jongen gewoon jouw piemel strelen en bekijken en doe hetzelfde bij hem. Beetje kussen en tongen en aftrekken en wie weet wat nog allemaal en als je hem dan ondergespoten hebt, vind ie het vast allemaal wel geil.


@M12G,

ik snap wel dat je het soort van geil zou vinden om onze piemels te zien. Met de juiste bedoelingen en instemming van iedereen is daar ook niks mis mee. Alleen zijn we toen 13-14 jaar waren, een jaar lang door een aantal jongens samen en tegelijkertijd misbruikt. Twin en ik hebben toen van alles met die jongens moeten doen en ook met elkaar.

We werden afgetrokken, gepijpt en geneukt en moesten dat ook bij die jongens doen en bij elkaar. Die jongens vonden het geil als we elkaar pijpten ofzo, terwijl zij ons dan tegelijkertijd neukten. Dat was weird.

Geestelijk voelde het niet fijn, maar het verwarrende was dat het lichamelijk wel opwinding gaf en we ook gwn klaar konden komen en lichamelijk een fijn gevoel hadden. Alleen was het onder dwang en dat voelde niet goed. Ze deden wel alsof we het zelf wilden, want ze zeiden dat we anders ook niet zouden spuiten. Maar achteraf weten we dat het zo niet werkt en dat het gwn hun schuld is wat ze met ons gedaan hebben :(

Het soort van minst erg, als je dat zo kan zeggen, was als twin en ik seks met elkaar hadden. Het was wel raar natuurlijk, maar twin en ik houden wel van elkaar en bovendien als we seks met elkaar hadden, hoefden we iig minder seks met die jongens te hebben.

Gelukkig is het misbruik door die jongens gestopt. In principe hebben twin en ik daarom ook geen seks meer met elkaar, maar we slapen in één kamer en we zijn natuurlijk puberjongens, die zichzelf wel aftrekken en als we uit school komen of samen gaan douchen, omdat het praktisch en gezellig is, dan trekken we ons zelf ook wel af, dus ook als we samen zijn.

Als we met een andere jongen zijn, dan hebben we allebei ook wel tegelijkertijd seks met die andere jongen (trio), dus ja. Het is een beetje moeilijk uit te leggen en te begrijpen voor mensen die niet mee gemaakt hebben wat wij meegemaakt hebben.

Toen wij zoals elke puber op ontdekkingstocht gingen, werden we ineens misbruikt en stond ons leven op zijn kop. Onze puberteit is er door verpest en we weten eigenlijk niet wat “normaal” is om te doen.

We proberen ons best te doen om ons leven zo “normaal” mogelijk op te pakken, maar we weten dat we eigenlijk niet “normaal” zijn. We gaan te makkelijk met jongens naar bed en doen dingen, die niet bij onze leeftijd horen. Gelukkig helpen ons vriendje en andere vrienden ons daarbij, om het beter te krijgen.

Ik hoop dat dit een beetje een antwoord is op jouw vraag en anders hoor ik het wel.

Groetjes,
M&M’s

Reageer