Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Vraag

OMG mijn vriendin is zwanger !

  • 19 augustus 2017
  • 45 reacties
  • 4033 Bekeken


Toon eerste bericht

45 reacties

Normaal zou ik niet reageren op dergelijke topics, maar ik maak hier toch even een uitzondering.
Zoals je kunt zien, de oude regel blijft gelden: "trouw met iemand uit je eigen milieu" (nu moet je dat trouwen iets breder zien, maar toch)

Ze heeft je genaaid, maar ik snap wel dat die vader bios is.

Overigens vind ik wel dat je erg veel taalfouten maakt voor iemand met rijke ouders...?
? BIOS..ik ben gestress nu mag ik taalfouten maken!
Reputatie 5
Badge +16
De rijkdom van iemands ouders hebben weinig invloed op de schrijfvaardigheid van hun kind in een land met leerplicht.
Bingo ! Ik ben nu 3x letterlijk genaaid door mijn vriendinnetje.
Stond ze om 9 uur aan de deur. Ze wist dat mijn ouders dan weg zijn om te werken. Zei ze..Xander wat zie je erg overspannen uit. Ik zeg vind je het gek jij bent zwanger van mij. Zei antwoordde.. dus je weet zeker dat de baby over 9 maanden van jou is. Natuurlijk zo sportief ben ik ook weer. Kijk we hadden elke dag geneukt.. jij niet aan de pil en ik zonder Condoom klaargekomen in jouw kut. Zegt zei..jij bent ook verantwoordelijkheid dat ik zwanger ben. Maar ik beslis ik wil de baby die we samen gemaakt hebben houden. Ik zeg..doe maar wat je niet laten kan , want ik wil dat je abortus pleeg.

Ondertussen had ze dit gesprekje opgenomen met de voicerecorder smartphone als verrassing maar toen wist ik dat niet.

Zei ze zo lief met een knipoog.. Mag ik asjeblief binnenkomen ? Xander schatje je ziet er zo opgefokt geil uit. Ik zei ..ben ik ook 2 dagen geen sex meer gehad met jou. Schatje zullen we sex om de sex doen nog een laatste keertje please..
Nou daar hoef ik niet lang over na te denken. Je hoeft geen condooms te gebruiken lachte ze..ben toch al 2 weken zwanger van jou. Ik heb de test gezien dus het is zo. Goed daar zijn we het over eens. Zei ze zo smekend ondertussen was ze al naakt..Xander ik wil jouw grote pik van 20 cm nu! Ik weet het ben heel zwak als een meisje met me naar bed wilt. Heel raar gevoel er hebben het uit maar ze was zo goed en gewillig in bed.Ze had 2 orgasmes door mij en een uurtje sex om nooit meer te vergeten..

Een slimme uitgekookte meid is ze..want ze had de sex met de smartphone opgenomen. De camera stond aan en lag op mijn bureau precies gericht op mijn bed.

Ik kreeg een videootje om 18.00 gestuurd terwijl ik met ma en pa aan het eten waren. Ik verslikte mij ..er stond bij dit sextape gaat viraal op school . Oh en alles staat op de voicerecorder smartphone. Mijn pa en ik hebben dit bedacht leuk plan he! Tenzij jullie doen wat wij willen. Dat hoor je nog wel schat maar die 1000 euro zwart per maand voor mijn kindje wieso!!Bedankt nog voor de lekkere sex Xander.

Kut ..wat een bitch. Wat moet ik nou?? Mijn ouders zullen nu heeeel kwaad zijn ...als ze dit weten.


Oké, nu haak ik af. De geloofwaardigheid is er inmiddels een beetje af. Hoewel ik niet begrijp waarom iemand zo'n heel verhaal zou verzinnen heb ik toch vraagtekens bij de echtheid.
Rosiecotton ..bedank voor jouw meedenken.! Dus Not. Doei
Zij is echt knettergek. Blijf uit haar buurt, en trap niet meer in die sluwe plannetjes.
Ga na haar pak haar mobiel en maak het kapot!!!
Reputatie 5
Badge +16
Volgens mij is het verspreiden van die video illegaal.
Ik heb het even opgezocht , maar naast het feit dat het strafbaar is heb ik nog niets kunnen vinden over hoe het wordt bepaald.
Help niet bad boy ..denk haar vader heeft dubbele bestanden gekopieerd.. zo dom is ze niet.
Denk dat ze zo ons klemzet.. mijn ouders willen zo niet in het show nieuws komen..als de sextape van Patricia paay. Pff
Reputatie 5
Badge +16
@Rosiecotton,

Ik denk niet zozeer dat de andere leden zo graag willen dat iemand zonder vader opgroeit, maar ze keuren waarschijnlijk de acties van het meisje af.
Het is vrij begrijpelijk dat zij hem steunen, omdat hij oppeens te horen krijgt dat hij vader wordt en dat hij er niets aan kan veranderen.

Daarnaast kan het mogelijk worden om met een persoon een kind te maken.
Dan breidt je de genenpoel niet uit, maar het is een optie.
@menspersoon als er mensen op die sextape te zie zijn die jonger dan 18 lijken of zijn dan word in dit geval de maker en de mensen die het verspreiden hetzelfde behandelt als verkrachters pedo's en aanranders. Maar in dit geval zal de straf wss meevallen omdat de dader (s) minderjarig zijn. Ik denk dat Xander alleen word gestraft door zijn ouders of helemaal niet.

Als iemand hier meer verstand van heeft, dan hoor ik dat graag :)

Gr. Eenaardigpersoon
Wat een kut vader heeft die chick zeg!!!
Maar als ze het aan school, laten zien staat zei er ook naakt op dus...
Hey Xander,
Ik hen ff je topics door gelezen, maar jij maakt echt de raarste dingen mee. Ik hen het echt met je te doen. Het lijkt me niet handig om die ouders van het meisje geld te geven. Zij heeft de tape, en ze staat er zelf ook op, dus het lijkt me onwaarschijnlijk dat ze die sextape deelt. Bovendien is ze zoals je al zegt erg gemeen, en komt ze uit een arme buurt. (Miss ga ik eem beetje off-topic) maar ik vraag me af hoe jullie elkaar tegen zijn gekomen. Meestal zijn de ouders van een stelletje ongeveer even rijk. Hier is dat niet zo dus ik ben gewoon benieuwd.

Hou ons op de hoogte!
Eenaardigpersoon
Hey eenardigpersoon,

Ik heb haar bij het park ontmoet in de buurt waar ik woon. Ze sprak mij lief aan wie ik was. Zij woont aan de andere kant een kilometer of 2 .
Effect vergeten te melden die sextape is achteraf bewerkt (video editor) . Zij staat 99 procent geblurd op..niks te zien.
Ik sta wel superscherp ..ze is niet dom hoor. Dus de school en als het uitlekt dan weet half Nederland het. Ik ben de zoon van een bekende Nederlander. Schaam schaam en schande niet goed voor mij toekomst natuurlijk.
Ik heb het inmiddels verteld aan mijn pa. Die had het filmpje bekeken en zei ..Xander je bent niet zo'n beetje erg dom geweest.
Zij hebben ons nu schaakmat gezet. Dat wordt betalen en een ondertekend brief met handtekening dat zij altijd zwijgen.
Plus het orgineel filmpje gedelete wordt.
Wat een trut ik zou ermee naar de politie gaasn of in elkgeval ze aanklagen en jullie zijn ook in het voordeel jullue zijn rijker dus jullie kunnen betere advocaten betalen !
Het is ook wel oerdom om green condoom om te doen tijdens het neuken. En omdat jouw ouders 'Bekende Nederlanders' zijn en jullie 'rijk' zijn kunnen jullie betere advocaten betalen en dat betekent dus dat jullie meer kans hebben om de rechtzaak te winnen , wat jullie niet verdienen, want jij hebt net zo goed iets fout gedaan. Jij en dat andere kind zijn allebei oerdom geweest.
Reputatie 2
Badge +2
Hallo ik ga even mijn zicht en mening geven dus niet boos worden. Dit is hoe ik het bekijk.

-condoom
- het is al gebeurt, probeer nu te kijken naar de toekomst
-geen zwart geld betalen... Als dát ook nog uitlekt weet straks zeker heel nederland het.
- erken het kind
- als dat meisje zwanger wilde worden, is het voor grotendeels haar schuld. Nu word de hele schuld op jou gelegd. Weet die vader het überhaupt dat het meisje je genaaid en bedrogen heeft?
- politie

Dit was het voorlopig. Ik vind het vooral héél stom voor jou dat dit jou moest overkomen.. Het kwam alleen wel wat hard over met dat je het kind afstoot. Het kind kan er ook niks tegen doen.

Laterzz

Simonesz
Reputatie 2
Badge +2
O wacht,ik zie nu pas dat het een jaar geleden is gebeurt, hoe is het nu?

Reageer