Beantwoord

Naaktfoto's krijgen en relatie

  • 31 March 2020
  • 2 reacties
  • 1089 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hallo.

Ik heb een '’probleem'’. zoals je in de titel ziet heb ik een vriendin. Maar ik vind het leuk om naaktfoto's van andere te krijgen. Ik zelf stuur ze niet uit respect naar m'n vriendin.

Maar het zit zo. Ik zou nooit echt fysiek vreemdgaan en ook nooit een dickpic sturen. Maar een naakt foto vragen en krijgen doe ik soms wel. Echt 2x in het jaar ofzo. Ik voel me daar slecht over tegenover mijn vriendin. Maar ik vind het zo spannend en word er opgewonden van. We hebben ook niet vaak seks en ik heb toch wel zo mn behoeftes.  En  porno word saai omdat het bijna altijd t zelfde is en nep is. Ik hou ook echt van mijn vriendin zal er alles voor over hebben. Maar vind het gewoon lastig. Want ik weet niet of het slecht is of het '’vreemd'’ gaan is. En ik voel me daardoor altijd zo schuldig tegenover haar.

 

 

Plzz help me

icon

Beste antwoord door Anonymous 31 March 2020, 17:14

Bekijk origineel

2 reacties

Hoi!

Als eerste wil ik zeggen dat vreemd gaan echt een heel breed aspect is. Het is niet zwart en wit, het is grijs gebied. Wat ik iemand als vreemd gaan ziet hangt totaal van die persoon af. Dus moet je voor jezelf bepalen of jij iets vreemdgaan vindt.

Heb je al met je vriendin hier over gesproken? Je hoeft dan natuurlijk niet te zeggen dat je naaktfoto's ontvangt van anderen meiden, als je dat niet wilt. Maar je kan misschien wel duidelijk maken wat je behoeftes zijn. Als jullie tot een oplossing kunnen komen, dan kan je meer bevrediging halen bij je vriendin en dan neemt waarschijnlijk de verleiding om deze bevrediging ergens anders te halen, af. Je kan bijvoorbeeld misschien zeggen dat het je heel geil lijkt om naaktfoto's naar elkaar te sturen. Wie weet staat ze hier wel voor open!

Reputatie 1
Badge +1

hey als je naaktfoto’s leuk vindt moet je ze gewoon op zoeken

Reageer