Vraag

Naakt slapen

  • 24 september 2020
  • 27 reacties
  • 1124 Bekeken


Toon eerste bericht

27 reacties

Badge +1

Hey iedereen

voor alle mensen die niet naakt slapen ik wil gewoon even zeggen het is eigenlijk super gezond om naakt te slapen en je penis of vagina krijgt hierdoor een minder sterke geur. Niet iedereen heeft dat een vagina of penis een sterke geur heeft maar iedereen heeft vast van die periodes gehad dat het allemaal wat meer meurde.

Badge +1

Ik slaap zelf wel naakt omdat het gewoon lekker vrij is je hebt niks aan het gevoel is gewoon heerlijk vind ik.

Als er vrienden komen logeren dan doe ik meestal wel een een shirt en een een chil broek aan maar nog steeds geen oderbroek.

Behalve met 1 hele goeie vriendin die ook normaal naakt slaapt daar slaap ik gewoon naakt mee. Voor de geïnteresseerden ja we slapen in het zelfde bed dan maar dat doe ik met idereen want ik heb geen plaats voor 2 bedden op mijn kamer.

Tip om te beginnen met naakt slapen is eerst pyama zonder onderbroek dat doe je een stuk of 2 nachten, Daarna trek je een je shirt of broekje uit dat doe je ook weer twee nachten daarna kun je voledig naakt. Als je dan nogsteeds niet 100% comfortabel bent dan moet je er gewoon even doorheen het gaat namenlijk wennen.

Reageer