Vraag

mijn ex heeft mijn dick!!

  • 29 October 2021
  • 2 reacties
  • 411 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hallo ik heb een dingetje min ex heeft een fake snap acc gemaakt en mij gevoegd en gevraagd voor Dick maar dat heb ik gedaan😓😭nu heb ik gezehct dat die van men broertje is en nu hoor ik iedermeisne aan der vragen "stuur mij die foto ook" 'stuur dat filmpje ook' en nu kijkt iedereen mij aan😭 wat moet ik doen???


2 reacties

Reputatie 7
Badge +7

Hoi @Anonieme13243 ,

 

wat vervelend om te horen, en jammer dat je nog geen reacties hebt gehad! Het verspreiden van naaktfoto’s is strafbaar, het mag echt niet wat jouw ex doet.

Op deze site kan je meer informatie vinden over wat je in deze situatie kunt doen:  https://www.vraaghetdepolitie.nl/dwang-en-seks/naaktfotos-en-filmpjes/wat-kan-ik-doen-als-mijn-naaktfoto-verspreid-is.html

 

Natuurlijk ben je ook altijd welkom om er gratis en anoniem met De Kindertelefoon over te praten, via telefoon ( 0800-0432 ) of chat ( https://www.kindertelefoon.nl/chat ) , elke dag tussen 11:00 en 21:00.

 

Veel succes ermee,

groetjes van Marieke

De Kindertelefoon

 

Reputatie 1
Badge

hoii wat vervelend zeg ik zou vooral met diegene gaan praten en hem vertellen dat het strafbaar is wat hij doet en dat hij er iets aan moet doen en dat als hij het niet doet er consequenties kunnen zijn het was natuuurlijk ook niet slim om een foto te sturen maar je weet nu dat je het niet meer gaat doen 

groetjes n

Reageer