Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Vraag

meisje gezoend

  • 21 juli 2019
  • 2 reacties
  • 221 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hai,
ik ben al 7 jaar samen met mijn vriend. Nu hadden we van het weekend een beetje veel gedronken en heb ik met mijn beste vriendin gezoend. En dat kan gebeuren maar nu heb ik er een beetje verwarde gevoelens bij...
ik vond het namelijk stiekem erg lekker en raakte er ook wel een beetje van opgewonden.
dus ik ben zo ontzettend in de war en weet niet wat ik nu moet doen, ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen die het misschien zelf ook heeft meegemaakt.

2 reacties

Badge +4
Zou ik mogen weten hoe oud je bent?
Want het kan ook nog zijn dat je nog in de pubertijd zit en dan raak ja van heel veel dingen opgewonden zoals bijvoorbeeld van het zelfde geslacht als je hetero bent
Gr joey
Reputatie 3
Badge +4
Hey,
Ik heb niet hetzelfde meegemaakt, maar misschien dat ik je wel kan helpen.
Het is niet raar! Als je alleen opgewonden zou mogen raken van je vriend, zou dat lastig zijn. Ik weet zeker dat je vriend in de afgelopen 7 jaar ook wel eens opgewonden is geraakt van iets anders. Niet dat hij vreemd is gegaan ofzo (niet dat jij dat wel hebt gedaan) , maar gewoon omdat hij porno heeft gekeken, of een andere knappe vrouw zag.
Als je een keer van iemand anders opgewonden raakt of met iemand anders zoent, is je relatie echt niet meteen voorbij vind ik.
Je zou het er wel eens met je vriend over kunnen hebben, want eerlijk duurt het langst.
Hopelijk heb je er wat aan, en is de zinsopbouw begrijpelijk..😂
Xx

Reageer