Vraag

masturberen op fotos

  • 14 August 2020
  • 8 reacties
  • 2506 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Hallo allemaal,

ik ben een jongen van 17 en heb 2 jaar een relatie nu. Soms heb ik behoefte aan meer seksuele spanning en mijn vriendin is daar minder van. Daarom vindt ik het soms geil om op fotos van haar vriendinnen of mijn schoonzusje af te trekken. In het echt zou ik nooit een relatie met ze willen en vindt ik ze niet bepaald aantrekkelijk. De gedacht om er seks mee te hebben door het zien van fotos zorgt voor veel opwinding en daar kom ik lekker van klaar

ik voel me hier soms schuldig over. Is dit gek?

 


8 reacties

Heyy

Ik vind het persoonlijk wel een beetje raar. Masturberen op foto's van vriendinnen van je vriendinnetje? Als je vriendinnetje erachter komt zal ze iig niet blij zijn.

Waarom masturbeer je niet op foto's van je vriendin? Dat lijkt me al wat normaler dan op haar vriendinnen of zusje.

Groetjs

 

Ik dit inderdaad ook niet doen. Ik zou het dan gewoon bij hetgeen wat je op internet kan vinden. Het zal waarschijnlijk heel verkeerd vallen als je vriendin hier achterkomt.

Als je deze behoeften hebt, kun je hier natuurlijk met je vriendin over praten. Maar als zij dit nog niet wilt, zal je inderdaad jezelf moeten vermaken.

 

Hi Pietjepuk,

 

ik vind het lastig om er gelijk een oordeel over te vellen. Ik ga eerst iets over mezelf vertellen en misschien wordt het dan duidelijk wat ik er mee bedoel en kun je je eigen conclusies trekken.

 

Toen ik nog verkering had, ik ben een jongen en had verkering met een andere jongen, maar op zich maakt het volgens mij niet veel uit of je nou homo of hetero of iets anders bent, toen zag ik ook wel eens andere leuke jongens voorbij komen. Op het internet of irl en dan vond ik het ook wel geil om me op die jongens af te trekken. Het voelde spannend om dat dan te doen. Meestal vertelde ik het ook wel aan mijn vriendje, niet altijd om wie  het precies ging. Vaak zo van dat ik een leuke jongen had zien lopen in de stad en dat ik er toen over gefantaseerd had. Omgekeerd had mijn vriendje ook wel van die dingen. Ik ben totaal niet jaloers en weet wat ik aan mijn vriendje heb en ik ben ook nooit bang geweest dat hij mij dan gelijk voor die andere jongen in zou ruilen. Het gaat vaak mis als één van de twee in de relatie jaloers is, dan is er eerlijk over zijn gelijk ook heel lastig en dat is jammer.

 

Ik bedoel mijn vriendje en ik zijn nooit vreemd gegaan met zo'n andere jongen. Soms speelden we wel een soort rollenspel tijdens de seks, dat hij dan die jongen was die ik op straat tegen was gekomen en dat ik dan vertelde wat ik allemaal voor seks had met die jongen, terwijl ik gewoon seks met mijn vriendje had. Dat was best leuk en extra spannend, terwijl we niet vreemd gingen en seks met elkaar hadden. We werden er allebei geiler door. Voor ons heeft het gewerkt. We gaven elkaar ruimte om als we dat nodig hadden te fantaseren over anderen.

 

Ik kan me voorstellen dat het voor een vriendje of vriendinnetje lastig kan zijn als ze horen dat jij het kennelijk nodig hebt om op iemand anders dan hen af te trekken. Ik vind het eerlijk om het er over te hebben, maar zoals gezegd kan het heel verkeerd uitpakken.

 

Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je alleen maar aan anderen kan denken als je seks hebt met je vriendin. Dan wordt het een ander verhaal, want dan kun je je afvragen wat jullie relatie inhoudt.

 

Ik zou het soort van algemeen ter sprake brengen dat je af en toe meer behoefte hebt aan seks en dat je je dan soms aftrekt en daarbij soms over iemand anders fantaseert, bijvoorbeeld een beroemd iemand ofzo. Verder zou ik er gelijk bij vertellen dat je haar respecteert dat zij niet vaker seks wil hebben dan jullie nu hebben, maar dat jij wel de behoefte hebt om vaker seks te hebben en dat aftrekken voor jou dan voldoende is. Dat je dus niet met iemand anders een relatie wil, omdat zij alles is  en heeft wat jij je maar kan wensen.

Nu ik het teruglees kun je het misschien beter omdraaien en eerst vertellen hoe lief en belangrijk zij voor jou is en dan dat je je wel een aftrekt op iemand anders. Dan is de kans groter dat ze het hele verhaal hoort en niet gelijk boos wordt als je zegt dat je je naast de seks met haar nog aftrekt.

 Ik zou denk ik niet gelijk vertellen dat je op een bekende van haar aftrekt, maar bij ons was het soms wel zo dat we dat deden en dat ook elkaar vertelden. Op zich was dat soms heel grappig omdat we dan allebei die jongen kenden en die allebei ook wel fucking knap vonden, alleen vonden we hem allebei een sukkel in de omgang, dus we zouden nooit wat met hem willen hebben. 

 

Het is dus een lastig onderwerp waarbij je heel zorgvuldig moet zijn hoe je het brengt. Ik vind eerlijkheid altijd wel goed, maar zoals gezegd dat kan soms verkeerd uitpakken.

 

Misschien moet je het dan wat algemener houden en niet teveel details geven.

 

Ik hoop dat je hier iets aan hebt en eigenlijk ben ik wel benieuwd of @xLisa  en @Kaas123  mijn verhaal kunnen volgen en of ze daar begrip voor op kunnen brengen als diegene waar zij op dat moment een relatie mee hebben dit zou vertellen. Het gaat dus niet over mij, maar jullie vriend of vriendin die doet en vertelt wat ik hierboven heb verteld. Zouden jullie het fijn vinden als diegene het eerlijk vertelt of willen jullie het liever niet weten, terwijl je op je vingers na kunt tellen dat zulke dingen wel vaker gebeuren in een relatie.

 

Jullie mogen mijn idee best afschieten hoor, ik kan wel tegen kritiek.  Maar ik vroeg me af of jullie vinden dat eerlijk vertellen helpt. Of moet je zoiets helemaal voor jezelf houden, dus liegen of iig niet alles vertellen. Of denken jullie dat  je die gedachtes moet stoppen en dat het hebben van die gedachtes niet kan als je in een relatie zit. Zoals gezegd ben ik er voorstander van om er eerlijk over te zijn. Die fantasie en gedachtes zijn er soms gewoon. Of ben ik een uitzondering en ben ik de enige die zo denkt en dat dat raar is?

Ik ben gewoon benieuwd en wat jullie vertellen kan de Topic Opener en mij ook helpen. Dus als jullie willen, maar voel je ook weer niet verplicht.

 

Groetjes,

M&M's

@M en Ms Ik snap je punt. Maar in het geval dat je vriendje zou geilen op familie of goede vriendinnen van je, wordt het (voor mij) toch anders. We weten van elkaar dat we weleens porno kijken, prima. Maar dan zijn het wel personen die je niet persoonlijk kent.

Als me vriendje nu bijv zou vertellen dat hij zich aftrekt op foto's van mijn beste vriendin, zou ik dat toch niet heel chill vinden. Een random naakt lichaam op internet is toch anders dan wanneer het om iemand in je omgeving gaat.

Ik ben volgens mij niet een heel jaloers persoon ofzo, hij mag best naar andere vrouwen kijken, maar het wordt me wat te persoonlijk als dat je familie of vriendinnen zijn. Idk, maar dat is mijn gevoel een beetje. Lastig om uit te leggen. Maar je snapt mijn punt vast ook wel.

 

Anyway,

Groetjess:sweat_smile:

 

Hi @xLisa ,

 

dankjewel dat je mijn vraag hebt willen beantwoorden. Ik snap dat juist het weten als het gaat om iemand dichtbij (als ik het zo mag zeggen)  het moeilijk of lastig maakt. Dan zou je het het liever niet weten, ook als het in werkelijkheid wel gebeurt.

 

Het grappige is, of opvallende, nou ja, ik heb meegemaakt dat mijn vriendje mijn oudere broer ook leuk en geil vond op sommige momenten en vertelde ook wel eens op hem aftrokken te hebben. Ik vond dat wel grappig. Ik bedoel ik houd van mijn oudere broer en vind hem ook knap enzo, dus het voelde goed dat anderen dat ook zagen. Daarbij had ik het volledige vertrouwen in hun allebei. Zij zouden nooit iets achter mijn rug om doen. 

Maar ik snap wel de gevoeligheid.

 

Groetjes,

M&M's

Heyy @M en Ms 

Ik zit op dit moment niet in een relatie maar ik denk wel dat ik kan antwoorden op wat je vraagt.

Ik snap zeker wat je bedoeld hoor. Ik kan je redenering wel volgen daar niet van hoor.

Dat je andere mensen buiten je vriendje/ vriendinnetje knap vind dat begrijpt ik zeker. Dat is nu eenmaal zo, er zijn veel knappe mensen op aarde.

Maar het idee alleen dat mij toekomstige vriendin geil word van een van m'n vrienden baart me zorgen. Niet zozeer boos,eerder bang denk ik. Weet niet echt waarom, waarschijnlijk omdak ik een heel wantrouwig persoon ben,geen idee. 

Ik denk dat als zoiets zich zou voordoen bij mij dat ik het liever niet weet eigenlijk. Wat je niet weet kun je je ook geen zorgen over maken.

Ik hoop dat het een beetje logisch klinkt ofzo?

Me puberbrein is nog helemaal niet ontwikkelt zoals het hoort dus misschien is dit pure zwans😂

Groettjs

Hi @Kaas123 ,

 

dankjewel voor je eerlijke antwoord.

 

Juist het weten is het ergste, dat kan ik me ook wel voorstellen. Dan heb je verkering en hoor je dat ze iemand anders ook opwindend vindt en als het dan ook nog iemand is die jij zelf ook kent ga je denken dat je misschien niet goed genoeg bent, je gaat onwillekeurig vergelijken en dat kan dan eventueel onzekerheid geven of vertrouwensdingetjes. Dat kan ik helemaal begrijpen, dat je het niet zo ver wil laten komen en het daarom liever niet wil weten.

Als je gewoon nadenkt weet je dat meisjes en jongens behalve door hun vriendje of vriendinnetje opgewonden raken ook door anderen wel eens opgewonden kunnen raken en zolang dat onbekenden zijn is dat niet zo 'bedreigend’, als ik het zo mag zeggen.

Ik denk dat dat ook voor de meeste jongens en meisjes geldt.

Ik dacht ik vraag het gewoon aan jullie, omdat ik en mijn twin ook, misbruikt zijn geweest en wij daardoor misschien een beetje afwijkend denken over de dingen.

Ik hoop dat het een beetje logisch klinkt ofzo?

ik vind het wel logisch klinken

 

Me puberbrein is nog helemaal niet ontwikkelt zoals het hoort dus misschien is dit pure zwans😂

ik denk niet dat er iets mis is met jouw puberbrein.

Ik lees veel van jouw reacties hier en ik vind het tof hoe je reageert en je zegt geen domme of rare dingen. Je reageert lekker nuchter. Ik denk eerder dat onze (twin en mijn) puberbreinen een 'deukje’ of een paar 'deukjes’ hebben opgelopen en dat wij niet helemaal weten wat normaal is of wat normaal gevonden wordt. Dus, dankjewel voor je antwoord :relaxed:

 

Ik denk dat het bij ons door ons misbruik kwam waarbij er sws niemand te vertrouwen was en dat als iemand en ik bedoel dan later, na ons misbruik, ons vriendje (echte liefde) dan zei dat hij op iemand anders wel eens aftrok, maar dat ie van ons hield en ons trouw was of omgekeerd dat wij zoiets aan hem vertelden, dan was het ook goed, omdat ie dan eerlijk was. Misschien dat wij het daarom wel wilden weten. Idk.

 

Maar je hebt gelijk, je hoeft niet altijd alles van iemand te weten, zolang er maar vertrouwen is.

Ik denk ook wel dat dit de topic Opener kan helpen.

 

EDIT:  ik vind die quote in jouw handtekening ook wel diep en nice

 

Groetjes,

M&M's en twin

Reputatie 7
Badge +5

Zeker niet gek doe ik ook van mensen die ik niet ken

Reageer