Vraag

Masturberen normaal?

  • 8 November 2021
  • 5 reacties
  • 497 Bekeken

Badge

Ik ben een meisje van 12 en masturbeer al best vaak, ook kijk ik porno en word ik geil van heel veel….

Is dat normaal? Dat ik vaak seksuele behoeften heb?  

En hebben jullie wat tips, want mijn vinger word wel heel saai….😉😆


5 reacties

Ik heb dit ook hoor het is heel normaal en probeer eens een stift zonder binnenkant 

 

Heyy

 

Yep dat is heel normaal! Je begint te puberen en door al de hormonen die er nu in je lichaam vrij komen begin je te experimenteren en begin je jezelf te ontdekken. Dat is niks geks en er zijn genoeg leeftijdsgenootjes die ook al masturberen!

 

 probeer eens een stift zonder binnenkant 

Ik raad je persoonlijke af om een stift (zonder binnenkant) te gebruiken voor dit soort doeleindes. Daar is een stift namelijk niet voor bedoeld. Dit is ook niet echt hygiënisch en je kan jezelf hiermee beschadigen. 

 

Voor tips voor het masturberen kan je altijd op het forum rondkijken tussen de andere topics die tips bieden. Verder heb je misschien nog wat aan dit stukje tekst van de site Sense.

 

  • Je kunt je clitoris ook op andere manieren stimuleren. Bijvoorbeeld met de waterstraal van de douche of met een vibrator. Het verschilt per meisje of per keer wat je het lekkerst vindt. Door de clitoris te stimuleren kun je klaarkomen.

Bron: https://sense.info/nl/seks/sekstechnieken/met-jezelf-vrijen

 

Groetjes.

NaamNietBekend

Hey hey,

dit is helemaal nier raar. als jij je er goed bij voelt of het fijn vind is dit oke! Je zou kunnen kijken of je een mastrubeer speeltje kunt bestellen maar dat is als je ouders je helpen bij bestellen lastig. Misschien kun je eens opzoeken op sense op die site staan verschillende manieren van mastruberen voor meisjes:)

Jaaa je kan alles doen of sexting is ook heel leuk

Badge

try tha fist

Reageer