Vraag

Masturberen als meisje

  • 28 February 2021
  • 3 reacties
  • 540 Bekeken

Badge

Hee Allemaal

Ik ben een meisje 13jaar.

Ik masturbeer zo’n 6x in de week maar het lukte mij maar niet om het echt heel lekker te doen.

Ik vinger trouwens nog niet want het lijkt mij best pijnlijk en vind zelf dat ik er nog niet aan toe ben.

Maar masturberen vind ik wel fijn maar het gaat niet echt lekker ofzo. En ik kom nooit echt klaar.  Baal ik wel altijd van.  Maar geil worden lukt maar van de 6x maar iets van 3x heeft iemand tips?  En Hoe masturberen jullie jezelf?  En ik kan helaas niet porno bekijken want mijn ouders hebben dat geblokkeerd 

Alsjeblieft even goeie uitleg <3 

Alvast bedankt! 


3 reacties

Misschien is het een idee om niet met je vingers gelijk naar de clitoris te gaan, maar gewoon rustig te beginnen met aanraken. Zoek plekjes op je lichaam die gevoelig zijn (bijvoorbeeld je liezen, gezicht, nek) en streel die zachtjes. Ga dan met je hand over je onderbroek en begin daar rustig te masseren, bouw het langzaam op. Als je de spanning begint te voelen kan je rustig in je onderbroek gaan of plekjes zoeken die fijn voelen.

Wat voor mij persoonlijk helpt is om op mijn buik te gaan liggen en op mijn arm te gaan liggen, en dan rustig mijn vingers het werk laten doen :).  Je bent niet verplicht om te vingeren om een orgasme te krijgen!

Wat je ook kan doen als het té gevoelig is om aan te raken is om de douchekop te gebruiken. Als je in bad gaat/douchen kan je de douchekop pakken en de straal niet al te heet en hard aanzetten. Beweeg rustig met de douchekop over je vagina/clitoris van een afstandje en houd dit ongeveer er net zo lang op tot je klaarkomt. Dit vind ik persoonlijk heel fijn en ontspannend, hiermee bouw je een spanning op die je in 1x eruit gooit dat heerlijk voelt.

Succes! Groetjes:)

Badge

Oké bedankt! <3

Zelf vind het heel lekker om de spanning op te bouwen. Dus eerst een beetje met je  tieten spelen, daarna ga je zelf strelen. Je merkt dan dat je heel graag aan je vagina wilt zitten, maar dat moet je nog niet doen.  Tot dat je echt niet meer kan wachten, ga je een beetje rond om je vagina friemelen. Dan uiteindelijk ga je je over cilitoris vrijven en als het goed is is je vagina dan al heel vochtig. Dan ga je steeds harder over je cilitoirs vrijven, hopelijk kom je dan klaar.

Succes!

Groetjes,

Louise

Reageer