Vraag

Mastrubeer standjes

  • 12 juli 2019
  • 2 reacties
  • 496 Bekeken

Badge
Ik ben nu 15 en mastrubeer nu ongeveer een maand. Ik vindt het erg fijn maar schaam ne er ook wel voor. Heeft iemand nog fijne standjes of sndere tips? Ik ben btw een meisje.

2 reacties

Reputatie 3
Badge +4
Ik ben Geen meisje en heb ook geen tips, maarje hoeft je nergens voor te schamen. Mastruberen is erg menselijk en veel van je leeftijd genoten doen het ook. Meisjes zul je er minder snel over horen omdat ze zich net als jou schamen omdat ze denken dat andere meisjes het niet doen. Je kan een keer vragen aan een vriendin als zij wel eens heeft gevingerd als ze vraagt waarom zeg dan gewoon een vraagje zo kom je erachter dat niet alleen jij mastrubeert maar je vriendinnen ook gewoon

Ik hoop dat ik je heb geholpen met een deel van je vraag

Voor de rest wens ik je nog veel vinger plezier!

(Als je nog vragen over iets hebt (maakt niet uit wat) laat ff een reactie achter en ik zal je proberen te helpen)
Badge
Hey,

ja je hoeft je er idd echt niet voor te schamen iedereen doet het alleen meiden praten er simpelweg nooit of minder over!
Ik vind het zelf altijd erg chill om te beginnen met wat chille muziek en porno en dan mn lichaam zelf een beetje te verwennen en vervolgens naar mn clit tegen en erna er in met 2 vingers.
Maar je moet natuurlijk doen wat je zelf het fijnst vind!
Qua standjes vind ik zittend op me knieën fijn en ook zegeaar dat je zit op knieen en ellebogen maar dit moet je ook zelf uitvogelen wat jij het lekkerst vind!
Succes en als je nog vragen heb kan je me altijd nog contacen
groetjes Emma

Reageer