Vraag

kromme penis

  • 22 September 2021
  • 1 reactie
  • 574 Bekeken

Badge
  • Net nieuw
  • 2 reacties

Jongen 14 jaar. Ik ben vrij lang en mij penis lengte is 16 cm stijf alleen als ie stijf is gaat ie zegma de eerst 8cm recht na boven en de resterende 8 cm schuin naar links (zo'n 45°) is dit erg?


1 reactie

Heyy

 

Nee dat is niet erg.

Iedere penis is weer anders en er zijn genoeg andere jongens die ook een kromming naar links hebben in hun penis.. Heel normaal dus en niks om je zorgen over te maken.

 

De hoek van een penis bij erectie is bij elke man verschillend. Ook wat betreft de kromming bestaat er veel variatie. Een lichte kromming naar links en naar boven toe komt vaker voor dan een kromming naar rechts of in de richting van de voeten.

 

 

Stand van de penis

De penis komt steeds in een bepaalde hoek tegenover je lichaam in erectie. Dit kan een hoek zijn van 90 graden: de penis wijst dan haast recht naar voren. Ook kan de stijve penis eerder verticaal staan of naar beneden wijzen. Al deze hoeken zijn volledig normaal.

De gemiddelde erectiehoek van een penis is 5 tot 30 graden boven een horizontale lijn. Die hoek neemt af naarmate je ouder wordt. De hoek varieert mee met de grootte van de penis: hoe groter, hoe minder hij omhoog gaat.

Bron: https://www.allesoverseks.be/scheve-of-kromme-penis

 

Groetjes,

NaamNietBekend

Reageer