Vraag

kan iemand ff uitleggen?

  • 6 July 2021
  • 2 reacties
  • 274 Bekeken

Reputatie 1
Badge +1

Hoi ik lees dus best wel veel topics met dingen waarvan ik niet echt weet wat ze betekenen dus kan iemand zeggen wat deze dingen betekenen

squirten

g spot of hoe het ook heet

vibrator

Alvast bedankt en aub geen links naar sense ofzo want die website is bij mij geblokkeerd 

 

 


2 reacties

Heyy

 

squirten

Bij een orgasme via de G-plek komt bij sommige vrouwen vocht vrij. Soms een paar druppels, soms meer. Dit wordt ook wel ‘vrouwelijke ejaculatie’ of ‘squirten’ genoemd.

Bron > https://sense.info/nl/ontdek-je-lichaam/meisjeslichaam/vulva-en-vagina/g-plek

 

g spot of hoe het ook heet

De G-plek is een plekje aan de binnenkant van je vagina. Bij sommige vrouwen is het een lekker, gevoelig plekje. Dit komt omdat je via de G-plek een onderdeel van de clitoris kunt voelen. Bij niet alle meisjes is deze plek even gevoelig, dus niet iedereen kan de G-plek vinden.

Bron > https://sense.info/nl/ontdek-je-lichaam/meisjeslichaam/vulva-en-vagina/g-plek

 

 

vibrator

Een vibrator is een seksspeeltje. Het is een elektrisch apparaat dat trilt als je hem aanzet. Mensen gebruiken een vibrator om de geslachtsdelen te stimuleren.

Vibrators zijn er in alle soorten en maten. Meisjes gebruiken een vibrator om hun clitoris te stimuleren. Dat kan van buitenaf of via de vagina. Jongens kunnen een vibrator gebruiken om de eikel, balzak, prostaat of anus te stimuleren.

Bron > https://sense.info/nl/seks-abc/v/vibrator

 

 

aub geen links naar sense ofzo want die website is bij mij geblokkeerd 

Ondanks dat je geen links naar Sense wilt heb ik het toch wel gebruikt omdat het daar op een goede manier word uitgelegd. Ik heb voor je de stukjes tekst van de site hier gewoon neergezet zodat je het gewoon hier kan lezen:slight_smile:

 

Groetjes van mij!

Reputatie 1
Badge +1

Dankjewel!!!

Reageer