Vraag

Ik heb last met klaarkomen.

  • 8 november 2019
  • 5 reacties
  • 169 Bekeken

Badge

Hey mensen!

Ik vind het moeilijk om klaar te komen, het doet altijd pijn als ik ver mijn piemel ga!!!!!

Ik probeer klaar te komen met porno maar dat lukt niet, heeft iemand tips voor mij?


5 reacties

Keep calm and blijf aftrekken, dan komt het wel goed 😂

Reputatie 4
Badge +4

Ver wat bedoel je hiermee, de voorhuid ver naar achteren of blijven aftrekken omdat misschien je toompje wat te kort is en dus trek je de huid over je eikel te strak wat pijn doet. Je kunt hiermee naar een arts wat gênant lijkt maar niet is omwille het te maken heeft met de ontwikkeling zo heb ik een zeer goede vriendin die 2 verschillende tepels heeft de 1 is een beetje groter maar kan worden verholpen en niet iedereen ontwikkelt zich perfect

Reputatie 1
Badge +1

Oh, ik ben vriendinloos.

 

Je komt misschien teveel klaar of trekt teveel af.

Hoi

 

Zoals net hierboven gezegd werd, zou het kunnen dat je te veel van je lichaam vraagt. Enkele keren per week klaarkomen zou in principe geen kwaad kunnen, maar, en dan nog is het afhankelijk van lichaam tot lichaam, erg vaak per dag klaarkomen zou vermoeiend kunnen zijn voor je lichaam. Ik stel voor dat je jezelf even rust gunt, je eventueel bezighoudt met hobby’s en school om jezelf af te leiden, zodat je lichaam kan herstellen van het frequente klaarkomen (moest de pijn hierdoor veroorzaakt worden).

 

Als de pijn blijft aanhouden, lijkt het me verstandig om hiermee naar de huisarts te gaan. Zoals Taylor zei, zou dit in het begin wat ongemakkelijk kunnen zijn, maar is het zeker nuttig om jezelf eens te laten nakijken. Wie weet kan een eenvoudig middeltje of enkele tips je van de pijn afhelpen. Daarbij zou jij vast niet de eerste zijn die met een soortgelijk probleem de huisarts opzoekt. 

 

Groetjes

Kenshin

Reputatie 4
Badge +4

Het is inderdaad lastig omdat ik zelf ben transgender en heb nog mijn penis maar had een school onderzoek toen de verpleegkundige zij dat ik mijn slip mocht laten zakken en gaan zitten op een krukje.

De verpleegkundige zij Taylor ik weet dat je transseksueel bent wil je aub je benen sprijden want ik ga eens aan de ballen voelen. Ik transseksueel zij een vrouw dus was van dacht het niet maar zij zei Taylor aub het is noodzakelijk dat ik eens voel en ik dus ok ze trok zelf mijn voohuid naar achteren dit is om te voelen als de ballen en de eikel zich mooi ontwikkelen omdat is dat niet zo het later problemen met seks kan geven.

Het minst fijne is de vinger in de poep voor de prostaat controle maar weet het is niet zo fijn dat een vreemde aan je ding zit echter het gaat om de toekomst omdat later er misschien kindjes gewild gaan worden en is de penis enz... niet in orde kan dit misschien niet en het is aanteraden om een kijkje te laten nemen omdat bij mij gezien werd dat een van de zaadleiders vernauwd is en dit hebben ze kunnen oplossen maar ga je niet weet je dus ook niet als het ernstig is of niet omdat het voor hetzelfde geld misschien enkel een ontsteking op de eikel is wat je opmerkt door een donkere rode kleur.

Zalfje erop niet dat het veel helpt want een ontsteking blijft een ontsteking kan ook antibiotica krijgen maar meestal een zalfje tegen de pijn + 1 ding let op de vingernagel lengte want zijn deze lang of scherp maakt het kleine minuscule krasjes op de huid en dan tijdens het masturberen pijn doen.

 

Reageer