Vraag

ik heb geen gevoel bij masturberen

  • 14 August 2020
  • 1 reactie
  • 813 Bekeken

Badge

hey hey

dit klinkt misschien heel raar maar ik ben een meisje van 13 en masturberen doe ik niet omdat ik er geen gevoel bij heb en als k met me vinger er in ga vind ik het vies voelen

ik heb het al meerdere keren geprobeerd maar ik voel er gewoon echt niks bij

is dit raar voor een meisje van 13 of komt het later nog? en heeft iemand nog tips?

doei doei


1 reactie

Je zegt dat je het vies vindt voelen. Ben je dan wel klaar om te vingeren of doe je het omdat je denk dat het moet/hoort?

Het is vooral belangrijk dat je in de goede mood bent. Als jij niet opgewonden bent, is alles daar beneden heel droog, dus voelt het vingeren ook niet fijn. En als je niet opgewonden bent, zal je waarschijnlijk ook niet veel voelen. Om opgewonden te raken, kan je bijvoorbeeld je fantasie gebruiken of misschien porno kijken.

Maar het is ook helemaal niet zo gek dat je van alleen een vinger erin geen orgasme krijgt. 82% van de vrouwen zegt dat ze van alleen penetratie niet klaarkomen. Zij hebben dus clitorale stimulatie nodig om hun orgasme te bereiken. Dit kun jij ook proberen. Vingeren is namelijk meer dan alleen een vinger in je vagina steken. Je kunt bijvoorbeeld met je vingers over je clitoris wrijven of misschien de douchestraal gebruiken etc.

(Als je nog niet weet wat de clitoris is, geeft niks, maar kijk dan eventjes mijn reactie op dit topic. Het is (voor het masturberen) namelijk heel belangrijk dat je je eigen lichaam goed kent.)

 

Maar je bent nog maar dertien. Het is helemaal niet gek dat het masturberen dan nog niet helemaal lukt hoor. Het maakt niets uit als het nu nog niet lukt, dat komt echt nog wel. Blijf proberen, en blijf je eigen lichaam ontdekken.

 

Groetjess

 

Reageer