ik heb een jongen afgetrokken en iedereen weet het op school

  • 24 August 2021
  • 1 reactie
  • 3064 Bekeken

Badge

Hallo allemaal ik ben jongen 14 en ik heb een paar maanden terug een jongen uit mijn klas afgetrokken (ik ben bi btw). Het was een lang verhaal maar ik vertel het ff niet al te uitgebreid , het was een vriend van me (hij is straight) hij kwam naar mijn huis toe en we hebben samen een film gekeken. Toen met andere vrienden van mij (allemaal straight) was het heel normaal om samen porno te kijken en samen af te trekken, dus ik ging dat ook doen met deze vriend. Toen deden we het eerst onder de dekens maar daarna niet toen vroeg ik of ik hem mocht aftrekken en eerst was hij zovan nee maar daarna zei hij niks meer dus ik deed het maar gwn en hij zei niks. Toen ging hij naar huis en een paar dagen later word ik via houseparty gebeld door allemaal mensen en ze zeiden: “ heb jij … afgetrokken” ik reageerde natuurlijk daar niet op maar omdat ik er niet op had gereageerd wisten mensen dat het echt echt was. Ik ben toen 2 weken thuis gebleven mijn ouders kwamen er achter en ik verloor al mijn vrienden. Toen ik al mijn vrienden verloor heb ik allemaal nieuwe vrienden gemaakt maar die mensen waren niet bepaald populair als je begrijpt wat ik bedoel. Mijn ouders worden nu heel vaak boos op mij want ze mogen mijn nieuwe vrienden niet, want ze vinden dat ze me dommer maken (wat niet niet waar is sinds dat ik vrienden met ze ben, ben ik heel slecht op school gaan presteren en ik ben van havo naar mavo gegaan, maar ze waren er wel altijd voor me in lastige tijden). Ik wil weer mijn oude vrienden terug, maar er is een klein probleem en dat is dat het verhaal heel erg vervormd is toen het door de school heen ging dus het was eerst het echte verhaal en toen dat ik zijn broek naar beneden heb getrokken en toen dat ik hem had gepijpt. Nu denken al mijn klasgenoten behalve mijn vrienden dat ik een predictor ben, 

kan iemand mij alsjeblieft helpen en zeggen wat ik moet doen om mijn oude vrienden terug te krijgen?


1 reactie

Reputatie 7
Badge +4

Hey @8noniem 

Wat vervelend dat het verhaal zo vervormd is en dat het überhaupt door de school heen ging. Tja, het is erg lastige situatie. Ik weet niet of je je oude vrienden nog terug gaat krijgen na zo’n lange tijd. Maar mensen moeten natuurlijk gewoon de waarheid weten. Zoals je al zegt geloven de meeste kinderen je niet.

De vriend die je had afgetrokken moet eerlijk zeggen wat er was gebeurd en dat hij niks zei en jij daarom ook niet wist of hij het nou wel of niet wilde. Je had niet toch maar moeten beginnen, omdat hij niks meer zei. Maar hij had ook moeten aangeven dat hij het niet wilde.

Je hebt een gesprek nodig met hem 1 op 1 het liefst in het echt, want dan komt de boodschap beter over. En zeg gewoon kijk wat je me hebt aangedaan! En vertel jouw verhaal. Ik hoop dat hij dan eindelijk begrijpt wat het allemaal met jouw heeft gedaan. Hopelijk voelt hij zichzelf schuldig want dat zou hij moeten zijn! Dan hoop ik dat hij de waarheid aan wat mensen gaat vertellen of dat kan jij hem vragen.

Hoe je dit gesprek krijgt? Als je geluk hebt op school in de pauze ergens waar hij alleen staat en niemand erbij. Die kans is klein. Misschien na school ofzo als je met hem mee fietst? Of appen, maar dan mis je emotie en komt het misschien niet zo hard binnen bij hem wat wel de bedoeling is. Of je zal het aan je mentor moeten vertellen ik weet dat dat ongemakkelijk is, maar toch de beste optie. En vraag een gesprek met die vriend, jij en de mentor aan. Licht natuurlijk wel eerst je mentor in waar het gesprek over zal gaan.

Ik hoop dat dat zal helpen!

Veel succes!

Groetjes NV

Reageer