Vraag

hoe kom je in contact.

  • 14 October 2020
  • 2 reacties
  • 198 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Ik ben een jongen 17 jaar ben bi en ik heb geen idee hoe ik het beste ik contact kan komen met andere jongens die ook op jongens vallen. Heeft iemand tips of andere suggesties of apps waarmee je in contact kan komen? De tekst is verwijderd omdat deze in strijd was met forumregels 6 en 7.


2 reacties

‘Yubo’ schijnt best wel een geschikt platform te zijn hiervoor. Best veel Lgbt+ en je kunt volgens mij ook het geslacht filteren van je swipes. Maar voor de rest heel weinig verstand hiervan dus hoop dat de rest me komt aanvullen.

Hi Tipies,

 

@xLisa , ik ga een poging wagen….

 

Er is ook een site en die heet:

https://www.jongenout.nl

Jong&Out is de community voor iedereen tot en met 18 jaar, wat je seksuele oriëntatie en gender-identiteit ook is.

Om deel te nemen aan het forum moet je je wel registreren. Hoe dat werkt kun je lezen op en zien in de video :

https://www.jongenout.nl/veiligheid

 

Jong&Out organiseert ook meetings, misschien is dat iets voor je en kun je andere jongens daar ontmoeten. Voor meer info:

https://www.jongenout.nl/meetings

 

Een voorbeeld van zo'n meeting zie je hier:

https://coczwolle.nl/ontmoeting/jong-out/

Ik had deze van Zwolle toevallig zien staan bij de zoekresultaten in google, maar bij andere COC's zijn er vast ook wel activiteiten, alhoewel met de huidige strengere Corona-regels zal dat (tijdelijk) misschien ook anders zijn dan normaal.

Andere COC's kun je vinden op de site:

https://www.coc.nl/gemeenten-per-coc-vereniging

 

Verder:

Ik weet niet of er op jouw school een GSA is? 

https://www.gsanetwerk.nl

Op de landkaart kun je je provincie aanklikken en dan krijg je een overzicht van alle scholen die meedoen. Klik op jouw school voor meer info over hun activiteiten

 

Zelf hebben mijn twin en ik in het begin ook andere jongens leren kennen via onze pleegbroer die ook gay is. Vaak als je er een paar (gays haha) leert kennen leer je er ook wel meer kennen, want de meeste kennen er ook wel eentje en zo voorts. Ze zijn er dus wel. De meeste lopen er alleen niet mee te koop, wat het soms best lastig kan maken.

Verder proberen wij gewoon bevriend te raken met jongens die we 'leuk’ vinden, zonder dat we weten of ze ook op jongens vallen. Door elkaar eerst te leren kennen heb je al een basis en dan kun je altijd vragen of hij ook op jongens valt. Doet die dat niet dan hou je er gewoon een leuke vriendschap aan over, tenzij die sukkel een homofoob is en je dan gaat schelden, maar ja, op zulke jongens ziet niemand te wachten, dus laat hem dan maar wieberen.

 

Ik hoop dat je iets verder komt met deze informatie en staar je niet blind op alleen jongens die op andere jongens vallen, of waarvan je denkt dat die dat doen. Je kunt best verrast worden door wie er allemaal gay zijn.

Vaak zijn anderen verbaasd als ze horen dat wij gay zijn, maar ja mama  was dat dan weer niet hahaha. We hebben nooit verkering met een meisje gehad en hadden het meestal over andere jongens,.…

Twin en ik zijn sinds ons 12e-13e uit de kast, maar veel jongens zitten er nog in en praten er niet openlijk over, dus ja, misschien is die ene jongen die zo macho doet ook wel gay.

Ik denk dat het ons wel geholpen heeft om er zelf open over te zijn, maar we snappen het ook dat dat niet makkelijk is voor iedereen.

 

Nou ja, sws succes en als je nog vragen hebt of binnenkort wilt vertellen dat je een leuke jongen bent tegen gekomen dan lezen we het wel.

 

Btw, ben je al uit de kast, voor iemand of iedereen of helemaal nog niet?

 

 

Groetjes :relaxed: ,

M&M's en twin

Reageer