Skip to main content

Hoiii,

ik ben 16 jaar en een jongen, graag wil ik aftrekken op naaktfoto’s van meisjes maar ik weet niet hoe ik daaraan kom iemand tips?

hi ik denk zelf dat het wel zo netjes is om het van een meisje te krijgen die het zelf ook goed vindt dat jij die foto hebt dus dat je het aan iemand vraagt. Want het is nogal gemeen als je bijvoorbeeld van een vriend een foto krijgt doorgestuurd van een meisje die dit helemaal niet wilde. Al snap ik het ook dat je het misschien raar vindt om aan iemand te vragen, als mensen dan ook nee zeggen ga dan niet aandringen want dit maakt het juist erger.   Heb je misschien een vriendin die het je wel een foto wilt sturen?

groetjes sillie78 


Ik heb hier zelf ook een topic over gemaakt, en inderdaad is het moeilijk om er aan te komen. Zelf kijk ik voortaan op Reddit, er zijn genoeg servers waar je naaktfoto's kunt vinden. Succes!


Hey Beer16,

Steeds vaker worden er naaktfoto’s gestuurd. Meestal stuurt jouw vriendin het of iemand die jou leuk vind. Sommige meisjes willen het wel sturen, maar daarvoor moet je het wel  vragen. Het is wel heel lastig. Ik zou het bijvoorbeeld nooit doen en ik vind het ok heel vervelend als een jongen het vraagt.

Ik zou daarom misschien even wachten tot je klaar bent voor een relatie en misschien stuurt ze er wel  een naaktfoto. Dit betekent niet dat je maa reen relatie moet hebben voor naaktfoto’s (behalve als zij er ook oke mee is.) Je hoeft je er niet voor te schamen, want ik begrijp dat je er heel opgewonden van kan worden, maar ik raad het aan om nu nog te masturberen op pornografische beelden op sites. 

Groeten,

Venus


Reageer