Vraag

hoe kan je leren sperma spuiten

  • 11 August 2021
  • 5 reacties
  • 2319 Bekeken

Badge

Ik ben 13 jaar en weet ni hoe ik sperma moet spuiten kan iemand het mij vertellen hoe je het moet doen?


5 reacties

Niet te vaak masturberen, staand masturberen en edgen (niet gelijk klaarkomen maar uitstellen) schijnen te helpen, maar zoiets kan je niet echt leren. Zo belangrijk is het toch niet dat je ver spuit? Het geeft ook nog eens alleen maar meer rotzooi. 

Alles is oké; zolang je er zelf maar van geniet is alles prima.

Reputatie 7
Badge +5

Je moet eerst überhaupt sperma hebben en als je het hebt en het zo lang mogelijk uitstelt. Uitstellen in dagen bedoel ik dan

Niet te vaak masturberen

Uitstellen in dagen bedoel ik dan

 

Dit maakt dus helemaal niet uit, natuurlijk niet 3x per dag ofzo en het dan verwachten, maar je lichaam maakt automatisch evenveel sperma aan als de dag daarvoor, als je het langer uitstelt is het enige wat je krijgt een natte droom.

Reputatie 2
Badge +1

Ja maar je zal meer spuiten alwacht je 48 uur heb je als het goed is weer je maximum aan sperma

@RandomperSon Ik ben het voor een deel met je eens, maar opzich kan een dagje overslaan geen kwaad. In die tijd maak je in principe een voorraad sperma aan waardoor je die de volgende dag makkelijker spuit. Het verschilt ook een beetje per persoon, dag, minuut, seconde hoe erg je spuit.

Ik zou er persoonlijk überhaupt niet zo een drama van maken. Echter, ik begrijp wel dat veel jongens dat willen, want ja, in porno ziet het er allemaal zo mooi uit…

Reageer