Vraag

Hoe kan ik klaarkomen?

  • 21 March 2021
  • 2 reacties
  • 730 Bekeken

Badge

Hey, ik ben een meisje en ik word echt mega vaak geil. Ik kan gwn nooit klaarkomen. Masturberen werkt cava maar niet genoeg. Ik doe het gwn met mijn vingers en soms iets dat ik in me steek. Hebben jullie misschien tips? en sommige mensen spreken van videobellen met mensen, hoe kan je dat anoniem doen dan?  Ik wil heel graag ook seks hebben maar moet daarvoor eerst een bf of friend met benefet ofzo zoeken. Ik word ook geil van mijn hond... Ik hem hem als is aan me laten likken, voelt geweldig maar ik vind het gelijk raar en ongemakkelijk waardoor ik niet kan komen. En hij krijgt wel een harde maar weet gelijk niet hoe hij me moet berijden


2 reacties

Reputatie 4
Badge +3

Er zijn heelveel mensen die mooite hebben met kaarkomen. Somegen mensen komen nooit kaar in hun leven. En als je het los laat heb je meer kans . Maar het kan ook gwoon dat het nooit lukt .

Ik  gebuik sekstoys . Maar dan moet je ook maar net de goeie vinden. 

Pobeer zo veel mogelijk . Mechin vind je wel wat werkt voor jou.Maar doe het niet om klaartekomen maar doe het om tegenieten.          Er zijn heelveel topics over tips en veel manier om te vingeren . dus je kan die gaan lezen.

 

Hoihoi 

 

je zou misschien een vibrator kunnen kopen wat een fijne trilling heeft die je stimuleerd aangezien ik aanneem dat je er nog nooit eentje hebt gebruikt hoef je ook niet gelijk een superdure te kopen. Maar bij de Kruidvat of een andere drogist in de buurt hebben ze die wel voor wat goedkoper. (10-25euro) 

het kan inderdaad wel bij vrouwen langer duren met klaarkomen  maak er ook een goede mood van een goed gevoel maak het romantisch voor jezelf maak het licht uit zet kaarsjes (of electrische kaarsjes) aan maak je comfortabel met een leuke porno video. 
 

ik zou je zeker niet door je hond meer laten likken of berijden dat kunnen bacterien afgeven waardoor je misschien een soa of vaginale schimmel kan krijgen.

dus als je last krijgt van jeuk of een branderig gevoel en als de afscheiding anders is en stinkt. Raad ik je wel aan om een dokter te raadplegen. 

En kijk ook even op Sense.info hierop kan je bij een vrouw alle gevoelige plekken voor sexuele stimulatie aanklikken en proberen! 
 

HelpingHand😊

Reageer