Vraag

genitale wratten

  • 19 June 2018
  • 2 reacties
  • 206 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
ik heb laatst seks gehad met iemand op het schoolplein zonder condoom. Dat meisje had een soa en ik kwam daar later achter toen ik genitale wratten kreeg. Ik wil dit alleen niet tegen mijn ouders vertellen omdat het raar is. Wat moet ik doen want ik wil wel meer seks hebben maar dat gaat niet nu.
Gr Ario Karin

2 reacties

Ten eerste doe een soa test bij de ggd in de buurt bij jou daar zijn ze meestal gratis en bij je plaatselijke huisarts niet
Jou soa test kan je ook anoniem doen en naar een mail of telefoonnummer sturen (bijv. Die van jou) zo komen je ouders er niet achter dat je een soa hebt / de test hebt gedaan je kan ook als je de test doet gelijk ff om advies vragen ik hoop dat mijn adwoord geholpen heeft meld je het als het is gelukt?
Hi OmegaFiddl,

Doe wat @Joey5002 zegt.

Je kunt hiervoor event. gebruik maken van onderstaande website of daar eerst info vragen in de chat of via de mail:
https://www.jouwggd.nl/seks/testen-op-soa/

Je kunt ook hulp en advies vragen via de site van sense. Onderaan de pagina van de link staat nog wat info over een SOA test afspraak:
https://www.sense.info/hulp-advies#afspraak

Een tip om SOA’s te voorkomen is: gebruik een condoom! En dat helpt ook ter voorkoming van een zwangerschap. Ook wel handig als je weer eens op het schoolplein sekst.

Kijk voor meer info over SOA’s op:
https://www.sense.info/soas

Groetjes,
M&M’s

Reageer