Gay? Denk ik

  • 22 April 2019
  • 3 reacties
  • 593 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Ik ben 14 en zit in de 2de

Op mijn school zeiden mensen altijd al dat ik gay was en ik heb dat toen duidelijk gemaakt dat het niets zo is zelfs mijn beste vrienden denken dat ik hetero ben maar mensen zijn er toen dus mee gestopt.
Maar de laatste tijd twijfel ik er heel erg aan of ik gay, bi of hetero ben, ik heb al wel eens een relatie gehad met een meisje maar ik weet nou niet of dat echt was of gewoon een kleine school liefde was. Maar er is dus een jongen op mijn school waarvan ik denk dat ik hem leuk vind, we gymen ook samen en ik kijk dat ook wel naar zijn lichaam en hij is daar
volgensmij ook best wel zelfverzekerd op en ik let ook wel open hem. Mijn beste vriendin heeft wel is met hem gesnapt via Snapchat, en dan belt ze mij soms om om advies te vragen maar ze deelt het scherm dan altijd dus soms wisselt ze foto’s uit met hem en in het begin heb ik alleen ze lichaam gezien (alleen ze borst beetje sixpack) maar daarna stuurde hij opeens een dickpick naar haar wat ongevraagd was en die heb ik dus nu ook gezien. En ik weet dat het niet eerlijk is voor hem dat ik die foto’s zie maar het is niet dat ik er ja op zeg maar ik zeg er ook geen nee op.
ik masturbeer niet op hem ofzo maar daarentegen wel op gayporn.
ik vind meisjes en jongens knap alleen ik zie me later niet echt voor met een jongens, maar ook ik zie mezelf ook niet seks hebben met een meisje.
Kortsamengevat: Ik ben heel erg in war en ik weet niemand waar ik hierover kan praten zelfs niet aan me ouders

Iemand een gelijke achtige situatie of weet wat ik ben

3 reacties

Hey!

Je bent heel erg in de war over je geaardheid

Allereerst wil ik even zeggen dat het abosluut niet nodig is om je geaardheid nu meteen al met zekerheid te weten. Doorheen de puberteit kan dat nog wat veranderen en je zult in de tokoemst ook nog wel zien hoe dit soort dingen verlopen.

Er is een jongen op school die je erg leuk vindt. Fijn voor je!
Als je denkt dat je effectief verliefd bent op hem dan ben je inderdaad waarschijnlijk bi-homo-of panseksueel.
Durf je zelf eens contact met hem opnemen? Je kunt dan zelf nog zien hoe ver je er mee gaat, maar ik denk dat tenminste al iets van contact fijn kan zijn voor jou!

Ik denk dat je het beste afwacht tot je eventueel nog eens of een paar keer verliefd wordt. Merk je dat je steeds op jongens verliefd wordt en nooit meer op meisjes, dan ben je waarschijnlijk homoseksueel.
Ben je toch soms verliefd op zowel meisjes als jongens, dan ben je biseksueel.

Er is tijd genoeg om dat te ontdekken. Ik hoop gewoon dat je met elke verliefdheid doet waar je je goed bij voelt en er ten volle voor gaat, zonder je te laten tegenhouden door welke naam er al dan niet opgeplkat zou worden.

Groetjes
Lot
(onnodige quote verwijderd)



Oké heel erg bedankt,

Ik kijk nog wel hoe het gaat hoeft van geen contact te maken met hem, en als ik dat toch zou willen heb ik geen idee hoe ik dat zou moeten doen, hij gaat met anders soort jongens om enzo

Groetjes captain
Hi,
Ik ben zelf wel gay, dat weet ik zeker. Ik was al vrij vroeg uit de kast en je kon het ook wel aan mij merken. Het is helemaal niet erg om er op deze leeftijd zo mee te zitten, dit is ook de gemiddelde leeftijd waarop mensen over hun seksualiteit en geaardheid gaan nadenken.

En een jongen knap, leuk of lief vinden betekent niet dat je gelijk homo of bi bent. Als ik je geaardheid alleen op je tekstje zou moeten baseren zou ik zeggen dat je bi zou zijn. Je trekt af op gayporn, zegt niet per se nee tegen een dickpick en je hebt wel eens een vriendin gehad.

Vaak is het wel zo dat t kan wisselen en dat het de hormonen zijn, dit hebben veel pubers van jouw leeftijd en het is helemaal niet raar ofzo, maar dat lijkt zo omdat niemand erover praat.

Groetjes,
~J

Reageer