Vraag

Experimenteren met andere jongen

  • 5 August 2018
  • 10 reacties
  • 2163 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Ik weet dat deze vraag al vaak gesteld is maar het leek me toch we handig om hem te stellen.

Ik ben nu al 2 dagen met een vriend aan het appen. Eerst begon het met dat hij vroeg hoelang mijn piemel was en toen durfde ik het niet te zeggen omdat ik er best onzeker over ben (14 cm). Daarna begonnen we een beetje over sex enzo. Nu wil ik wel iets met hem doen, aftrekken enzo. (Ben hetero) maar ik weet niet of hij dat wil. Heeft iemand advies?

Ben btw 15 jaar

10 reacties

Je kunt een keer met hem afspreken en dan het gesprek sturen naar die richting en kijken wat er gebeurt
Bedankt ik vind het alleen moeilijk om uberhaubt een gesprek over zoiets te verzinnen omdat we altijd sarcastische gesprekken hebben kan iemand gwn voor de grap ja zeggen terwijl ze het niet menen
Oke ik snap wat je bedoeld je zou doen durf of waarheid kunnen spelen en de vragen steeds iets gerichter doen of doe een spel de verliezer moet een kleding stuk uit trekken
Zal het proberen. Heel erg bedankt
Graag gedaan hopelijk heb je er iets aan vertel je nog hoe het is gegaan
Hey

1. Je piemel is volgens mij van gemiddelde lengte, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

2. Hij vroeg hoe lang jouw piemel is, dus misschien wil hij ook wel samen aftrekken. Je kunt een keer met hem afspreken en zoals Helpertje01 al zegt doen, durven of de waarheid spelen met het onderwerp seksualiteit. Als je het lastig vindt om daar vragen over te verzinnen zijn daar ook apps voor. Je kunt beginnen met kids ofzo en als je een vraag voor de 2e keer krijgt, kun je zeggen "nou, we hebben alle dingen gehad, nu tiener doen? Of extreem? Dat kunnen wij wel aan toch?"

Nu heb je in ieder geval een beginnetje. Als het goed bevalt en je dat ook bij hem merkt, kun je misschien zelf vragen of opdrachten verzinnen. Als hij een stijve krijgt kun je daar misschien een opmerking over maken. Je kan eventueel zeggen dat je ook een stijve hebt en dat je eigenlijk wel wil aftrekken ofzo. Je kan dan vragen of hij ook wil aftrekken. Als hij daar positief op reageert kun je porno opzetten en je piemel uit je broek halen en trekken.

Daar is het al. Als je nog verder wilt gaan (en hij ook) kun je hem ook aanraken en misschien zelfs aftrekken. Misschien doet hij dit ook wel bij jou.
Reputatie 1
Badge +1
@Chimchar het is mis raar om van mij the horen ik word over 4 dagen 13 en jij bent inmiddels al 17 maar luister de gemiddelde lengte van de lul van een volwassen man is rond de 10-15 cm ik weet niet of dat slap of stijf is maar maak je geen zorgen want je zit gewoon op he 'tgemiddelde en hij groeit nog wel verder die van mij ik weet het niet hoor heb niet gemeten is denk ik zo'n 5-6 cm lang slap en 9-cm stijf weethet niet hoor want heb niet gemeten en 3 cm ongeveer breed en bon 12 bijna 13 dus ja je zit goed
Jongrnsnaam1 ,

Jouw reactie is irrelevant op het advies dat de schrijver wou, ook is dit een oude topic.
Als jij zelf meer wil weten over jouw piemellengte:
-https://sense.info/nl/
-Het forum (met een beetje veel vragen over piemellengtes, zorg er wel voor dat je de topic leest voordat je een reactie stuurt)
-Bespreken met anderen
Reputatie 1
Badge

Hi ik ben een meisje en ik denk dat je (als je nog geen vriendin hebt) het gewoon een keertje te doen. Ik heb dit ook weleens met een vriendin gedaan.

-

Reageer