Vraag

Durf niet af te trekken.

  • 10 May 2021
  • 2 reacties
  • 169 Bekeken

Badge

Hallo mensen ik ben 12 jaar en al vroeg puber ik kijk porno krijg schaamhaar enz. Maar ik durf niet af te trekken al een keer geprobeerd maar ik durf niet verder te gaan dan een klein beetje heeft iemand tips


2 reacties

Badge

Ik ben 13 en ben ook zo gestart. Je kan gwn verder gaan er gebeurt niks en als je niet wilt aftrekken hoeft het natuurlijk niet.

In het begin is het even wennen, uiteindelijk wordt het waarschijnlijk niet meer dan normaal. Mocht je het uiteindelijk toch niks vinden, dan is dat ook helemaal prima!

Maak je geen zorgen, je kan gerust iets verder gaan. Als het goed is kan je voorhuid in zijn geheel over je eikel heen, ga dan echter niet verder want dat is schadelijk. Kijk maar hoever jij wil gaan. 

Er is geen juiste manier van masturberen, iedereen heeft zo zijn/haar ding. Over het algemeen is het een kwestie van een erectie krijgen, je penis vast te pakken (met hand of een aantal vingers) en op en neer te bewegen, steeds sneller, totdat je klaarkomt. Heb je al op het forum rondgekeken voor tips? Ik zal er hier een linken die wel nuttig is maar wellicht is het het prettigst als je ‘vanilla’ (zonder toevoegingen) begint . Succes!

 

Reageer