Vraag

Bloot in de sauna weekendjeweg.. Ik schaam me

  • 20 July 2020
  • 8 reacties
  • 5923 Bekeken

Reputatie 1
Badge

Hey, 

Ik ben 14 jaar met mijn pa, vriendin en zijn beste vriend naar de sauna gegaan waar ook ons  kampeerterrein ligt met tentjes in Duitsland . Voor mij de eerste keer .

Best spannend allemaal ik werd er sorry is niet de bedoeling opgewonden van.  Allemaal naakte mensen. 

Mijn pa was even gaan zonnen met zijn nieuwe vriendin Ik was met zijn maat in de whirlpool gegaan. Tegenover me zat een knappe meid en toen werd de mijne stijf. Toen de bubbels na elke 5 minuten uit ging zag hij heet Jannes  dat. Hij fluisterde in mijn oren of we samen nu snel eruit gingen. Hij zou een handdoek eerst halen om mijn harde piemel te verbergen. Ik schaamde me best wel hij gaf een knipoog. Is normaal zei die en we zijn mannen dat kan gebeuren. Dit ga ik niet aan je pa vertellen ons geheimpje. 

 

 

IK moest de 2 persoons tent delen met Jannes. Er was kampvuur buiten en we gingen slapen. Ik wou mijn boxer aan doen en hij zei hier slaap je met blote billen jongen is toch een Saunaweekendje? Of ben je bang dat je weer een stijve krijg.. Ik zei ja. Geloof me dat ik morgenvroeg een ochtenderectie heb.. Je zult zien. Ik was al wakker en Jannes had inderdaad dus een ODOL🍌😂

Hij zei weer is heel normaal! Weet je hoe je een erectie kan voorkomen als we straks samen naar de sauna weer gaan. Is een heel eenvoudig manier.. handkarren of doe het zelf service. Heb je een volle zak vroeg ie vind ik wel best dat ie  nieuwsgierig was.. ik zei maar eerlijk heb het al 3 dagen niet meer gedaan! Hij reageerde met zullen we porno op de tablet effe kijken met een knipoog. Jannes zei ik zal maar eerst beginnen en toen begon hij zich af te trekken. Ik deed maar mee erna  was bang dat het nog een keer gebeurde. Ook dat hij dan tegen mijn vader echt  gaat vertellen.  Hij keek wel gefocust naar mijn piemel toen ik alles spoot in een  papieren tissue  die hij me gegeven had. We gingen daarna in een hokje douchen. 

 

Tpch voelde ik me een beetje  best bekeken en hij weet hoe ik in elkaar zit lichamelijk en seksueel. En ik heb zijn geslachtsdeel in vol ornaat ook gespot. Is dat raar of gewoon normaal? 

 

 

 


8 reacties

Reputatie 3
Badge +3

Wie is Jannes? Als in is hij jouw vriend of die vriend van je vader?

Hoi

 

Dat Jannes in de whirlpool je even geruststelde dat het krijgen van een erectie normaal is lijkt me ok, maar dat hij, een volwassen man (als ik het goed begrijp) zich in jouw bijzijn bevredigt, is vrij eigenaardig van hem. ‘t Is namelijk niet de bedoeling om je seksualiteit als jongere met een volwassene te ontdekken. Best doe je dat met een leeftijdsgenoot waar je je goed bij voelt. 

 

In principe vind ik niet dat jij degene bent die zich hoort te schamen (da’s echter makkelijker gezegd dan gedaan). Jij hebt namelijk niets verkeerds gedaan. ‘t Is in mijn ogen vooral Jannes die zich ongepast gedroeg, bijvoorbeeld door zich in jouw bijzijn te gaan bevredigen. 

 

Vind je het maar wat vreemd wat Jannes deed? Bespreek dit dan gerust met je vader. Hebben je vader en jij een goede band? Het lijkt me namelijk nuttig dat je vader weet hoe zijn beste vriend zich gedraagt in jouw bijzijn. Je wilt namelijk niet dat Jannes zich vaker eigenaardig gaat gedragen in jouw bijzijn, of dat hij zelfs een stapje verder gaat, zou ik denken. Durf je je vader hier niet over aan te spreken, zou je een briefje of berichtje kunnen schrijven. 

 

Gr. Kenshin

Reputatie 1
Badge

Hay, 

 

IK denk niet dat hij in me geïnteresseerd is seksueel gezien die Jannes. Hij is gewoon heel open en vrij. En hij laat me ook  privé foto's zien als hij sex had met meiden. Maar ik heb nooit zijn stijve in het echt gezien tot dat weekendje. 

 

Hij verteld me veel over vrouwen hoe je ze moet bevredigen of fixen. Maar ook hoe je een Condoom om moet doen. Hij komt wel vaker bij ons langs en als het zaterdag is blijft die slapen. In de logeerkamertje op zolder. Ik heb hem dus ook al eerder bloot gespot als hij naakt naakt de trap naar onder ging naar de douche. In de zomer drinkt hij met mijn vader gewoon samen naakt buiten een biertje. We hebben ook een jacuzzi.

IK vind alleen als jezelf bevredigt dat het best heel intiem is. En de zaadlozing dat momentje wil ik best met een meisje delen.. maar met een man? Jannes zei erbij.. Zo zo lekker veel wit spul spuit uit je piemel  niet verwacht. Toen werd ik helemaal rood en het zweet brak me uit.

Het is gewoon voor mij een beetje gênant als hij alle details van mijn body weet ook het orgasme. Achteraf gezien je geef je letterlijk alles bloot de opwinding het kreunen bv. Okay hij trok zich niks van aan toen hij zelf bezig was. Jannes zei zelf ik ga nu komen en toen hoorde  ik  hem goed. Hij schaamt zich nergens voor 😂🍌

 

Hoi

 

Dat die Jannes zich nergens voor lijkt te schamen, hoeft niet te betekenen dat jij geen grenzen hebt. Bewaar je eigen privacy gerust, en geef maar aan waar je wel en geen zin in hebt. Bevredig je jezelf liever in je eentje, dan doe je dat ook maar in je eentje, of later met een partner; jij kiest. 

 

In mijn ogen is het vrij vreemd dat een volwassen man seksfoto’s van zichzelf laat zien aan een minderjarige. Vond je het zelf ok om die foto’s te bekijken? Want dat hoef je namelijk niet te doen, als je daar geen zin in hebt. 

 

Gr. Kenshin

Heyo,

Ik ben het wel eens met Kenshin,

Dat Jannes je geruststeld in de sauna over je erectie was best netjes van hem, en dat hij je tips geeft om een erectie in de sauna te voorkomen kan ik ook nog wel begrijpen en lijkt me vrij normaal.

Maar om dan samen af te trekken, en hij zo geconcentreerd op jouw geslachtsdeel kijkt en je uiteindelijk zelf een compliment geeft over hoeveel jij eruit krijgt vind ik vrij ongepast. Ook het laten zien van foto's dat hij seks heeft vind ik wel raar.

Ik zou zelf zeggen ga in het vervolg lekker zelf in je tentje je klaarmaken voor de sauna en onthoudt je grenzen goed. Zoals Kenshin ook al zei wil je niet hebben dat Jannes straks nog verder gaat.

See ya!

Spookyzx.

Reputatie 1
Badge

Hey,

 

Nou  Jannes had eerst een dick pic ongevraagd  van hem laten zien. Voor de grap ik zei Ahaha moet ik nu kotsen... Ben hetero 😂 Toen zei die ik heb een neuk filmpje en foto's met een lekkere jongere studentje van 22 gefixt.. wanna see? Hij is overigens 34 jaar.. Ik zei die wil ik zien natuurlijk. 🙌

Mijn papa is maar bouwvakker en Jannes is opzichter bouw. 

Hoi,

Dat hij ongevraagd een naaktfoto van hem aan jou heeft laten zien is niet oké. Heb je aangegeven dat je dit vervelend vond?

Toen jullie samen afgetrokken hebben, ben jij ook mee gaan doen. Je vraagt aan ons of dit normaal is. Mijn vraag aan jou is; vond jij het fijn? Als je het fijn vond is er niks aan de hand.

 

Al met al, het ligt aan je eigen gevoelens. Als je dit niet meer wilt doen dan moet je dan een eventuele volgende keer aangeven. Hij hoort er dan naar te luisteren.

 

Groetjes!

Reputatie 2
Badge +2

@Boynaakt14  Ik vraag me af : Was het nog wel lekker toen je klaar kwam terwijl hij keek? Kon je er nog wel van genieten? Wie van jullie kwam eerst? Was dit de eerste keer dat je klaarkwam in het bijzijn van iemand anders ? ben je bewust over het randje gegaan of gebeurde het perongeluk? 

Persoonlijk zou ik het in deze situatie minder erg vinden als de ander naar mijn piemel kijkt dan naar mijn gezicht, dat laatste zou pas echt ongemakkelijk zijn. Dus dan vraag ik me ook af in wat voor houding de situatie zich afspeelde. 

 

Ik denk dat je bij Jannes gewoon heel eerlijk en duidelijk moet aangeven wat jij wel en niet wilt betreft (samen) masturberen en dat je duidelijk je grenzen aangeeft. Hij zal deze grenzen moeten accepteren. Ook al hebben jullie het al een keer samen gedaan. 

​​​​​​

Je hebt nu voor jezelf gemerkt dat je het moeilijk vindt om je te laten gaan met iemand erbij (van hetzelfde geslacht.)

 

Hoe vond je het om hem te zien komen? 

 

Reageer