Vraag

betrapt aftrekken

  • 4 April 2020
  • 2 reacties
  • 872 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Ik werd net betrapt op aftrekken (jongen).Maar bij mijn familie is dit niet normaal iedereen gaat je voor eeuwig raar vinden en treiteren voor het leven. Mijn vader betrapte me laatst ik weet dat hij ook porno kijkt en rukt. Maar ben bang dat hij gaat zeggen tegen mn moeder en zij weer de rest. Ik wil ook graag rukken met mn vader weet niet hoe ik het aan moet pakken. Ben laatste tijd heel geil op mezef
Tips ? 


2 reacties

Ga vooral niet rukken met je vader als je dat bedoelde.

Hey,

 

Als ik het goed begrijp ben je net betrapt op aftrekken door je vader en je bent bang dat hij het aan je moeder gaat vertellen en zij aan de rest van je familie.

 

Ik denk niet dat je je teveel zorgen moet maken. Als je vader het überhaupt aan je moeder gaat vertellen, gaat zij het echt niet tegen de rest van je familie vertellen. Ze is toch niet gek? Dat blijft gewoon privé en dat weet zij ook wel. Het kan ook zijn dat je vader het niet eens tegen je moeder vertelt omdat dat niet echt nodig is. Het is hartstikke normaal voor jongens van deze leeftijd om zich af te trekken, dus geen zorgen. Je ouders zullen er heus niet raar over doen.

 

 

Reageer