Vraag

bang voor bi of lesbisch

  • 6 January 2021
  • 2 reacties
  • 94 Bekeken

Badge

Hoii ik ben een meisje van 14 ik ben doodsbang dat ik bi of lesbisch ben......tot nu toe heb ik nog niks voor jongens of meisjes gevoeld ik kijk wel graag lesbische porno maar ja... Ik heb soms wel zoiets bij jongens oe wat een knappe gast ik zou ook graag een vriend willen maar nooit bij meisjes gedacht van IEEE ik vindt het ook verschrikkelijk om meiden naakte te zien en ben dus doods bang tijdens de gym of als de deur van mijn moeders slaapkamer openstaat terwijl ze zich verkleed....ik verafschuw het om lesbiesch of bi te zijn....geen haat tegen die mensen BTW maar zou mezelf nooit zo kunnen zien ik heb hier echt zo vaak over gedacht helppp!


2 reacties

Heyy

Zolang je niet verliefd bent op een meisje denk ik dat je je weinig zorgen moet maken. Voor hetzelfde geld ben je gewoon straight, en maak je je nu zorgen voor niks. Moest je op een meisje verliefd worden, dan is het zo vrees ik. Het is niet alsof het een keuze is, het is zo of het is zo niet denk ik. Maak je voorlopig maar geen zorgen.

Badge

Hoi ik wil even zeggen dat de kans klein is dat je Lesbisch of bi bent als je het vreselijk vind om naakte meiden te zien. Het is een gevoel dat je krijgt je kunt niet kiezen je bent het gewoon. Maar het is oké om jezelf te zijn. 
Ik hoop dat je hier wat mee kunt :)

Reageer