Angst voor pijpen

  • 22 April 2018
  • 20 reacties
  • 4468 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hi,
Ik heb al bijna 7 maanden een hele lieve vriend, maar ik durf hem niet te pijpen.. ? Hij heeft wel eens gevraagd of ik het wilde doen, waarop ik zei dat ik niet durfde en het heel spannend vind. We hebben al wel seks gehad, maar niet oraal. We hadden allebij geen ervaring, hij heeft mij ontmaagd en ik hem. Orale seks hebben we allebij ook nog niet gedaan. Ik wil het graag bij hem doen, maar durf het gewoon echt niet...

20 reacties

Heeft iemand tips?
Hai xxbente,
Hiermee zit je wel inderdaad.
Heeft hij een grote / lange piemel?
Best wel ja, niet alleen lang maar ook best wel dik???
Hoi!

Je bent bang om hem te pijpen. Het is allemaal nieuw voor jullie beiden, dus het is goed dat jullie het rustig aan doen.

Als jij je er niet klaar voor voelt, hoef je het niet te doen. Ik vermoed dat je vriend dat zal begrijpen, aangezien het voor hem ook nieuw is.

Hier vind je misschien antwoorden op vragen waar je mee zit: https://www.sense.info/seks/sekstechnieken/pijpen

Als jullie eraan beginnen, en één van jullie vindt het niet fijn, kunnen jullie er elk moment mee stoppen. Dat jullie ermee begonnen zijn, hoeft niet te betekenen dat jullie het moeten afmaken. Grenzen aangeven is belangrijk.

Groetjes
x
Thanks!
Badge +5
Wat vindt je er eng aan?
Ik heb geen idee wat ik moet doen. Geen idee wat hij er van gaat vinden, wat ik er zelf van ga vinden... dat vind ik er eng aan
Als jullie allebei in de stemming zijn, kunnen jullie het proberen. Als één van jullie het niet meer fijn vindt, houden jullie ermee op.

Het is nieuw voor jullie allebei. Je vriend kan aangeven wat hij het fijnst vindt, en als jij dat ok vindt, kun je zijn aanwijzingen volgen. Je kan door het te proberen uitzoeken hoe het moet.

Jullie doen dit met twee, dus je staat er niet alleen voor. Kan je er met hem over praten? Weet hij dat jij het eng vindt?
Toen hij het voor het eerst vroeg, zei ik dat ik het eng vond en wel wilde maar nog nier durfde. Hij begreep dit en vond het nier erg. Laatst was ik ongesteld, dus hebben we geen seks gehad maar alleen een beetje handwerk. Hij vroeg toen of ik het nog steeds zo spannend vond om te doen, waarop ik zei dat ik het idd nog eng vind. Hij zei dat hij het snapte en dat ik niks hoefde te doen wat ik niet wil of waar ik nog niet klaar voor ben. Ik vroeg of hij het erg vond, waarop hij zei dat het hem heel fijn lijkt als ik het zou doen. Maar alleen als ik er zelf achter sta.
Hij snapt me dus goed en vind het niet erg om te wachten
Ik vind het heel goed dat jullie het hierover hebben en dat jullie elkaar respecteren. Hij wil het alleen als het voor jou ok is, dus neem gerust je tijd. Jullie hoeven niets te overhaasten.
Ik weet het, maar ik baal ervan dat ik het niet durf. Weet gewoon niet waar het aan ligt. Voel me heel erg op mn gemak bij hem, maar toch vind ik het doodeng
Hi xxbente,

Goeie tips hierboven allemaal, linkjes en erover praten enzo.

Zie je er een beetje tegenop om met je hoofd vlakbij zijn piemel te komen, want das heel wat anders natuurlijk dan gewoon aftrekken tijdens het kussen of seks hebben.

Ik vind het altijd wel leuk om met piemels te spelen en er dicht met mijn hoofd bij te zijn als ik een andere jongen aftrek. Misschien kun je dat ook eens proberen om tijdens het aftrekken met je hoofd tussen zijn benen te gaan, zodat je hem tegelijkertijd ook nog aan kunt kijken.

Je gaat dan lekker met je hand over zijn stijve piemel en kijkt hem aan en dan wrijf je voorzichtig een keertje met zijn piemel over je gezicht. Je kunt ook af en toe gewoon een kusje op zijn piemel geven of een likje. Dan hoef je zijn piemel nog niet gelijk in je mond te stoppen.

Ik denk dat hij dat ook wel heel opwindend vindt als hij ziet dat je zijn eikel een likje geeft, terwijl je hem aftrekt.

Dat is dan een soort tussenstap tussen gewoon aftrekken en pijpen.

Hij zou hetzelfde bij jou kunnen doen, dus met zijn hoofd tussen jouw benen terwijl hij je vingert en dan jou af en toe een likje geven. Ik weet niks van beffen en vingeren, maar ik denk dat het voor jou wel lekker kan zijn. Vooral als je elkaar dan kunt aankijken en je precies ziet wat jullie bij elkaar doen.

Als je dat een paar keertjes gedaan hebt kun je een stapje verder gaan en bijvoorbeeld alleen zijn eikel even in je mond doen en met je tong langs het randje gaan. Je kunt tegelijkertijd zijn piemel zachtjes strelen en vergeet zijn ballen niet. Ik vind dat ook lekker als die gestreeld worden.

Hij heeft nogal een lange piemel, maar je hoeft zijn piemel ook niet helemaal in je mond te stoppen. Je kunt wel proberen steeds een beetje verder erin te steken, maar daar moet je misschien wel even aan wennen.

Ik had dat ook in het begin, dan begon ik bijna te kokhalsen. Ik wilde die piemel heel graag, maar toen die achter in mijn keel drukte, kwam dat gevoel. Ik had dat toen ook wel als ik gewoon een tandenborstel diep achterin mijn mond deed tijdens het tandenpoetsen.

Maar nu kan ik best ver en diep pijpen. Maar je moet zelf maar zien of je dat wilt en kunt.

Jouw vriend heeft ook een dikke piemel zeg je en dat is in het begin ook wel even wennen. Maar das bij alles wat nieuw is. Ik kon in het begin dan ook alleen maar die piemel in mijn mond doen en verder niet zo veel, behalve beetje op en neer met mijn hoofd. Maar je leert vanzelf wel je tong een beetje meer te gebruiken als die eikel/piemel erin zit.

Je hoeft natuurlijk niet de hele tijd zijn piemel echt helemaal in je mond te hebben, want anders kan je ook pijn in je kaken krijgen. Daarom wissel ik pijpen, aftrekken, strelen en gewoon elkaar kussen en tongen het liefste af.

Dan duurt het ook lekker lang en kun je de spanning een beetje opvoeren. Ik houd niet zo van gelijk die piemel in mijn mond en dan zo snel mogelijk laten spuiten.

Het is lekkerder als het langer duurt en dat hij jou dan tussendoor ook een beetje vingert, beft etc. Dan worden jullie allebei geiler en dan is het klaarkomen ook lekkerder.

Nou ja, ik weet niet hoe het voor meisjes is, maar dat denk ik toch. Ik heb alleen ervaring met jongens.

Of je wilt dat hij klaarkomt in je mond of over je gezicht of juist niet kun je samen afspreken. Misschien vind je het een beetje “too much” in het begin en heb je liever dat hij op zijn buik spuit. Is ook wel geil om te zien, als het eruit spuit. Kun je het daarna oplikken als je wilt.

Ik vind het soms moeilijk om te kiezen, want ik vind het ook wel lekker als een jongen in mijn mond klaarkomt of eens in mijn gezicht spuit, maar ja, das persoonlijk. Oplikken is ook lekker.

Ik vind sperma wel lekker, alhoewel er wel verschil in smaak zit. Jongens die roken of die net knoflook hebben gegeten, daar vind ik het sperma niet zo lekker van. Maar als hij lief en leuk is slik ik het wel.

Laatste tijd heb ik een vast vriendje en die rookt niet, dus das wel nice.
Ik vind roken sws niks, met tongen is het al net alsof je je tong in een asbak steekt. Dan heb ik er al snel genoeg van.

Ik hoop dat je er iets aan hebt en dat je het uiteindelijk op je eigen tempo en manier probeert.

Update mag altijd. Lijkt me leuk.

Groetjes,
M&M’s
Wat veel tips, bedankt voor je reactie! Hier heb ik zeker wat aan. Ik denk dat ik me er gwn echt over heen moet zetten dat ik dan zo dicht met mn gezicht bij zijn piemel zit. Als het is gebeurt zal ik een update geven, maar hoelang dat nog duurt weet ik niet haha. Even een angst overwinnen
Geleidelijk aan dichterbij komen lijkt me inderdaad een goed plan. Niet overhaasten, het fijn houden, en elkaar beter leren kennen, op jullie tempo.
Maar dat slikken vind ik ook nog wel een dingetje. Dat lijkt me niet echt fijn, bij zo’n eerste keer. Maar hoe zeg ik dat tegen hem voor die tijd? Straks vraag ik of hij niet wil klaarkomen in mijn mond, dus het even aangeven. En dan kan ik er niets van en komt hij helemaal niet klaar..
Ik deel hier slechts wat mij logisch lijkt, dus als er mensen iets beters hebben...

Je kunt net als hier gewoon een berichtje sturen of als je het er toch over hebt het opbrengen.
Daarnaast draait het toch niet alleen om het klaarkomen ، maar toch juist om te intieme ervaring met jou?
Anders kan hij zich ook gewoon aftrekken.
Hi xxbente,

Soms als ik dingen die ik geschreven heb teruglees, schaam ik me wel eens. Dan denk ik OMG, maar ja, als ik er dan nog even over denk, vind ik het wel weer ok. Je bent ook niet geholpen met als ik zeg “stop die tollie in je mond en zuig hem klaar”, dus ja, dan schrijf ik maar over hoe ik het doe of lekker vind. Dus, dat hebben we gehad, nu je nieuwe vraag beantwoorden.

Natuurlijk doe je altijd alleen die dingen die jij wilt doen (en waar hij ook mee oké is). Als je iets niet wilt doen, doe je het niet of als je tussendoor wilt stoppen, moet je stoppen. Niemand kan jou verplichten iets tegen je zin te doen.

Maar als je wilt experimenteren en kijken wat je leuk lijkt dan doe je dat in je eigen tempo. Je kunt er best even over praten met hem.

Het is niet raar om te zeggen van “ik zou best wel eens iets nieuws willen proberen, maar ik weet nog niet precies hoe ver ik wil gaan”. “Het lijkt me leuk om jou af te trekken en dat ik dan met mijn hoofd een beetje dichter bij je kruis ben en we zien wel hoe dat gaat en misschien vind jij het leuk om bij mij ook zoiets te doen. Het enige wat ik niet wil is dat je …..(vul in wat je niet wilt)”. Zoiets, idk?

Ik zou het stapje voor stapje doen en elke keer bedenken of je het leuk vindt of niet. Dat maakt het ook weer spannend voor een volgende keer, want misschien ga je dan wel iets verder of juist niet. Ga zo ver door zoals goed voelt.

Ik zou de eerste keer ook niet gelijk slikken en als je het sws niks vindt, nou dan ga je nooit slikken. Je kunt hem altijd lekker klaar laten komen door hem op zijn buik te laten spuiten en ik vind het sws wel geil om sperma uit een piemel te zien spuiten. Ik kan me niet voorstellen dat hij het niet lekker zou vinden.

Ik ken jongens die ook nooit doorslikken en weer uitspugen, kan ook en sommige willen ook niet dat die ander in hun mond klaarkomt of in hun gezicht spuit. Kan allemaal. Je hoeft niet alles te doen, omdat ze dat toevallig ook in een pornofilm doen of omdat je vriendje dat wil.

Het gaat er om dat jullie het allebei leuk vinden en dat iedereen op elk moment stop kan zeggen.

Begin gewoon lekker met hem aftrekken en een paar kusjes op of een likje aan zijn piemel/eikel. Ik denk dat ie daar ook al lekker opgewonden van wordt.

Slaap er anders nog eens een nachtje over.

Hou me op de hoogte, maar je hoeft er geen haast mee te maken.

Groetjes,
M&M’s
Ik vind het juist fijn, de manier waarop je mn vragen beantwoord! Aan zulke antwoorden heb ik echt veel. Moet het maar gewoon over me heen laten komen denk ik
Ok, leuk.

Of je “het” over je heen moet laten komen of niet, is nou net de vraag die je met hem moet bespreken, toch :P

Iig veel plezier op jullie ontdekkingstocht :)

Als jullie het allebei leuk vinden kunnen jullie standje69 doen en elkaar tegelijkertijd oraal bevredigen

Groetjes,
M&M’s
Haha, idd met hem bespreken hoe ik ‘het’ letterlijk en figuurlijk over me heen moet laten komen ?

Reageer