Vraag

Andere meisjes biseksueel

  • 20 February 2020
  • 10 reacties
  • 146 Bekeken

Badge +1

Hey ik ben 12 en val op meisjes als er meer mensen zijn die dit hebben van mijn leeftijd reageer a.u.b want ik heb echt iemand met het zelfde die met mij kan praten nodig


10 reacties

Badge +1

Hey ik ben 12 en val op meisjes als er meer mensen zijn die dit hebben van mijn leeftijd reageer a.u.b want ik heb echt iemand met het zelfde die met mij kan praten nodig.

hey 

 

vervelend dat je niemand hebt om mee te praten.  

je kan op dit forum alleen niet met elkaar echt chatten en zeker geen gegevens uit wisselen. en dan heb je ook nog de regel dat je 13 moet zijn om hier te mogen zijn.

 

ehm je hebt nog deze site dat kan je wel met leeftijds genoten in contact komen. maar ik weet niet zeker of je ook 13 moet zijn.  

 

groetjes blue

Hallo Blue :)

Je hoeft niet perse 13 zijn om op dit forum te mogen volgens mij want ik zie hier regelmatig mensen die onder de 13 zijn dus het is geloof ik meer een advies aangezien er ook onderwerpen zijn op dit forum die de gemiddelde persoon onder de 13 niet snapt. 

-Dr8gon99

Reputatie 4
Badge +3

Hallo! Je moet echt 13 zijn voor dit forum, want er worden echt rare onderwerpen besproken waar zelfs ik nog een beetje van schrik. Als je hierover wil praten zou ik zeggen dat je kunt overwegen of je lesbisch, bi, pan of iets anders in die zin bent. Maar alsnog, wacht nog maar eventjes tot je 13 bent voor je terugkomt op dit forum.

Badge +1

-onnodige quote verwijderd-

Ik ben bijna 13

Hallo hoi1234 :)

Het verschilt ook per kind/jongere of het gepast is voor hun (Ik keek bijvoorbeeld op mijn 10de voor het eerst porno en ik vond het niet perse heel schokkend) terwijl voor andere het pas op hun 15de niet meer schokkend is. Er worden soms vulgaire onderwerpen besproken op dit forum en dat is dan voor ieder an sich of het geschikt voor hun is. De advies-leeftijd is echter 13 jaar maar ze zullen er geen punt van maken dat je iets jonger bent.

-Dr8gon99

hye,

ik snap dat je iemand nodig hebt om mee te praten, ikzelf val niet op meisjes maar weet dat ik ook naar jou wil luisteren. Ik denk dat iedereen op dit forum wel naar jou wil luisteren, want we zijn hier tenslotte om ons verhaal te delen en elkaar te helpen. Twijfel niet om raad te zoeken in verschillende topics en je kan ook zelf een topic maken, zoals je nu gedaan hebt, om je verhaal even te delen.

ik wens je heel veel sterkte toe en we zijn hier voor jou!

groetjes Zon

Reputatie 3
Badge +3

Ik wil er wel over kletsen, want ik ben ook bi! Wat wil je weten? 

Badge +1

Ga ik naren reacties krijgen als ik uit de kast kom wat ik hoor dat soort dingen heel veel

Reputatie 3
Badge +3

Ik denk dat als je ouders of vrienden homofobisch zijn, dat de reacties naar zijn. Of je hebt gewoon slechte vrienden. Ik kwam er ook achter toen ik ongeveer 12 was maar ik ben nog niet uit de kast gekomen naar veel mensen, maar de mensen die het wel weten waren er cool mee. Je denkt er te veel over na denk ik want de meeste mensen vinden het geen probleem

 

Reageer