Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Vraag

aftrekken vraag

  • 9 september 2019
  • 5 reacties
  • 488 Bekeken

Badge +2
Ik heb een vraagje, zijn jullie al eens betrapt net aftrekken en heb jij al eens je vader betrapt? Of je moeder met beffen of seks

5 reacties

Badge +2
Ik ben zelf wel eens betrapt maar ik heb mijn ouders nooit betrapt
Badge +1
Hey Jesse,

Nee ik ben nooit betrapt, en gelukkig heb ik mijn ouders ook nooit betrapt, lijkt me heel awkward ook😬.

Ik denk dat alle ouders wel 'weten' dat hun kind masturbeert maar dat sommigen het zegmaar wel of niet met eigen ogen gezien hebben, letterlijk.

Ben jij wel eens betrapt? En hoe was de situatie? Of heb je wel eens iemand betrapt?

Ik ben benieuwd!!

Groetjess!!
Reputatie 1
Badge +1
Ik heb mijn ouders 2 keer betrapt toen ik klein was!
het was AKWARD😬

Groetjes
Lucciaa
Badge
@Jesse1239
Ik was 8 jaar mijn ouders en ik waren samen op vakantie in Frankrijk we hadden een 3 persoonskamer. Ik sliep op 1 persoonsbed. We hadden 3 weken geboekt. Nou op dag 3 het was 23.00 ik lag al te slapen.. zij waren onder bij een animatie avondje muziek en dans. Het was afgelopen ik werd wakker toen mijn pa de deur te hard dicht gooide.
Mijn ma zei slaap onze zoon.. Ik deed snel mijn ogen dicht en had mijn face half verstopt onder de dekens. Ze waren aan het zoenen en mijn pa was als eerste naakt. Ik schrok wel van zijn stijve penis die ik toen best erg groot vond.
Nu is de mijne 14 jaar zelfs 2 cm groter dan die van hem 14 de mijne 16 cm. 🍌🤣
Mijn ouders waren nu dus bezig met sex. Het was best donker alleen een nachtlampje aan.. Maar ik kon genoeg bekijken 2 blote lichamen. Het ging erg wild aan toe ik zag mijn vaders billen pompen op en neer gaan tot zijn klaarkomen.
Op een andere dag betrapte ik mijn pa bij het aftrekken onder de douche in de badkamer. Hij zei alleen kun je niet effe kloppen op de deur. Allemaal spannend toen. 😛
Badge
ik ben door me moeder en zusje betrapt terwijl ik aan het vingeren was 😅

Reageer