Vraag

aftrekken met vriend

  • 22 December 2019
  • 6 reacties
  • 508 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties

Ik heb een vriend die ik 1x per vakantie met logeren zie, en ik zou het leuk vinden als we samen zouden aftrekken. Hoe moet ik dit indirect vragen zodat hij geen raar gezicht trekt en naar huis gaat. Als jullie dit geen goed idee vinden hebben jullie dan tips om iemand te zoeken die dit wel wilt?

Groetjes


6 reacties

Hallo lmaose :)

Je kunt het hebben over rukken in het algemeen en jullie ervaringen en dan voorzichtig opperen of het niet geil zou zijn als jullie samen gingen rukken.

-Dr8gon99

Ik dacht daar ook aan, maar we hebben het er eigenlijk nooit over en hij reageert niet snel als ik probeer een grap te maken over seks ofzo. Dat kan dus 2 dingen betekenen. 

Reputatie 2
Badge

Ik heb net hetzelfde als jou en ik d8 eraan om misschien door durven doen waarheid te vragen of hij ooit porno gekeken heeft en als hij ja zegt vraag ik of hij het samen met me wil kijken en anders vraag ik of hij het wil proberen 

Misschien is dit een goed idee: maak een fake instagram account em begin gewoon met praten. Werk dan langzaam naar het onderwerp van rukken toe en vraag dan of hij het wilt doen met andere jongens. Als hij nee zegt game over als hij ja zegt vraag dan of hij iemand specifiek in zijn hoofd heeft. Als hij ja zegt vraag dan door, als hij nee zegt geef dan da suggestie om het gewoon te vragen aan iemand. Zo kom je erachter of hij wilt of niet en of hij durft of niet.

Hoe oud ben je?

 

Reputatie 2
Badge

14

Reageer