Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Vraag

Aftrekken

  • 18 oktober 2019
  • 4 reacties
  • 345 Bekeken

Reputatie 1
Badge +1

Je hebt dat velletje om je piemel heen. 
maar ik hoor altijd zeggen dat je dat eraf moet trekken ofzoiets, is het echt nodig en is het wel goed?
 

mvg. Coolegast14


4 reacties

Reputatie 1
Badge +3

Hoi!

Waarvoor bedoel je? Bedoel je bij het wassen?

Groetjes!

P.S. met eraf trekken wordt waarschijnlijk naar achter schuiven bedoelt.

Reputatie 4
Badge +4

Ik denk dat je bedoelt als je trekt zie je een velletje vast op de eikel wat toompje genoemd wordt. Dit heeft een veel chiquere naam frenelum en houdt de voorhuid vast meestal wordt een penis besneden en is dit weg wat hygienischer is maar ook later op oudere leeftijd problemen veroorzaakt. Ik heb een paar Turkse vrienden die oudere broers hebben zoals je weet in de Islam wordt je besneden. 1 van mijn vrienden heeft een broer in de 30 die viagra nodig heeft om een stijve te krijgen de andere is 25 en nu en komt hij klaar dus trek dat toompje vooral niet los.

Veel zijn van dat is proper maar een penis nog een vagina is om in te snijden want ik ben transseksueel maar snijden ze in mijn penis weet ik dat wordt een vagina en kinderen die kan ik niet krijgen. De penis groeit niet voor niets op die manier.

Let wel op want ik had het dat toen ik vliesje had dat plakte en pijn deed, het was een ontsteking dus let op wat het is omdat het wat onduidelijkheid geeft wat jij bedoelt 

Badge

Uhh een vraagje, toen ik rond de 13 was begin ik met aftrekken en toen zat dat velletje nog vast. Elke week werd die alsmaar dunner en ik zie hem niet meer. Ik weet niet of we hetzelfde bedoelen maar ik ben nu wel heel erg in paniek omdat doe weg is.

Badge

Chimchar, hoe oud ben je nu en is je penis veel gegroeid. Daar kan het misschien aan liggen.. zelf heb ik het niet

Reageer