21 tips om masturberen lekkerder te maken !! *voor Jongens*

  • 6 February 2014
  • 59 reacties
  • 975654 Bekeken

1 Je eikel langs de handpalm
Pak met een hand je stijve pik vast en laat je eikel in de palm van je andere hand glijden. Lekker op en neer gaande bewegingen maken. Je kunt hierbij tot een hevig orgasme komen en lekker spuiten. Probeer maar eens!
   
2 De deken techniek
Ga lekker in bed liggen. Maak je penis stijf. Dan pak je een stuk deken, dekbed of je kussen-sloop. Stop als het ware je penis in het stof. Nu maak je bewegingen met het stof over je eikel. Draai bijvoorbeeld rondjes. Doe dit niet te lang, want het "wrijven" kan op den duur niet echt lekker meer zijn.
   
3 Diepe tunnel
Als je penis stijf is, maak met -laten we zeggen- je rechterhand een vuist. Hou je vuist "zo" dat je duim naar binnen wijst, en je pink helemaal rechts zit. Als je vuist zo hebt is het goed! Schuif je vuist nu om je stijve penis heen. (je moet je vuist dus "iets" opendoen.) Nu heb je je vuist om je penis, en je knokkels wijzen naar je navel. Nu masturberen maar. Als je penis groot genoeg is, kun je ook je andere hand erbij gebruiken.
   
4 Duim-wijsvinger methode
Je kunt ook heerlijk met alleen je duim, je eikel stimuleren. Pak met je rechterhand je Penis vast. Met de andere hand (in dit geval links) aai je langs je eikelrand. Je kunt het alleen met je duim doen of het gedeelte tussen je duim en je wijsvinger. Ook lekker is, om alleen met het topje van je duim ALLEEN je eikel te strelen.
   
5 Door je vingers laten glijden
Een andere variant op het gebied masturberen is, je penis tussen twee vingers nemen. Dus niet het standaard masturberen met je hand in de vorm van een vuist, maar je stijve penis tussen twee vingers door laten glijden. Bijvoorbeeld je wijs en je middelvinger.
   
6 Jezelf bekijken
Lekker naar je eigen pik kijken kan ook opwindend werken. Hoe kijk jij eigenlijk naar jezelf? Het best kun je op bed gaan liggen en je stijve pik bekijken van de zijkant. Als je dit namelijk van de bovenkant bekijkt, lijkt je pik veel kleiner. Een leuke methode om het goed te zien is, als je op je bed ligt, een spiegel te pakken en die rechtop naast je te zetten. Je pik heeft zijn ware grootte en het is best lekker en geil om jezelf te zien aftrekken.
   
7 Elkaar bekijken
Het is ook een leuk idee om samen met je vriend (alleen als hij dat wilt natuurlijk) elkaars lichaam te bekijken. Je kunt dan ook elkaars stijve pik gaan bekijken , elkaar aftrekken of elkaars pik opmeten. Hoe dik is je pik? Hoe lang is hij? Kortom: een ander van dichtbij bekijken.
   
8 Ring-middelvinger
Bijna hetzelfde als je penis door je vingers laten glijden, alleen hier ga je staan. Je zorgt ook hier weer dat je penis stijf is. Ga als het ware met je vingers uit elkaar via je buik naar je stijve penis. Stimuleer nu je eikel met je ring en middelvinger.
   
9 Op je knieën
Als je lekker op bed gaat zitten, maar dan zo, dat je vrijwel rechtop zit. Dan kun jij jezelf heerlijk masturberen. Je hakken kun je onder je billen plaatsen. Je gaat masturberen en komt klaar op het bed. Als je niet op het bed wilt klaarkomen, leg je er bijvoorbeeld een handdoek neer, of als je voelt dat je klaarkomt, kun je het ook op je lichaam laten komen.
   
10 Glijmiddel gebruiken
Gebruik bij het masturberen eens wat glijmiddel. Smeer je penis goed met glijmiddel in. Het is heerlijk glad en je hoort het "soppen" van het masturberen. Het heeft wel een klein nadeel, als je klaargekomen bent, moet je meer "troep" opruimen en je penis even wassen. Althans, dat is wel zo fris...

Met het glijmiddel kun je ook je anus verwennen. Als er namelijk wat glijmiddel op smeert, de naam zegt het al, kun je gemakkelijker een vinger in je anus duwen. (voor de liefhebber) Als je geen glijmiddel durft te halen kun je ook boddymilk halen bij een drogist

11 Masturberen met de benen wijd
Je gaat op je bed zitten, maakt je penis stijf en hou je benen zo ver mogelijk uit elkaar. Met een hand ga je masturberen, met de andere hand, druk jij je als het ware met je billen van het bed af. Je kunt ook lekker ontspannen gaan liggen, wel je benen uit elkaar en masturberen maar. je kunt zelfs een vinger in je anus duwen.
   
12 Condoom masturberen
Zorg ook hier dat je penis echt stijf is, pak een condoom, rol hem om je penis en zo ga je masturberen. Je kunt gewoon klaarkomen in het condoom. Hierdoor kun je makkelijk leren om het met condoom te doen en hoe je het goed afrolt, zonder dat het sperma eruit loopt. Want seks met condoom is safe!
   
13 Been/voet tegen de muur
Met deze techniek doe je ook nog iets aan beweging. Je ligt op je bed, Ga een beetje bij de muur liggen (als je die mogelijkheid hebt, anders kun je het op de grond uitoefenen natuurlijk) Een been plaats je tegen je muur aan, de andere kun je onder je laten. je ligt nu als het ware iets naar boven met de onderkant van je lijf.
Voor wat extra "gevoel" kun jij je onderbroek om en been laten zitten. Bij sommigen werkt het opwindend als je een kleding stuk aan hebt. Als je nu masturbeert en klaarkomt, kun je over je lijf klaarkomen. Sommigen kunnen hierbij ook in hun gezicht klaarkomen.

   
14 Benen tegen de muur
Je kunt het hierbovenstaande ook eens met beide benen proberen. (kijk wel uit met je rug!) Je ligt op je bed en je zet je beide benen tegen de muur, je ligt dan met je billen omhoog. Nu kun je gaan masturberen en als je klaarkomt, spuit je vaak in je gezicht, omdat je penis wijst naar je gezicht. Het is niet echt ontspannen, maar wel lekker om eens te proberen.
   
15 Het vluggetje
Je kent het vast wel, je bent ergens of denkt ergens aan en je hebt dringend de behoefte om je even snel te masturberen. Het is spannend en lekker. Je kun dit overal doen. Denk eerst aan iets lekkers/opwindends. Als je penis stijf is, ga je snel ergens liggen en trek je alleen je broek en onderbox naar beneden. Je schoenen en t-shirt/trui hou je dus ook aan. Nu is het en kwestie om die opgewondenheid zo snel mogelijk te bevredigen. Masturbeer jezelf dus snel.
   
16 Handafwisseling
Ga eens een tijd met je billen op je hand zitten, gebruik bij voorkeur de hand waarmee je normaal gesproken masturbeert, als je er een tijdje op gezeten hebt, masturbeer jij je met die hand. Voelen is hierbij beleven.
   
17 Niet kijken, wel masturberen
Bijna iedereen kijkt wel (eens) naar zichzelf als hij zich aan het masturberen is. Bij deze techniek doe je dat dus echt helemaal niet! Je gaat in je bed liggen, je heb je onderbroek nog aan. Pas als je in bed ligt, mag jij, zonder te kijken, dus onder de dekens, je onderbroek uitdoen. Je aait wat over je penis om hem stijf te krijgen.
Nu mag jij je dekens zover af doen, maar wel zo dat jij je penis niet zal zien. Nu ga jij je masturberen onder de dekens, terwijl jij dus niet naar je penis zult kijken. Ook klaarkomen doe lekker onder de dekens. Het bewegen onder de dekens kan een prettig gevoel geven. Dus... masturberen maar!

18 Schaamhaar scheren en masturberen
Veel jongens scheren hun schaamhaar om het netjes bij te houden. Je kunt het op verschillende manieren doen en het kan je opwinden. Maak daarom eens een combintatie met schaamhaar knippen/scheren en jezelf masturberen. Als jij je schaamhaar weer bij gewerkt hebt, voelt dat weer lekker fris en netjes toch? ( KIJK UIT met haar weghalen dat op je balzak en op je penis zit ga altijd voorzichtig te werk!)
Weer tijd voor zowel masturberen als je schaamhaar verzorgen? Masturbeer jezelf tijdens het onderhouden ervan. Als hij stijf staat, ga je weer verder met je schaamhaar. Als je penis weer slap is, maak je hem weer stijf. Als je klaar bent met je schaamhaar en je weer lekker fris bent, dan masturberen tot je orgasme.

19 Masturberen in het bos
Jongens die vaak buiten komen, zullen dit vast al eens gedaan hebben. Jezelf masturberen in het bos, even van jezelf genieten in de buitenlucht. De meeste doe het omdat het gevoel van betrapt worden op kan winden. Je moet natuurlijk niet op een plek gaan liggen waar veel mensen je zo zouden kunnen zien, want dat mag niet!
Duik de bosjes in en hopla, masturberen maar! Kijk wel uit met brandnetels en andere prikgevallen. Als je het netjes wilt doen, vang jij je sperma op in een zakdoek. In het bos masturberen werkt rustgevend.

20 Zittend masturberen
Ga lekker op bed zitten. Leg een kussen achter je hoofd, tegen de muur. Doe je benen lekker wijd en masturbeer eerst heel langzaam en zachtjes. Na een tijdje ga je jezelf steeds sneller masturberen. Als je voelt dat je klaarkomt, laat jij je penis met rust. Na een tijdje ga je weer rustig beginnen met masturberen.
Je voelt weer dat je zo gaat klaarkomen, dus je stopt weer. Dan ga je weer beginnen met masturberen maar je blijft het rustig aan doen ook al neemt de opwinding toe. Je zult zien dat als je dit doet, het klaarkomen lekkerder is. Maar je moet jezelf wel in bedwang houden. Een goede training om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen.

21 Geen ondergoed aan
Trek je kleren aan zonder dat je ondergoed aan hebt. Ga op een stoel zitten en doe je broek heel iets naar beneden. Ga je nu masturberen. Je zult merken dat het lekker aanvoelt als je begint klaar te komen.
Doordat jij je broek maar iets hebt laten zitten, kun je tijdens het klaarkomen je benen niet uit elkaar doen, zodat je dus in deze positie moet klaarkomen. Een riem om je broek, dicht laten zitten werkt nog lekkerder. Gebruik voor je bovengoed een jasje, door het masturberen, gaat je jasje ook over je tepels heen, hetgeen erg lekker is.

   

59 reacties

omg dankje wel ik ga ze stuk voor stuk proberen
greetzz 😃
Kan iemand die van met het been tegen de muur veter uitleggen want ik snap hem niet
Ik doe soms een body of badpak aan en ga dar dan over heen strelen. Doe dan een condoom om of pak wat uit de wasmand.
Ik trek me eerst heel rustig af en dan beetje bij beetje sneller en fantaseer daarbij
Tip 20 heb ik juist gdn is wel leuk klaarkomen je hebt meer sperma
Tip 20 doe ik ook heel vaak. Soms ook wel dat ik dan vandaag mijn penis ga strelen enzo. En dan nog niet klaarkomen en dan een paar uur later weer. Als je dit dan een paar keer per dag doet en dan na een aantal keer, dan echt klaarkomen. Dat is heel fijn!
Even over die tip 21, kan dat ook in de les? Dat je heel de dag geen ondergoed aan heb en dan klaarkomt in de kleren.
Gr. Thomas❤
leeg bericht
@Thomas02
Je kunt wel zonder onderbroek naar school, dus gewoon bloot in je spijkerbroek. Ik heb dat wel eens gedaan toen we in onze onderbroek in een tussenuur waren gaan zwemmen en toen had ik natuurlijk geen droge onderbroek meer en heb ik me uitgekleed en alleen mijn spijkerbroek maar aangedaan. Dat voelt sws al heel anders aan je piemel, dus de kans is wel dat je (nog) vaker een stijve piemel krijgt als je rondloopt. Probeer dat eerst ff thuis in je kamer ofzo.

Als je dan je broek een beetje naar beneden doet zonder je gulp open te doen en je knoopje ook dicht laat, dan kun je je piemel zo'n beetje uit je broek halen en gaan aftrekken. Je piemel zit dan gedeeltelijk nog achter de band van je broek, dus je kunt niet je hele piemel beetpakken, maar met een paar vingers het bovenste stukje (je eikel en net je vingers onder het randje, denk ik, ligt er een beetje aan hoe groot je piemel is). Dat is volgens mij hoe je 21 doet.

Dat kan wel op school, maar dan zou ik wel een rustig plekje opzoeken en zorgen dat je piemel niet onder je t-shirt uit komt en kijk uit dat niemand je ziet en let ook ff op bewakingscamera's in de kantine of waar je het doet. Beter doe je het op de wc.
Als met je hand onder je t-shirt jezelf aftrekt moet je wel uitkijken dat je je sperma niet tegen je t-shirt aan spuit, want met zo'n natte plek rondlopen is ook niet echt fijn weet ik uit ervaring.

Veel plezier met het uitproberen.


@Anoboy,
waar staat jouw reactie, ik kan hem niet vinden of is er iets mis gegaan?


Groetjes,
M&M's
goede tips
(onbesneden) ik heb mn eigen favo manier: 1. pak je penis met je FapHand 2. draai je hand zodat er een beetje een twist in je penis komt 3. niet te strak! 4. dit geeft het gevoel van een tight vagina (strake vagina) waardoor je sneller en lekeder klaarkomt veel sucses!
@Brammm
Dankje voor de tips
Ik ga ze zeker gebruiken
Ik gebruik google translate om het voor te lezen ik ben beniewd

Tekst verwijderd door De Kindertelefoon nav forumregel 9: het geven van tips die schadelijk kunnen zijn, is niet toegestaan.

Badge

Hoe krijg ik het meeste sperma uit mijn penis?

Hoe krijg ik het meeste sperma uit mijn penis?

 

probeer edging en niet elke dag masturberen

dat zijn eigenlijk de beste tips

 

mvg

waar heb je die tips vandaag gehaald

Reputatie 2
Badge +2

1

Badge +2

Wat een fijne tips @Brammm ,

Ik heb nog wel een vraagje @Brammm:

Ik kan niet zo goed klaarkomen tijdens t aftrekken.

Wat kan ik doen om toch klaar te komen tijdens t aftrekken?

Tnx voor de tips, hier ga ik zeker wat mee doen!

Liefs,

Anoniempje5006

Badge

Elkaar aftrekken… dingen in je anus stoppen… wat een schande zeg van de Kindertelefoon! Ze moeten aangeklaagd worden.

Wat een fijne tips @Brammm ,

Ik heb nog wel een vraagje @Brammm:

Ik kan niet zo goed klaarkomen tijdens t aftrekken.

Wat kan ik doen om toch klaar te komen tijdens t aftrekken?

Tnx voor de tips, hier ga ik zeker wat mee doen!

Liefs,

Anoniempje5006

Gewoon door blijven rukken. Als het wel een lekker gevoel is dan maakt het niet uit dat je niet klaarkomt. En als je heel lang doorgaat kom je mischien alsnog klaar. Probeer anders ook eens heel snel te rukken. Mischien kom je dan wel klaar. Hoe oud ben je?  Want daar kan het mischien ook aan liggen.

Reputatie 3
Badge

@emogirl69 

Kijk deze tips dan!

Dit is echt heel uitgebreid en handig, ik ga dit zeker uitproberen!

Dankjewel :kissing_closed_eyes:

Reputatie 2
Badge

@AnoniemeGebruiker oeh handig!

Boys, ik heb zojuist de geheime tip 22 gevonden.

De luiertruc: dit houdt in dat je in een luier gaat zitten (vaak vies), je komt erover klaar en likt het af, voor sommige kan dit als vies beschouwt worden, but trust me. Het is zeker goeie

Reputatie 1

Gwn rukken

just do it! ~nike

Reageer